ΑΣΤΡΑ

Ιούνιος : Άρης και Αφροδίτη στο Λέοντα. Κυριαρχία στον έρωτα.

Ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας, ο Ιούνιος, ξεκινά με μία Πανσέληνο στον Τοξότη (4/6), η Αφροδίτη λίγο μετά περνά κι αυτή μαζί με τον Άρη στον Λέοντα και οι ημέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ...καυτές. Ο έρωτας θα γράψει ιστορία. Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Βάσως Καραδήμα.

asist team
Asist Team /
Ιούνιος : Άρης και Αφροδίτη στο Λέοντα. Κυριαρχία στον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο Ιούνιος θα είναι μια περίοδος που θα πρέπει να αξιολογείς γρήγορα τις καταστάσεις και τα γεγονότα που θα συμβούν, με μόνο στόχο να προχωρήσεις μπροστά. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα διαδέχονται η μια την άλλη. Κάποιες περίεργες προτάσεις και ενδεχομένως εξωπραγματικές, δεν πρέπει να σου δημιουργήσουν κανένα δίλημμα. Να θυμάσαι η γρήγορη κρίση είναι κι η πιο σωστή στον δικό σου κόσμο. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά, κάπου υπάρχει κάτι κάπου μακριά από εκεί που είσαι και δεν θα έρθει να σε βρει, καλύτερα να πας εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Τον Ιούνιο, ο προσωπικός και ο επαγγελματικός τομέας, θα έχει πολλές εξάρσεις, πολλές ευκαιρίες και πολλά οικονομικά οφέλη. Όμως, για να δημιουργηθούν τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο και να σε ακούσουν θα πρέπει να βρεις και διαθέσιμα αυτιά. Να είσαι σίγουρος, ότι κανείς εκεί έξω δεν θα σου το κάνει εύκολο. Οι αντιδράσεις σου θα είναι βίαιες και ενδεχομένως να εκτεθείς στον επαγγελματικό τομέα, στο πόσο σκληρός μπορείς να γίνεις. Από την άλλη, στον ερωτικό τομέα, θα βρεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να πραγματοποιήσεις μια σχέση όπως την είχες ονειρευτεί. Η περίοδος αυτή, είναι η κατάλληλη για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο Ιούνιος ξεκλειδώνει το μυαλό σου στο να σκεφτεί πιο μαθηματικά. Πρέπει να βγάλεις το χαρτί και το στυλό και να κάνεις τις πράξεις που αφορούν στους συνεργάτες και στους φίλους σου. Θα δεις ότι η λογική, πάντα υπερισχύει. Ο Ερμής στο ζώδιο σου, σου εξάπτει τη περιέργεια σε όλους τους τομείς. Και δεν ξέρω εάν η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, αλλά σίγουρα ένα περίεργο συναίσθημα θα σε οδηγήσει να ερωτευτείς πολύ περίεργα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Ο Ιούνιος, θα έλεγε κανείς ότι είναι ένας ταξιδιάρης μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Δεν ξέρω αν θα φύγεις ή ετοιμάζεσαι να φύγεις για μακρινά ταξίδια, παραλίες και κοκτέιλ στη ξαπλώστρα, ένα είναι σίγουρο, ότι όπου και να πας θα περάσεις τέλεια. Στα συναισθηματικά σου από την άλλη, θα συμβούν περίεργες καταστάσεις. Κάποιος φεύγει, κάποιος έρχεται. Αλλά μπορεί αυτός ο κάποιος να είσαι εσύ…

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Τον Ιούνιο, η Αφροδίτη και ο Άρης, κυριαρχούν και ερωτοτροπούν πάνω στο ζώδιο σου. Εκπέμπεις τεράστια αυτοπεποίθηση και ερωτική ενέργεια. Αυτό θα φέρει όμορφες, ερωτικές καταστάσεις, καθώς και χρήματα που από καιρό περίμενες. Φρόντισε σε όλα αυτά τα θετικά που θα σου συμβούν να επικρατήσει η λογική στο μυαλό σου και να μη ξεφύγεις. Μπροστά σου πάντα θα υπάρχουν κακοτοπιές και αντίπαλοι που θα θέλουν να σε μπερδέψουν και να σου βάλουν τρικλοποδιά. Αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο, χτυπά γρήγορα, χτυπά δυνατά και φύγε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Αν υπάρχει ένας ορθολογιστής στον ζωδιακό κύκλο, σίγουρα αυτός είσαι εσύ. Τον Ιούνιο θα χρειαστεί και να το αποδείξεις. Είναι μια εποχή που θα σε κρίνουν για το επαγγελματικό σου έργο και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς την ετυμηγορία. Βάλε κάτω τη λογική σου και σκέψου, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έρθουν όπως φαντάζεσαι, πώς θα αντιδράσεις. Ο ερωτικός τομέας, υπάρχει περίπτωση, να φουντώσει επικίνδυνα κι ο λαός λέει «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται» αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον τσουρουφλισμένο από τη φωτιά.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Ο Ιούνιος, θα είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Από τις πρώτες μέρες θα καταλάβεις ότι ξεχειλίζεις από σεξαπίλ κι ότι η ανταπόκριση στο αντίθετο φύλο και όχι μόνο, είναι μεγάλη. Οι νύχτες του Ιουνίου, θα είναι μια πραγματοποίηση των ερωτικών σου φαντασιώσεων. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά, μια ταλαιπωρία, αγώνας να βγει ο επιούσιος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Τον Ιούνιο, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, θα δεχτούν πολλές παρεμβολές ώστε να φύγουν από τον στόχο τους, ο οποίος είναι καθαρά επαγγελματικός. Υπάρχουν ίντριγκες στο χώρο εργασίας, τις οποίες σιγά σιγά και μια- μια θα τις ξεπαστρέψεις. Με τον μοναδικό σκορπίσιο τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις. Αυτό ενδεχομένως, να φέρει μια ψυχρότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον, η οποία θα δυσκολέψει τη λειτουργία της εργασίας σου. Θα το ξεπεράσεις γρήγορα και θα ανανεώσεις τους συνεργάτες σου. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά, τον μήνα αυτό έχεις ανάγκη από στοργή και pampering. Υπάρχει μεγάλη πίεση στον επαγγελματικό τομέα κι όταν γυρίζεις σπίτι σου θα έχεις ανάγκη από μια αγκαλιά κι ένα χάδι. Τίποτα άλλο..

