ΑΣΤΡΑ

Ιούλιος: Ο μήνας της απιστίας!

Η φετινός Ιούλιος θα είναι…καυτός όσον αφορά στις προσωπικές σχέσεις. Η Αφροδίτη με τον Άρη στον Λέοντα είναι έτοιμη να προδώσει τον Ήφαιστο εσύ θα το ανεχτείς; αναρωτιέται η Βάσω Καραδήμα στις αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε τον ωροσκόπο και τη Σελήνη σας για μία πιο σφαιρική ενημέρωση.

asist team
Asist Team /
Ιούλιος: Ο μήνας της απιστίας!

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Σίγουρα ο μήνας Ιούλιος στο ξεκίνημά του δεν θα είναι ό,τι καλύτερο, να το ξέρεις. Κάποια σχέδια επαγγελματικά θα σε απογοητεύσουν, δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και σίγουρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές ραδιουργίες. Από τα μέσα του μήνα και μετά, αν κατάφερες με όλα αυτά που πέρασες να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, θα δεις ότι άξιζε η κόντρα και κάπου καλά σε έβγαλε. Το ταμείο αρχίζει και φορτώνει, γλείψε τις πληγές σου και προχώρα. Στον ερωτικό τομέα, αυτόν τον μήνα θα πάρεις πολλή αγάπη από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει αν υπάρχει. Και δεν θα είναι από οίκτο για αυτά που θα σου συμβούν. Αντίθετα θα είναι από θαυμασμό και αναγνώριση για το πόσο μεγάλος μαχητής είσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αγάπη τρώγεται; Σου απαντάω εγώ πως όχι … Εσύ όμως τον μήνα Ιούλιο έχεις να πάρεις πολύ από αυτήν. Πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος θα σου εκδηλώσουν την αγάπη τους και πόσο σε σκέφτονται συνεχώς. Ερωτικοί σύντροφοι από το παρελθόν θα σου εκφράζουν το πόσο όμορφα έχουν περάσει μαζί σου και ότι σε θυμούνται πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Αλλά λάδι- λάδι και τηγανίτα τίποτα … Το επόμενο διάστημα θα σου δημιουργηθεί μια οικονομική ανασφάλεια. Η οποία είναι ικανή να σε κάνει από το να βρεθείς σε πανικό, μέχρι στο να κατεβάσεις την πιο έξυπνη ιδέα και να τα οικονομήσεις. Έτσι λοιπόν σε όλους αυτούς που θα σε θυμηθούν λέγοντας σου πόσο σε αγαπάνε, να τους πεις ότι δεν πρέπει να μένουν μόνο στα λόγια .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πες ένα ψέμα για να με σώσεις μην πεις την αλήθεια και με σκοτώσεις… που λέει και το τραγούδι . Οι πλανήτες επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, που θα χρειαστεί να κάνεις πως πιστεύεις τα πάντα. Σε ό,τι και αν σου πουν, πετάει ο γάιδαρος πετάει θα λες εσύ. Ψέμα στο ψέμα για να βγει η αλήθεια, για να βγουν τα πραγματικά πιστεύω που έχουν για εσένα οι άνθρωποι του επαγγελματικού σου χώρου. Η τύχη σου θα είναι πάντα εκεί, μαζί σου. Οπότε καλύτερα όλο αυτό που θα γίνει να το πάρεις σαν ένα παιχνίδι ευφυΐας και η στάση σου θα εκτιμηθεί. Στα ερωτικά τα πράγματα θα είναι λίγο φλατ, ούτε πάνω ούτε κάτω. Σαν κυματάκι στην αμμουδιά ….

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξέρεις το τσουνάμι; Αν το ξέρεις θα ξέρεις και τι μπορεί να κάνει η δύναμη του νερού. Μιας και είσαι και ζώδιο του νερού. Έτσι λοιπόν τον μήνα Ιούλιο οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα φερθούν πολύ υπερβολικά. Θα υπάρξει πολύ εκνευρισμός στον επαγγελματικό τομέα και η αντίδραση σου θα είναι καταστροφική. Είτε για τους άλλους είτε για όλους, μαζί κι εσένα. Αυτό βέβαια θα συμβεί στον καθένα με πολύ ξεχωριστό τρόπο, να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες. Στον ερωτικό τομέα ίδια γεύση. Θα πνίξεις αυτόν που σε ενδιαφέρει είτε είναι εντάξει είτε όχι. Συμβουλή ; Καλύτερα να αποτραβηχτείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο ζώδιο σου κάνει πολλή δουλειά …. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στα σχέδια που κάνεις και δεν υλοποιούνται. Το σύμπαν κάτι θέλει να σου πει. Στύψε το μυαλό σου και βρες καινούριες ιδέες πιο πρωτοποριακές, προσπάθησε να γεφυρώσεις καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν πολύ μακριά στον επαγγελματικό σου χώρο. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά, η ερωμένη του Άρη η Αφροδίτη συναντάται με τον εραστή της μέσα στο ζώδιο σου. Αν είσαι ελεύθερος και μεγάλος κυνηγός θα φας καλά αυτή την περίοδο. Αν είσαι σε σχέση πρόσεχε μην φας ξύλο βασιλιά/σα  μου γιατί το κέρατο πονάει τους άλλους …

