ΑΣΤΡΑ

Ιούνιος: Ο μήνας κρύβει παγίδες και δεν θέλει ρίσκο

Με τις δύο εκλείψεις (26/5 Έκλειψη Σελήνης και 10/6 Ετήσια ΄Εκλειψη Ηλίου) να "συναντιούνται" στις 5 Ιουνίου ξεκινά επισήμως το καλοκαίρι που θέλει τον μήνα Ιούνιο να μην είναι "υπέρμαχος" του ρίσκου καθώς κρύβει παγίδες, επισημαίνει η Βάσω Καραδήμα.  Μην ξεχνάτε ότι για τη σφαιρική σας ενημέρωση θα πρέπει να διαβάζετε επίσης τον ωροσκόπο και την Σελήνη σας.

asist team
Asist Team /
Ιούνιος: Ο μήνας κρύβει παγίδες και δεν θέλει ρίσκο

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 19/4)

Το μήνα αυτό θα πρέπει να ξεκινήσεις αρκετά διερευνητικά. Μην βιαστείς σαν κριάρι που είσαι να πέσεις με τα μούτρα σε οτιδήποτε εμφανιστεί μπροστά σου. Είτε πρόκειται για επαγγελματική, είτε πρόκειται για ερωτική περίπτωση. Οι πλανήτες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο που αισθάνεσαι τεράστια αυτοπεποίθηση ώστε να διεισδύσεις σε όλους τους τομείς. Αυτός ο μήνας, επίσης, να θυμάσαι είναι καλός στο να αποκτήσεις μέσα από την δουλειά σου πολλά υλικά κέρδη. Τα ερωτικά από την άλλη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, θα έχεις πολλές επιλογές να διαλέξεις το καλύτερο από τα πολλά που θα εμφανιστούν …. Μην ρισκάρεις, μην βιαστείς ….

ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 – 20/5)

Τον μήνα αυτό ίσως σου δημιουργηθούν κάποιες ανθρώπινες ανάγκες. Ο Ήλιος και η  Αφροδίτη σε επηρεάζουν έτσι ώστε να χρειάζεσαι από κάποιους να σου φερθούν με μια ιδιαίτερη τρυφερότητα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορείς να επαναφορτίσεις τις μπαταριές σου. Ίσως ο περίγυρος να μην βλέπει ή να μην καταλαβαίνει ότι όσο πιο δυνατός δείχνεις τόσο είσαι έτοιμος να καταρρεύσεις … Αν καταφέρεις λοιπόν να βρεις κάποιον να σε αγκαλιάσει και να χαλαρώσεις, να μπορέσεις έστω και για λίγο να αφεθείς, τότε θα είσαι έτοιμος σαν τριαξονικό scania 141 V8 (που είχε υπερθερμανθεί το ψυγείο του) να οργώσεις επαγγελματικά φορτωμένος όλους τους αυτοκινητόδρομους της Ευρώπης. Στα ερωτικά μην ψάξεις για κάτι καινούριο σε αυτή την φάση ίσως υπάρχει αναθέρμανση που δεν περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο μήνας αυτός έχει μια πολύ σοβαρή Ηλιακή έκλειψη. Σε συνδυασμό με τους άλλους πλανήτες, που επηρεάζουν τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο να ρισκάρεις καταστάσεις. Είτε επαγγελματικού είτε ερωτικού περιεχομένου. Είναι πολύ πιθανόν δηλαδή να έρθουν στα χέρια σου κάποιες λανθασμένες εκτιμήσεις από τους συνεργάτες σου. Να πάρεις τις αποφάσεις σου και στο μέλλον να ανακαλύψεις ότι έχεις κάνει ένα τεράστιο λάθος. Έτσι λοιπόν μην πιστεύεις ό, τι σου λένε αυτήν την περίοδο. Καλύτερα να το ερευνάς μόνος σου. Στα ερωτικά αν είσαι μόνος ενδεχομένως να το παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι σε σχέση ενδεχομένως να… ψήνεσαι να το παίξεις σε πολλά ταμπλό. Με την έκλειψη Ήλιου όμως να είσαι έτοιμος να πληρώσεις και τον λογαριασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Ο μήνας αυτός ξεκινάει με μια αναθεώρηση στον τρόπο που σκέφτεσαι. Ίσως χρειάζεται να δεις την ζωή λίγο πιο ανέμελα. Πρέπει να πας στον καθρέφτη να αισθανθείς όμορφα με τον εαυτό σου, να ενεργοποιήσεις την γοητεία σου, να θυμηθείς τους πραγματικούς στόχους που θέλεις και τι έχεις πετύχει μέχρι σήμερα. Να ξεκινήσεις το μήνα που ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου με μια νέα βάση δεδομένων. Θα υπάρξουν έσοδα, είτε από την δουλειά σου, είτε από ένα καλό γάμο (αν έκανες σωστά την δουλειά σου). Στα ερωτικά η Αφροδίτη σε χαλαρώνει, θέλει να αφεθείς να κουρνιάσεις σε εμβρυακή στάση στην αγκαλιά τού προσώπου που εμπιστεύεσαι. Πρώτα τρυφερά, μετά γλυκά και μετά θα ξεκλειδώσεις και η γειτονιά θα μαζέψει υπογραφές για να σε διώξει.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Να θυμάσαι ότι έξυπνος άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει γνώμη. Έτσι λοιπόν να είσαι έτοιμος για κάποιες αλλαγές στην ζωή σου που από εσένα θα εξαρτηθεί πώς θα τις εφαρμόσεις, ώστε να περνάς ζωή χαρισάμενη. Οι πλανήτες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο, αυτήν την περίοδο, που η αυτοπεποίθηση σου ξεχειλίζει. Ενδεχομένως να έχεις μπει σε πρόγραμμα και να έχεις προσέξει το σώμα σου και το πνεύμα σου λίγο περισσότερο. Στα επαγγελματικά θα είσαι λίγο υπερβολικός σε αυτά που ζητάς και σε αυτά που προσφέρεις. Αυτό δεν θα αλλάξει, όποιος σε καταλαβαίνει έχει καλώς, όποιος δεν μπορεί, είναι ελεύθερος. Επίσης αυτήν την περίοδο είσαι αρκετά αρεστός στον ερωτικό τομέα. Η Αφροδίτη σού δίνει ό,τι λαχταράει η ψυχή σου. Άπλωσε το χέρι και πάρτο …