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Μια όμορφη πανσέληνος φωτίζει το δρόμο σου τον μήνα Ιούνιο. Και με ένα δρόμο τόσο λαμπερό, καλό είναι να ξεκινήσεις τα καλοκαιρινά σου ταξίδια. Ένα όμορφο καλοκαίρι αρχίζει για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, με τους καλύτερους οιωνούς. Τα επαγγελματικά σου βρίσκουν μια εξαίρετη ισορροπία, ούτως ώστε να μην ταλαιπωρείσαι ιδιαίτερα και να βγάζεις περισσότερα χρήματα. Η πανσέληνος επίσης, θα φωτίσει και κάποιες σκοτεινές πλευρές σε οικογενειακά θέματα. Πράγματα που ήταν κρυμμένα στο σεντούκι, θα αναγκαστούν να βγουν. Είτε πρόκειται για δυσάρεστες καταστάσεις είτε για αδιάφορες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Τον Ιούνιο, σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά, θα βρεθούν κάποιες χαμένες ισορροπίες. Κάποια πράγματα που άφησες στο παρελθόν πίσω, θα χρειαστεί να τα επαναφέρεις για να καλύψεις κάποια κενά, που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις επαγγελματικά. Ο στόχος σου τον Ιούνιο, είναι να ανέβεις πολλά σκαλοπάτια στην επαγγελματική αρένα. Το οικονομικό σου διάγραμμα θα πρέπει να είναι κάθετο προς τα πάνω. Ίσως γίνεις εκατομμυριούχος και σε μια νύχτα. Στα ερωτικά, το σύμπαν επιβάλει να φερθείς λογικά και η λογική λέει πως όταν έχεις τόσο πολλή δουλειά, δεν έχεις χρόνο για έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο Ιούνιος, θα είναι ένας ανανεωτικός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Φίλοι και συνεργάτες από το παρελθόν, ξαναβρίσκονται μπροστά σου για να ανανεώσουν τις σχέσεις σας και να προχωρήσετε μαζί και στη ζωή και στα επαγγελματικά. Αυτό θα σε βοηθήσει να ακουμπήσεις πάνω σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και να μην έχεις έννοια για τα πάντα. Ο ερωτικός τομέας δεν βρίσκεται σε καλή φάση. Υπάρχουν κάποιες εξάρσεις και κάποιες βίαιες αντιδράσεις. Είτε από τη μεριά σου, είτε από τη μεριά του άλλου. Κρατά τις ισορροπίες για να μη ξεφύγουν τα πράγματα και μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια του κοινού.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Τον Ιούνιο, η συνάντηση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, ανακατεύει τα νερά. Φέρνει κύμα, μπορεί και τρικυμία. Θα υπάρξουν θολές καταστάσεις στο προσκήνιο που δύσκολα θα ξεκαθαρίσουν. Πρόσωπα από το πολύ κοντινό σου περιβάλλον ή το οικογενειακό, θα σου δημιουργήσουν ίντριγκες που θα σε θυμώσουν ιδιαίτερα. Μέσα από αυτή την απογοήτευση που θα αισθανθείς, θα χρειαστεί να μιλήσεις σε κάποιον που θα εμπιστεύεσαι και να τα βγάλεις όλα από μέσα σου. Στον επαγγελματικό τομέα απαιτείς και παίρνεις αυτό που ζητάς. Στον ερωτικό τομέα, κυριαρχεί ο ρομαντισμός. Είτε των μυθιστορημάτων είτε του μυαλού σου.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023