ΑΣΤΡΑ

Ιούνιος: Νέα αρχή!

"Το καλοκαίρι αρχίζει με πολλές αντιφάσεις. Πρόσωπα γυρίζουν από το παρελθόν ενώ οι νέες γνωριμίες κρύβουν παγίδες" τονίζει η Βάσω Καραδήμα στις μηνιαίες της προβλέψεις για τον Ιούνιο. Έναν μήνα που ξεκίνησε με Νέα Σελήνη, άρα νέα αρχή σε πολλούς και διαφορετικούς, για τον καθένα, τομείς.

asist team
Asist Team /
Ιούνιος: Νέα αρχή!

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Αυτός ο μήνας ξεκινάει πολύ ενισχυμένος. Από την μια ο Δίας από την άλλη ο Άρης κι ο Ερμής ορθόδρομος από τις 3 του μηνός. Είσαι κινητό Πάνθεον. Σε ό, τι αφορά λοιπόν στα επαγγελματικά σου είσαι έτοιμος κι έχεις την δυναμική να επιβάλεις νέους κανόνες στην αγορά. Έχεις το ταμπούρλο και δίνεις εσύ τον ρυθμό. Επίσης ένα ταξίδι πρόκειται να οργανώσεις σε μέρος που από καιρό ήθελες πολύ να πας. Τώρα αν θα πας μόνος, με φίλους ή με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Γιατί τα ερωτικά σου θα είναι αρκετά περίεργα. Είσαι σε μια φάση τύπου όσοι κάηκαν στο χυλό φυσούν και το γιαούρτι. Υπολείμματα από προηγούμενες καταστάσεις σε εμποδίζουν να ανοιχτείς και να χαλαρώσεις. Θα το ξεπεράσεις να είσαι σίγουρος, αλλά θέλει να τα γράψεις όλα και να μην σε νοιάζει τίποτα … Το αντέχεις;

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Επιτέλους θα συνεννοηθούμε. Αυτό θα είναι το μόττο σου τον μήνα Ιούνιο μιας κι ο ορθόδρομος Ερμής βοηθάει να ξεμπλοκάρουν καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, που μέχρι χθες δεν έβγαζες άκρη. Θα δεις να επανέρχονται συνεργάτες που σου χρωστάνε και δεν τους χρωστάς, με γεμάτα τα χέρια από επαγγελματικές προτάσεις, που θα φέρουν ζεστό χρήμα στο ταμείο. Μέσα από σκληρή δουλειά κι όχι από τύχη. Στα ερωτικά χρειάζεται να γίνεις εκδηλωτικός με ένα διαφορετικό τρόπο. Ενδεχομένως, να ξέρεις να φλερτάρεις με ένα στυλ πολύ δικό σου. Τώρα με την νέα θέση της Αφροδίτης φρόντισε να το αλλάξεις και δεν θα βγεις χαμένος. Δηλαδή γίνε ένας άλλος, σε έχουνε μάθει πια, γύρνα το μπορείς …

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο μήνας αυτός πραγματικά είναι μια περίοδος χαλαρότητας και περισυλλογής. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ο πλανήτης σου ο Ερμής, ήρθε στα ίσια του και το μυαλό σου ισορρόπησε, θα έχεις καθαρή κρίση σε ό, τι αποφασίσεις για τον επαγγελματικό τομέα. Είσαι μόνος σου και δεν έχεις ανάγκη από συμβουλές, ξέρεις που πατάς και τι θέλεις. Αν σου βγει, έχει καλώς, αν όχι, δεν χάλασε και ο κόσμος. Στα προσωπικά σου, όχι τα ερωτικά, ίσως σου δημιουργηθούν κάποια κενά. Σαν να έφυγες ταξίδι και να μην θυμάσαι αν έκλεισες το μάτι της κουζίνας ή γυρνάς να τσεκάρεις ή το αφήνεις στην τύχη κι όπως βγει η απόφαση είναι μόνο δική σου. Στα ερωτικά θα δεχτείς επίθεση από ένα πρόσωπο που θα είναι αρκετά εκδηλωτικό και θα υπερβεί τα εσκαμμένα. Αν είσαι μόνος απήλαυσε το, αν είσαι σε σχέση πρόσεχε γιατί από την μια θα σου αρέσει κι από την άλλη ο άνθρωπος σου θα έχει πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Τον μήνα αυτόν θα καταλάβεις ποιοι είναι οι φίλοι σου, γιατί θα είναι αυτοί που θα μείνουν κοντά σου μετά από αυτά που θα συμβούν. Οι πλανήτες κι ιδιαιτέρως η Σελήνη, σου ξυπνούν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς όλους, είτε μιλάμε για αδύναμους είτε μιλάμε για δυνατούς. Θα είσαι εκεί για όλους και για όλα. Θα τρέχεις σαν τη μάνα που κυνηγάει το αγοράκι της να φάει το αυγό του. Θα μας κουράσεις όλους, πολλοί θα σε αποφεύγουν μέχρι να σου περάσει η κρίση. Έτσι υπερβολικός θα είσαι και με τα επαγγελματικά σου. Θα θέλεις να προστατεύσεις τους συνεργάτες σου από ανύπαρκτους κινδύνους. Για τα ερωτικά τι να πω; Θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις μιας κι ο σύντροφος σου θα τρέχει πιο μπροστά να γλιτώσει από το γράπωμα προστασίας που θα θέλεις να του κάνεις. Λίγες μέρες θα είναι. Θα περάσουν. Συμβουλή:΅να κάνεις συχνά κρύα ντους.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Τον μήνα αυτό δεν θα πούμε ότι θα πάει κάτι άσχημα. Αντιθέτως σιγά σιγά τα πράγματα βελτιώνονται και θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Αλλά οι θέσεις των πλανητών σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο, που σου ξυπνάνε μνήμες από το παρελθόν. Έρχονται στο μυαλό σου πρόσωπα και καταστάσεις που είχες περάσει καλά και τώρα δεν υπάρχουν στην ζωή σου. Αυτό δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί ούτε να σε στεναχωρεί. Ο καθένας, κι εσύ, παίρνει αυτό που του αξίζει στο τέλος. Στην ίδια θέση ξαναβρέθηκες το 2011, θυμήσου και πράξε αναλόγως. Ο γέγονε, γέγονε. Αυτά στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Στον ερωτικό τομέα πραγματικά μιλάμε για την απόλυτη τύχη. Δεν ξέρω αν βρήκες πλούσιο σύντροφο ή αν έπεσες πάνω στον απόλυτο έρωτα γιατί κι αν δεν έπεσες, θα πέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9