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ένας μήνας αρκετά απαιτητικός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Οι πλανήτες σε εφοδιάζουν με μια έξτρα γοητεία για να επεκταθείς στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιολογήσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις κι ένα σύντομο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Η περίοδος ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Όλα όμως τα παραπάνω θα πρέπει να τα εφαρμόσεις αν κι εφόσον μέσα σου υπάρχει ψυχική ισορροπία. Αν αφήνεις διάφορα θέματα χαμηλού επιπέδου να σε επηρεάσουν, τότε τσάμπα η προσπάθεια για επαγγελματική άνοδο. Φρόντισε χωρίς να απορρίψεις τίποτα και κανέναν, να βρίσκεσαι με ανθρώπους ψυχικά ισχυρούς για να επηρεάζεσαι θετικά, και θα δεις ότι όλα είναι θέμα καθαρού μυαλού και ισορροπίας της ψυχής .

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Τον μήνα αυτό οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα πρέπει να παραμείνουν πολύ συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά. Μην πιαστείς με πολλά πράγματα μαζί, ένα και καλό. Και θα πάει πάρα πολύ καλά αν του δώσεις την απόλυτη προσοχή και ρίξεις όλον τον καλό επαγγελματισμό σου πάνω του. Ίσως χρειαστεί να διαβάσεις και να μελετήσεις πολλά βιβλία για να έχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Στα ερωτικά τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Άλλα θα θέλεις το πρωί, άλλα το μεσημέρι, τα πρωινά το απόγευμα και ίσως άλλον το βράδυ. Θα είσαι κυκλοθυμικός στα τέρματα. Οι πλανήτες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο, που τα διαζύγια και οι χωρισμοί στους Ζυγούς θα βαρέσουν κόκκινο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 21/11)

Με κάποιο τρόπο πρωταγωνιστείς αυτόν τον μήνα. Ίσως κάποιες φιλοδοξίες που είχες να παίρνουν σάρκα και οστά, και να έρχεσαι στα πολύ πάνω σου. Ίσως κάποιες καινούριες επιλογές που έκανες στην ζωή σου να σου τόνισαν την αυτοπεποίθηση. Αυτό ήταν ένα δώρο από το σύμπαν που σου δίνεται «ΔΩΡΕΑΝ λάβατε, δωρεάν δώστε». (Ματθαίος 10:8)  Φρόντισε να αποφύγεις να γίνεις προκλητικός και να θυμάσαι τι είπε ο Ματθαίος. Η περίοδος που διανύουμε είναι πονηρή και τα επαγγελματικά φαίνονται εύκολα, δεν είναι όμως. Προσοχή λοιπόν στις επενδύσεις υψηλού ρίσκου. Επίσης ο ερωτικός τομέας είναι υψηλού ρίσκου, αν κι εφόσον έχεις την διάθεση για ποικιλότροπες ατασθαλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 – 21/12)

