ΑΣΤΡΑ

Ιούλιος: Πρωταγωνιστεί ο έρωτας!

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των αντιφάσεων και των θετικών ανατροπών, σύμφωνα με την Βάσω Καραδήμα που αναφέρει τι να περιμένουν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων για τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού. Για την πιο σφαιρική ενημέρωση διαβάστε τόσο τον ωροσκόπο σας όσο και τη Σελήνη σας.

asist team
Asist Team /
Ιούλιος: Πρωταγωνιστεί ο έρωτας!

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο μήνας αυτός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου θα έχει ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα κι απρόβλεπτες καταστάσεις. Σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά δεν θα έχεις χρόνο ούτε να κοιμηθείς και δεν σου χρειάζεται ύπνος εδώ που τα λέμε. Μιας και μετά από τόσο μεγάλο διάστημα επαγγελματικής αδράνειας υπάρχει δουλειά, θα το εξαντλήσεις. Μέχρι του σημείου υπερκόπωσης θα φτάσεις . Όμως πολλά παίρνετε πολλά χαλάτε. Προσοχή στις άσκοπες σπατάλες δεν ξέρεις τι χειμώνας έρχεται. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά σου αν βρεις χρόνο κάνε καμιά ξεπέτα, γιατί η ενέργεια που σου δίνει ο Δίας είναι άκρως για επαγγελματικούς λόγους. Το επόμενο διάστημα ανεβαίνεις κοινωνικά, επαγγελματικά και εισπρακτικά, τίποτα άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Ξέρουμε ότι ο Ταύρος είναι ένα πεισματάρικο ζώδιο. Αυτόν τον μήνα λοιπόν θα τα δώσεις όλα να μας αποδείξεις πόσο πεισματάρης είσαι, πόσο επιμένεις με ένα θέμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό μέχρι να το εξαντλήσεις . Μην ξεχάσεις ότι σε κάποια πράγματα πρέπει να κάνεις και πίσω, χρειάζεται και λίγο διπλωματία η ζωή σε όλους τους τομείς. Τα επαγγελματικά σου θα πάνε από το καλό στο καλύτερο, πρόσεχε όμως μην ανοιχτείς και σπαταλάς αλόγιστα, το σύμπαν βλέπει και θα σε τιμωρήσει. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά σου μέσα στον μήνα θα αναπτυχθούν έντονα συναισθήματα με καινούργιο πρόσωπο που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον . Πιστεύω ότι σε αυτόν τον τομέα και στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να γκαζώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Λίγο περίεργος μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Υπάρχουν, ιδιαιτέρως στα επαγγελματικά, πολλές αντιφάσεις, άλλα σου λένε άλλα βλέπεις . Άλλες φορές θα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με υπεροψία, άλλες όμως θα σε αντιμετωπίσουν με υπεροψία . Αυτό θα σε μπερδέψει θα επιστρατεύσεις το ταλέντο σου στην διπλωματία, εκεί σχεδόν πάντα κερδίζεις. Το σύμπαν είναι ανοιχτό για εσένα και θα δεις κάποια όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Προσοχή στις σπατάλες, μην ξοδεύεις αλόγιστα και μην ξοδεύεσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν. Ο ερωτικός τομέας ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιες ζήλιες, οι οποίες να είσαι σίγουρος ότι θα ξεπεραστούν ή θα προσπεραστούν χωρίς να ξεχαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Μπορεί να είναι μήνας γενεθλίων σου, αλλά δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι και ο μήνας σου. Οι θέσεις των πλανητών σε επηρεάζουν δημιουργώντας μια βαριά ατμόσφαιρα. Ίσως κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν, να σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και να βρεθείς σε μια πολύ δύσκολη θέση. Ίσως κάποιες αναμνήσεις να έρθουν στην επιφάνεια λόγω ενός δυσάρεστου συμβάντος . Γενικά δεν θα είναι εύκολος μήνας . Ενδεχομένως να έχεις συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν  και να αναγκαστείς ή να έρθεις σε προστριβή ή να ζητήσεις συγνώμη για κάποια λάθη σου κι αυτό δεν το θέλεις καθόλου. Ερωτικά, πιθανότατα τα πράγματα να μην πάνε όπως θα ήθελες, ίσως να ήταν γραφτό…