Ο μήνας αυτός γενικά είναι ένας καλός μήνας. Όμως έχει κάποιους κανόνες που δεν πρέπει να παραβείς. Ο Ερμής ήρθε σε ορθή πορεία κι αυτό θα σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις που αφορούν στο επαγγελματικό σου μέλλον. Μπροστά σου θα γίνουν πράγματα που ενδεχομένως να μην συμφωνείς αλλά δεν θα μιλήσεις κιόλας γιατί δεν σε αφορούν άμεσα. Έμμεσα όμως, μπορεί να σε αφορούν και μάλιστα πολύ. Εκεί είναι η παγίδα του σύμπαντος που συναντάει το κάρμα σου. Εκεί μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν και το μέλλον σου να εξελιχθεί διαφορετικά. Ένας κακός σύμβουλος είναι η περιέργεια, ένας καλός σύμβουλος είναι η εθελοτυφλία. Στο χέρι σου είναι όλα. Στα ερωτικά υπάρχει ποικιλία αυτή την εποχή, πρόσεξε όμως μην σε πιάσει λαιμαργία και φας κάτι που θα σε πειράξει

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Αυτόν τον μήνα θα σε ζήλευε και ο Σεργκέι Μπούμπκα, διότι οι πλανήτες κι ιδιαιτέρως η Αφροδίτη, σε βοηθούν να ξεπεράσεις εμπόδια που μέχρι χθες σου φαινόντουσαν βουνά . Στα πολύ προσωπικά σου θέματα, θα δεις ότι θα βγεις νικητής μέσα από καταστάσεις που καιρό τώρα έμοιαζαν αδιέξοδες. Τα επαγγελματικά σου δείχνουν να βελτιώνονται κι ενδεχομένως να μην χρειάζεται να πιέσεις και να πιεστείς. Άσε την ροή των πραγμάτων να κυλήσει, θα είναι προς όφελος σου. Στα ερωτικά χρειάζεται να δείξεις, με ποικίλους τρόπους, ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι κάτι ιδιαίτερο για εσένα. Μην διστάσεις να πέσεις στα πατώματα εντελώς θεατρικά, φτάνει να πείσεις για το ενδιαφέρον σου. Αν πάλι θες να φύγεις από μια κατάσταση θα φύγεις θριαμβευτικά με κρότο έτσι για να σε θυμούνται για πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Κουραστικός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου και για εσένα. Αλλά πολύ περισσότερο για τους γύρω σου, είτε μιλάμε για φίλους είτε μιλάμε για οικογένεια είτε για την σχέση σου. Αυτοί όμως που θα υποφέρουν δίπλα σου, θα είναι οι συνεργάτες σου στον επαγγελματικό τομέα. Με την βοήθεια των πλανητών και την θέση της Σελήνης, θα γίνεις τόσο υπερβολικός στις απαιτήσεις σου, που ο αρχιμπατλερ του Μπάκιγχαμ μπροστά σου θα είναι σερβιτόρος σε καφενείο σε χωριό στην κάτω Ραχούλα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε αντέξει κανένας, θα ηρεμήσεις και θα ησυχάσουν όλοι, απλά. Στα ερωτικά ίσως δεις φαντάσματα, το παραμικρό θα σε ενοχλεί, ένα βλέμμα κάποιου ξένου πάνω στον σύντροφο σου θα φέρει παγκόσμιο πόλεμο. Το μυαλό σου θα γίνει τηγανητό και θα καεί, πρόσεχε μην σου φύγει ο σύντροφος.  Μια φάση περνάς θα τελειώσει κάποια στιγμή (καλού κακού εξαφάνισε αιχμηρά αντικείμενα από κοντά σου).