Ίσως είναι ένας μήνας λίγος υπερβολικός για τα γούστα σου και για την ιδιοσυγκρασία σου. Σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά, ξεχασμένοι συνεργάτες από το παρελθόν ή ψυχραμένοι του παρόντος, σου χτυπούν την πόρτα και ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία. Προσοχή δεν έχεις να κάνεις με Αγίους (κι ο Άγιος φοβέρα θέλει). Η κοινωνική σου ζωή θα εκτοξευθεί, δεν θα μαζεύεσαι σπίτι. Μια καλή σειρά που είχες ξεκινήσει, θα την δεις τον Οκτώβριο. Κάποιες νέες επαγγελματικές γνωριμίες θα βοηθήσουν ώστε να προβληθεί η δουλειά σου. Έκτος από τον επαγγελματικό σου κόπο, μην παραξενευτείς αν δεις λεφτά ουρανοκατέβατα. Στα ερωτικά ζεις σε πελάγη ευτυχίας, το μόνο που σε νοιάζει είναι σε ποια ερημική παραλία θα πας με τον άνθρωπό σου …

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 19/1)

Πραγματικά ήρθε η ώρα σου, η καλή σου ώρα. Είναι πια ο καιρός να ανταμειφθείς για τον κόπο σου, για την δουλειά που έχεις ρίξει, για την ταλαιπωρία σου, για όλα. Θα αισθανθείς σαν να έσπασε το φράγμα, σαν να φούσκωσε ο χείμαρρος κι ελευθερώθηκες από κάτι που στον καθένα από εσάς θα είναι σίγουρα  διαφορετικό. Η περίοδος αυτή, σου λύνει τα χέρια να κάνεις πολλά πράγματα, μην φοβηθείς το δικαιούσαι. Και δεν μιλάω μόνο για τα επαγγελματικά και ο ερωτικός τομέας έχει να δώσει πολλά, φτάνει να είσαι χαλαρός και να μην ψάχνεις αν υπάρχουν ψιλά γράμματα στο συμβόλαιο. Προχώρα αυτή την φορά δίνοντας τα χέρια χωρίς υπογραφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 – 18/2)

Σίγουρα μέχρι τώρα τα πράγματα πήγαιναν καλά ή έτσι έδειχναν τουλάχιστον. Γιατί τα επαγγελματικά τα οποία πάντα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου, κυλούσαν αρμονικά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο προβληματισμό, τηρούμενων των αναλογιών, πανδημίας κτλ. Η έκλειψη Ήλιου όμως θα φέρει μια μεγάλη αναστάτωση στα πολύ προσωπικά σου που ενδεχομένως να σπάσει το απόστημα και να ελευθερωθείς από κάτι που σε βαραίνει μέσα σου. Ίσως λόγω κάποιων ιδιαίτερων καταστάσεων, δεν μίλησες ποτέ. Η ελευθερία είναι έξω από την πόρτα, απλά την ανοίγεις και βγαίνεις. Έκτος αν αποφασίσεις να βρεις ευκαιριακή συναισθηματική κάλυψη που μπορεί να σου χρυσώσει το χάπι

ΙΧΘΥΕΣ

(19/2 – 20/3)

Αυτός ο μήνας ίσως είναι λίγο παραπλανητικός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Οι πλανήτες σού προκαλούν μια ιδιαίτερη σύγχυση με άτομα από το πολύ κοντινό σου περιβάλλον. Με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις καθαρές αποφάσεις. Και σαν ψάρι που είσαι δεν ξεμυτάς από την τρύπα σου. Το περισσότερο διάστημα, όσο και αν πιεστείς, θα δεις ότι θα προτιμήσεις να μείνεις κλειστός, παρά να έρθεις σε ρήξη με κάποιους συνεργάτες – φίλους.  Αυτό θα ήταν το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Ξαναβγές έξω όταν θα αισθάνεσαι ασφαλής. Στα ερωτικά υπάρχει μια κινητικότητα κι ένα ενδιαφέρον, ίσως από κάποιες πιο ρομαντικές ψυχές . Βγες ένα ραντεβού δεν έχεις να χάσεις κάτι, άκου τι έχουν να σου πουν, άλλα άκου τα όλα. Μην πας να ακούσεις αυτά που θέλεις μόνο.

(Φωτογραφία εξωφύλλου: PEXELS)

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023