ΑΣΤΡΑ

Ιούλιος: Ψυχική εναρμόνιση

Ο Ιούλιος έχει τον Ερμή, τον Ήλιο και τον Δία σε απόλυτη εναρμόνιση φέρνοντας τύχη στον έρωτα και επανεκκίνηση στα οικονομικά, επισημαίνει η Βάσω Καραδήμα στις αστρολογικές προβλέψεις για τον έβδομο μήνα μιας χρονιάς που τρέχει με ταχύτητα φωτός.

asist team
Asist Team /
Ιούλιος: Ψυχική εναρμόνιση

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο Ιούλιος ξεκινάει με μια ιδιαίτερη αφοσίωση στα εργασιακά σου. Αφιερώνεσαι, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, στον επαγγελματικό τομέα με αποτέλεσμα να χάσεις το μισό καλοκαίρι. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και θα πρέπει να έχεις τον νου σου. Ίσως σου έχει δημιουργηθεί μια ανασφάλεια των προηγούμενων ετών που δεν είχες έντονη εισροή χρημάτων. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει μια παθιασμένη ατμόσφαιρα γύρω σου. Είτε πρόκειται γι αυτά που ακούς, είτε πρόκειται για αυτά που σου συμβαίνουν. Σίγουρα, αυτά που συμβαίνουν στον εργασιακό τομέα δεν σε αφήνουν εύκολα να χαλαρώσεις και να δεχτείς τις απολαύσεις της ζωής. Βγες ένα βράδυ μόνο σου, πιες ένα ποτό και ψώνισε από το πίσω ράφι…