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο μήνας αυτός δεν ξεκινάει όπως θα ήθελες ή όπως ήλπιζες. Αλλά είσαι το πιο τυχερό ζώδιο αυτό μην το ξεχνάς . Έτσι λοιπόν αν υπάρχουν μπερδέματα, αντιφάσεις και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να είναι για καλό δικό σου. Με ποιο τρόπο θα φανεί αυτό θα το δεις στο μέλλον. Ενδεχομένως η μοίρα να έχει σχέδια για εσένα που πρέπει να προωθηθούν την κατάλληλη στιγμή. Μείνε ψύχραιμος κι όλα θα πάνε καλά. Στα ερωτικά είσαι λίγο σφιγμένος, χαλάρωσε κι άσε την ροή να κυλήσει μόνη της. Αν είσαι μόνος άρχισε να κυκλοφορείς και θα βρεις παρέα σε λιγότερο από 24 ώρες. Αν είσαι σε σχέση, ξαναγίνε ο εαυτός σου και δεν θα κοιμηθείς για 24 ώρες κι ίσως όλο τον μήνα, φτάνει να το θες εσύ, στο δικό σου κόσμο όλα γίνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Τον μήνα Ιούνιο τα πράγματα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, θα είναι αρκετά αντιφατικά και θα αισθανθείς την ανάγκη να ξεπληρώσεις μια κατάσταση στα όρια τής εκδίκησης. Είναι μια περίοδος που από μόνος σου αναθεωρείς καταστάσεις και πρόσωπα. Βλέπεις πως έδωσες πολλά και πήρες λίγα, βλέπεις ότι ζήτησες ψίχουλα και σου ήπιαν το αίμα, όλη αυτή η κατάσταση είναι καιρός να αλλάξει. Το σύμπαν σε προικίζει με σοφία ώστε να τα βάλεις κάτω με το χαρτί και το μολύβι. Έτσι δεν θα υπάρχουν λάθη και παραλήψεις. Όλο αυτό θα συμβεί και για τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι επαγγελματικά και για τους φίλους και για την οικογένεια. Πολύ περισσότερο όμως για την σχέση που υπάρχει ή για την σχέση που δεν υπάρχει αλλά σε βασανίζει. Το καλοκαίρι δεν πρέπει να έρθει μόνο ημερολογιακά, αλλά να έρθει και στην ψυχή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Τον μήνα Ιούνιο αρχίζουν μια σειρά από γεγονότα που θα σου αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σε ό, τι αφορά στις σχέσεις σου με κάποια άτομα, που ενδεχομένως είχες εκτιμήσει πολύ λάθος τα προηγούμενα χρόνια. Η θέση του Ουρανού και της Σελήνης, σου δείχνουν τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως νόμιζες, εσφαλμένα, για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν αδίκησες κάποιον καλό θα είναι να επανορθώσεις σύντομα. Το ξεπλήρωμα του κάρματος είναι κοντά μην το χάσεις. Τα επαγγελματικά σου ξεκλειδώνουν και το μέλλον απλώνεται μπροστά σου με πολύ μεγάλες επιτυχίες. Στα ερωτικά, από την άλλη, δεν θα έλεγε κανείς ότι δεν σου πάνε καλά, μιας κι όλο και κάτι υπάρχει να σε ταράζει ευχάριστα. Έστω κι αν αυτό το κάτι είναι ακόμα ανεκπλήρωτο.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Είναι κάποια εποχή που τα φίδια αλλάζουν δέρμα, αυτή η εποχή δεν είναι στάνταρ αλλά αυτήν την εποχή τα ψάρια σαν εσένα, αλλάζουν δέρμα, μυαλά, τόπο κατοικίας ,απόψεις, συνεργάτες. Μετανιώνουν για τα λάθη τους, εξοργίζονται με τα λάθη των άλλων που τους επηρεάζουν άμεσα. Παρόλα αυτά, τα εμπόδια ξεπερνιούνται και επαγγελματικά και προσωπικά. Απλώς όταν αλλάξεις δέρμα και το αφήσεις πίσω σου, μαζί του θα αφήσεις και μια ζωή που έκανες μέχρι σήμερα, είσαι δεν είσαι έτοιμος αυτό θα συμβεί. Στα πολύ ερωτικά σου αυτή η εποχή δεν είναι σαν τις προηγούμενες, του τύπου «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει». Τώρα είσαι πιο εκλεκτικός, τώρα περνάς τις εξετάσεις που σου έβαλε ο Δίας. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε μετά τον Οκτώβριο.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023