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Άραξε βασιλιά μου, όλα πάνε καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα. Αυτό τον μήνα θα υπάρξουν πολλές θετικές ανατροπές  στον επαγγελματικό τομέα. Θα δεις να πραγματοποιούνται όνειρά σου ή να μπαίνουν τα θεμέλια για να γίνουν πραγματικότητα αυτά που καιρό τώρα φαντασιώνεσαι . Φρόντισε εσύ να είσαι γενναιόδωρος και το σύμπαν θα σου το επιστρέψει πολλαπλάσιο. Μια τόσο καλή διάθεση θα σου ξυπνήσει έντονη θεατρικότητα , με αποτέλεσμα αυτοί που θα συναναστρέφεσαι να παρακαλάνε να βρίσκονται μαζί σου γιατί η παρέα σου, η ενέργεια σου, είναι πόλος έλξης. Στα ερωτικά σου είσαι super, αυτό που σου αξίζει και θα το έχεις είναι η ξεκούραση, η απόλαυση γεύσεων και παρέας και η πολυτέλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ο μήνας αυτός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου θα έχει πολλές αντιφάσεις. Ίσως στα επαγγελματικά χάσεις λίγο την αξιοπιστία σου και σε αντιμετωπίσουν με μια υπεροψία που δεν ξέρουμε αν θα την αντέξεις . Αυτό όμως είναι κάτι που θα ξεπεραστεί πολύ σύντομα. Και ίσως να δεις να γίνονται πραγματικότητα, κάποια σχέδια που είχες ξεχασμένα στο συρτάρι ας πούμε, θα δείξει. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είτε για οικογενειακούς είτε για προσωπικούς είτε για ερωτικούς λόγους θα ξεπαραδιαστείς αυτόν τον μήνα. Τα έξοδα θα τρέχουν (πάρε το 166 όσο διαβάζεις) και δεν θα ξέρεις από που να τα μαζέψεις. Από την μια σκέφτεσαι λογικά από την άλλη καλά περνάς γιατί να το χαλάσεις. Στο τέλος όμως όταν κάνεις ταμείο, θα έχουμε κλάματα.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Αυτόν τον μήνα οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα δικαιωθούν για όσα έλεγαν και όσα υποστήριζαν το προηγούμενο διάστημα. Ο Επιμένων Νικά! που λέει και το αρχαίο ρητό, Φρόντισε να διατηρήσεις τις θέσεις σου σε ό, τι αφορά στις απόψεις σου επαγγελματικά, αλλά και στον προσωπικό τομέα φρόντισε να πείσεις ακόμα και τους πιο δύσπιστους, ώστε να καταλάβουν τι είναι καλύτερο και το πιο συμφέρον ώστε να αναπτυχθεί σωστά η επαγγελματική σου ασχολία. Έχεις το μαχαίρι έχεις και το πεπόνι. Στα ερωτικά ίσως ακούσεις ασυνάρτητα πράγματα, μην κοντραριστείς δεν είναι η ώρα . Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο ώστε να κερδίσεις χρόνο και μεθόδευσε αυτά που θέλεις να γίνουν για το καλό όλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Αυτόν τον μήνα θα συμβούν απρόβλεπτες καταστάσεις. Θα συμβούν στενάχωρα πράγματα στα επαγγελματικά και η ατμόσφαιρα ενώ είναι καλοκαίρι και θα έπρεπε να έχουμε ευχάριστη διάθεση και να ετοιμάζεις τις διακοπές σου, μια βαριά ατμόσφαιρα θα σκεπάζει το περιβάλλον σου . Θα συμβούν γεγονότα που θα σε χαλάσουν, ίσως να αδυνατείς να βοηθήσεις, ίσως πάλι να μην θέλεις να μπλεχτείς σε μια κατάσταση που μπορείς να διακρίνεις ότι είναι τελειωμένη. Εσύ θα κρίνεις και θα φερθείς αναλόγως. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά, έχεις το πάνω χέρι, είσαι ο κυρίαρχος της σχέσης και τα πράγματα θα κυλήσουν μόνο με τον τρόπο που εσύ θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Είναι περίεργο συναίσθημα όταν στα επαγγελματικά έρχονται όλα τούμπα. Είναι υπέροχο όμως όταν από την τούμπα τα πράγματα γίνονται καλύτερα από ό, τι περίμενες . Έτσι λοιπόν αυτόν τον μήνα θα έχεις κάποιες θετικές ανατροπές που μόνο χαρά μπορούν να σου δώσουν. Αυτή σου η τύχη θα φέρει και βλέμματα απαξίωσης και υπεροψίας από τους άλλους τους συνεργάτες – ανταγωνιστές. Ούτε που τους βλέπεις. Εσύ μόνο τις διακοπές σου βλέπεις, τα ταξίδια σου και την καλοπέραση σου. (Όσοι πιστοί προσέλθετε)  Βέβαια προσοχή στις σπάταλες, κράτα άμυνα μην παρασυρθείς . Στα ερωτικά αν είσαι σε σχέση πας να περάσεις ένα φοβερό καλοκαίρι . Αν είσαι μόνος θα περάσεις ένα καλοκαίρι με πολύ μεγάλη παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Τα πράγματα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου αυτόν τον μήνα δεν θα είναι τόσο εύκολα στα προσωπικά σου θα υπάρχει μια βαριά ατμόσφαιρα λόγω κάποιον καταστάσεων που θα συμβούν ή που περιμένεις να συμβούν. Στα επαγγελματικά τα πράγματα θα είναι στρωτά χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις . Ενδεχομένως οι καταστάσεις στα οικογενειακά σου να επηρεάσουν την ερωτική σχέση σου . Ίσως έχεις κάποιον εκνευρισμό ίσως να μην μιλιέσαι και πολύ, φρόντισε να φερθείς λίγο πιο διπλωματικά με τον άνθρωπο σου. Δεν θα σου φταίει αυτός αλλά ούτε και κάνεις άλλος . Είναι μια φάση της ζωής σου και θα περάσει να είσαι σίγουρος. Άλλωστε μετά από αυτό θα βγεις σφυρηλατημένος με μια ακόμη εμπειρία ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Σίγουρα τον μήνα Ιούλιο είσαι πολύ στα πάνω σου. Ο επαγγελματικός τομέας αν δεν έχει απογειωθεί, σίγουρα τροχοδρομεί για να πετάξει. Να είσαι σίγουρος πως ό, τι σχεδίαζες για αυτόν τον μήνα θα ανατραπεί και δεν θα γίνει όπως το φανταζόσουν . Αλλά θα γίνει πολύ καλύτερα. Το σύμπαν και οι πλανήτες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο που κι εσύ να μην δεις κάτι καλό θα σε δει το καλό. Αυτά σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Γιατί στα ερωτικά τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα . Θα διαπιστώσεις ότι έχεις να πάρεις ακόμα πολλή αγάπη, πολλές αγκαλιές και ό,τι άλλο θέλεις σε ”πολύ”… για να μην ξεχνιόμαστε .

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο Ιούλιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου είναι ο μήνας των αντιφάσεων σε ό, τι αφορά στα πολύ προσωπικά σου. Από την μία, σου αναπτύσσονται ουτοπικά συναισθήματα για πρόσωπα και καταστάσεις που μόνο εσύ μπορείς να εξιδανικεύσεις και να τα φέρεις στα μέτρα σου.  Ο μέσος άνθρωπος θα σε χαρακτηρίσει ονειροπαρμένο αλλά δεν σε νοιάζει. Από την άλλη, έτσι με ένα μαγικό τρόπο τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα ( με την βοήθεια το Ποσειδώνα όλα γίνονται ). Σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου, βρίσκεσαι ακόμα στην αρχή μιας μεγάλης καριέρας, συνέχισε με τον ίδιο ψαρίσιο ρυθμό σου και θα ξεγλιστρήσεις από όλες τις κακοτοπιές .

 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: USPLASH)

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023