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Ο Ιούλιος έχει μια ανακατωσούρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου και ειδικότερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά. Κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές, θα σου φέρουν εκνευρισμό και ενδεχομένως να ανταλλάξεις και βαριές κουβέντες με συνεργάτες που εδώ και πολλά χρόνια δεν είχες κανένα πρόβλημα. Καλύτερα θα ήταν να είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου και να τη κάνεις όσο καλύτερα ξέρεις. Βέβαια υπάρχει και μια πιθανότητα, η έλλειψη συγκέντρωσης που έχεις να οφείλεται σε μια παθιασμένη επανασύνδεση. Πρόσωπο από το παρελθόν, χωρίς λόγο και αιτία, επανέρχεται στη ζωή σου και σου τη κάνει άνω κάτω. Θυμήσου τι πήρες και τι έδωσες και τι είσαι διατεθειμένος να χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο Ιούλιος, θα αποδειχθεί ένας τυχερός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Θα δεις, ειδικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις – ερωτικές, να έρχεται στη ζωή σου κάποιος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να σε ανεβάσει level.  Ίσως σήμερα η κατάσταση να μην είναι κατάλληλη, ούτως ώστε να ευδοκιμήσει κάτι τέτοιο, αλλά σήμερα μπορεί να μπει ο σπόρος και ενδεχομένως στο μέλλον να ανθίσει. Στον επαγγελματικό τομέα, όλα τα σενάρια είναι πιθανά να πετύχουν. Οι πλανήτες βοηθούν τους εκπροσώπους του ζωδίου σου να αναπτύξουν έντονη θεατρικότητα και να αποδώσουν τα μέγιστα στο κάθε σενάριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Ο Ιούλιος, έχει έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις. Αρχίζεις και μοιράζεσαι δεξιά κι αριστερά, είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό είτε για τον οικογενειακό είτε για τον ερωτικό τομέα. Μπορεί να έχεις τη διάθεση να γίνεις χίλια κομμάτια και να είσαι εκεί για όλους, αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο. Όλη αυτή η ένταση, θα δημιουργήσει μια παράλογη κατάσταση, που το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να βουτήξεις το κεφάλι σου σε κρύο νερό μπας και συνέλθεις. Στα πολύ προσωπικά σου, στα ερωτικά σου, όσο και να θες να δοθείς, θέλω να ξέρεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε για εσένα ούτε και για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Λιοντάρι μου, θέλω να δεις τον Ιούλιο, σαν μια μεγάλη θεατρική σκηνή. Θα καλεστείς από το σύμπαν να παίξεις το ρόλο της ζωής σου. Ειδικότερα σε ό, τι αφορά στα εργασιακά. Καινοτόμες καταστάσεις είναι αυτές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, να βγεις μπροστά κι οποιαδήποτε αμφιβολία υπήρχε για το πρόσωπο σου να εξαϋλωθεί. Το μήνα αυτό, η χαρά και η τύχη πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Δεν πρέπει τίποτα να αφήσεις να σε στεναχωρεί και να είσαι πάντα με το χαμόγελο. Αν είσαι σε σχέση, παίρνεις και δίνεις πολλή αγάπη αυτή τη περίοδο. Αν είσαι μόνος, πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται παρακαλετά. Σε θέλει και σου τα δίνει όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ο Ιούλιος, έχει έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως σου δημιουργηθεί ανασφάλεια για το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα δεδομένα είναι τέτοια, που η επόμενη μέρα, μοιάζει αβέβαιη. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις τις υποκριτικές σου ικανότητες ώστε με το χιούμορ και την καλή διάθεση να εκμαιεύσεις από τους προϊσταμένους σου, τις διαθέσεις που έχουν για την επαγγελματική σου πορεία. Τύχη, υπάρχει. Αλλά το σύμπαν, πάνω στο ζώδιο σου, έχει πιθανά πολλά τα σενάρια, είτε θετικά είτε αρνητικά. Όταν τα πράγματα έρθουν εκεί που θέλεις, θα πρέπει να φροντίσεις στο νέο σου συμβόλαιο να γράφεις με ακρίβεια τι μπορείς να δώσεις και τι ζητάς να πάρεις. Ο ερωτικός τομέας είναι λίγο μπερδεμένος, πήγαινε καλύτερα για μια βουτιά στη θάλασσα.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Ο Ιούλιος, θα έλεγε κανείς ότι είναι ένας οικογενειακός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Για κάποιο λόγο το σύμπαν, αυτή τη περίοδο, θέλει να βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχεις συγγένεια εξ´αιματος. Ίσως έχεις πολλά να τους πεις, ίσως έχουν πολλά να σου πουν. Ίσως πρέπει να αφήσεις εκεί κάποια πράγματα που σε βαραίνουν και να ξανανοίξεις τα επαγγελματικά φτερά σου, σε νέες προκλήσεις και σε νέες εμπειρίες, μιας και οι προτάσεις που θα έρθουν θα είναι καλές πέραν του δέοντος. Στα ερωτικά, σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να φας ξαναζεσταμένο φαγητό, μόνο φρέσκα κουλούρια για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Ένας σύγχρονος Έλληνας φιλόσοφος, ο Κίμων Πάττας, είπε κάποτε «αν αναμετρηθείς με τον εαυτό σου, ένα είναι σίγουρο, θα τον συντρίψεις». Έτσι λοιπόν κι εσύ αυτό το μήνα, ξεκινάς μια αναζήτηση βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο σου, μιας και φοβίες σε κυριεύουν, ανασφάλειες σε καταπίνουν και μια έντονη ανησυχία για το μέλλον δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς τίποτα. Για μια ακόμη φορά λοιπόν, προκειμένου να τα αποφύγεις όλα αυτά, πιθανότατα να το ρίξεις στην έντονη εργασία ή στο έντονο σεξ. Σίγουρα σε αυτή τη κατάσταση είσαι μόνος και μόνος θα το ξεπεράσεις, στη καλύτερη ξαπλώστρα και με ένα κοκτέιλ στο χέρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο Ιούλιος φέρνει τύχη στους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά, είσαι πολύ καλά με τον άνθρωπό σου και το πιθανότερο είναι να κυκλοφορείτε όλη μέρα γυμνοί στον ήλιο και στη θάλασσα. Σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά, η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη, έρχονται λεφτά, έρχεται προβολή η οποία θα φέρει αρκετή πίεση αλλά ενδεχομένως αυτό να ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και να ικανοποιεί τις υλικές σου ανάγκες. Επίσης, το μήνα Ιούλιο, θα καλεστείς από το σύμπαν, να δείξεις κάποιο κοινωνικό προφίλ που δεν ήταν στα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Το Ιούλιο, άλλοι θα τσαλαβουτούν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, άλλοι θα κυκλοφορούν τις νύχτες πίνοντας αλκοόλ κι ακούγοντας μουσική, οποίους τους παίρνει θα φλερτάρουν ανεξέλεγκτα στα σοκάκια κάποιου νησιού, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ.  Για εσάς υπάρχει μόνο η δουλειά και η καριέρα. Το μήνα αυτό, καλείσαι από το σύμπαν, να μοιράσεις τη ζωή σου, ανάμεσα στη διασκέδαση και στη δουλειά. Βαφτίζεις τη δουλειά διασκέδαση και η πλάστιγγα γέρνει μόνο από τη μια μεριά (καλό μήνα βρε!). Ερωτικός τομέας δεν υπάρχει. Η καλύτερη ερωτική σου πράξη είναι η υπογραφή σε ένα παχυλό συμβόλαιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο Ιούλιος είναι ένας καινοτόμος μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά, θα δεις ότι οι καταστάσεις και το σύμπαν είναι τόσο φιλικά μαζί σου που οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη. Σημαντικό ρόλο παίζει το περιβάλλον σου, το οποίο αυτή τη περίοδο, πιθανότατα, είναι αυτό που πρέπει. Έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και δεν κινδυνεύεις από πισώπλατα μαχαιρώματα. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχει μια παθιασμένη ατμόσφαιρα γύρω σου, σε θέλουν, σε διεκδικούν είτε είσαι ντυμένος εντυπωσιακά είτε είσαι σε μια παραλία και τρως καρπούζι.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο Ιούλιος, φέρνει έντονη κοινωνική ζωή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Πολλές γνωριμίες, νέοι φίλοι, καινούργια φλερτ, έντονη επαγγελματική δραστηριότητα και μεγάλη ανακατωσούρα. Υπάρχει υπερπληροφόρηση, υπάρχει υπερδραστηριότητα, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου σε μια σειρά και σε μια τάξη. Ίσως χρειαστεί στη μέση του καλοκαιριού, να ξεθάψεις από μέσα σου, μια τεράστια εσωτερική δύναμη, να πιστέψεις ότι μπορείς να βγεις από τα καλούπια που έχεις μπει και να χτίσεις κάτι καινούργιο επάνω σε παλιά θεμέλια. Τίποτα δεν πρέπει να ξεχνάς, ό, τι σε βαραίνει θάψτο.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023