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά δεν θα έλεγα ότι σε απασχολούν ιδιαίτερα  αυτό το διάστημα. Τώρα σε έχει πιάσει η τρέλα για διακοπές, μπάνιο στην θάλασσα, φλερτ πολύ φλερτ. Σου έχουν βγει πολλά feelings για πρόσωπα που έχουν και παίζουν μεγάλο ρόλο στην ζωή σου. Είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε άκρως επαγγελματικό . Οι πλανήτες και το σύμπαν, θα φέρουν έτσι τις καταστάσεις που θα πρέπει να βρεις πολλή όρεξη και πολύ κουράγιο, καθώς και πολύ χρόνο, ώστε να συναντήσεις όλους αυτούς που θέλεις χαλαρά. Να βγείτε για ποτό να γελάσετε να θυμηθείτε τα παλιά και να περάσει ο μήνας όσο πιο ευχάριστα γίνεται.

ΖΥΓΟΣ

Κανένας δεν ξέρει τι του ξημερώνει … Έτσι λοιπόν και οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου το μήνα αυτό αλλιώς θα κοιμούνται αλλιώς θα ξυπνάνε. Αν κοιμούνται, γιατί τα θέματα είναι πολλά και ποικίλα. Από την μια τα πολύ προσωπικά, είσαι σε φάση που θέλεις να δώσεις, να μοιραστείς, να προσφέρεις, από την άλλη όλο αυτό θα το εκτιμήσουν; Η θα λένε στην υγειά του κορόιδου; Από την μια να δουλέψεις, να δώσεις απλόχερα τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Από την άλλη η αμοιβή σου θα είναι αυτή που σου αξίζει; Πολλά τα ερωτηματικά αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι έτοιμη να προδώσει τον Ήφαιστο, εσύ; Θα το ανεχτείς ;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας την μεγάλης μάχης, ο μήνας που οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα πρέπει να αναμετρηθούν με όλα και με όλους. Mε τις σκιές του παρελθόντος και με τα όνειρα τού μέλλοντος. H προσωπική σου ζωή και η καριέρα θα κριθούν αυτό τον μήνα, το τετράγωνο του Πλούτωνα θα ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου. Έτσι λοιπόν στα ερωτικά είναι μια πολύ καλή στιγμή να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από τον άλλο και τι μπορείς να δώσεις πια. Γιατί μπορεί η σχέση σου να είναι Λερναία Ύδρα, ένα να κόβεις δυο να γίνονται. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά θα γίνεις Highlander, δεν μπορούν να είναι όλοι στην κορυφή … There can be only one.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας αυτός έχει πολλά σκαμπανεβάσματα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου . Ίσως υπάρχει μια υπερβολή σε αυτά που ακούς και σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Φυσικά σε ό,τι και αν κάνεις θα σταθείς αρκετά τυχερός, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είσαι άτρωτος. Χρειάζεται προσοχή τι λες και πως το λες. Μην βιάζεσαι, σκέψου μια παρτίδα πόκερ, παίξε σωστά, μπλόφαρε εκεί που πρέπει και τα οικονομικά σου θα απογειωθούν, χωρίς βιασύνη όμως. Στα ερωτικά τα πράγματα προς το τέλος του μήνα θα είναι πολύ γεμάτα. Δηλαδή πολύ σεξ, πολύ φλερτ, πολύ ποτό, πολλή αγάπη, όλα στο τέρμα –  όλα πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα έλεγε κάποιος ότι αυτός είναι ο μήνας σου … Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία. Θα συμβούν αναποδιές που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Θα δεις ότι ο κόπος σου δεν ανταμείβεται όπως πρέπει και μεγάλο μέρος της δουλειάς σου δεν αναγνωρίζεται από τους προϊσταμένους σου. Μην απογοητεύεσαι ίσως να πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά πιθανόν να έκανες μια λάθος συναισθηματική επένδυση. Πιθανόν να απογοητευτείς από την στάση και την συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια, σφίξε τα δόντια και προχωρά παρακάτω ή καλύτερα παραπάνω ….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία» που λέει και ο ποιητής Ανδρέας Κάλβος. Έτσι λοιπόν ο μήνας Ιούλιος θα επηρεάσει με τέτοιο τρόπο τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, που θα προκαλέσουν απρόβλεπτες καταστάσεις προκείμενου να ελευθερωθεί η ψυχή τους. Ίσως υπάρχουν πολλές συγκρούσεις με πρόσωπα, είτε από το επαγγελματικό σου είτε από το πολύ στενό σου περιβάλλον. Ίσως να βάλεις στο τραπέζι ιδέες που για όλους τους άλλους θα είναι μια τρέλα. Εσύ όμως θα ξέρεις τι είναι αυτό που θα αναπτερώσει την ψυχή σου και θα απογειώσει την επαγγελματική σου καριέρα. Στα ερωτικά, πρώτα φίλοι και μετά ό,τι θες. Αυτό να το τυπώσεις σε μπλουζάκι να το φοράς για να μην σε φλερτάρουν με λάθος τρόπο .

ΙΧΘΥΕΣ

Πες μου ακόμα ένα ψέμα, πες μου το καλύτερο ψέμα, βάλ’ τα δυνατά σου στο τέρμα, να μου ξεγελάσεις το μυαλό, το ‘χω ανάγκη σε παρακαλώ που τραγουδάει και ο Χατζηγιάννης . Έτσι λοιπόν ο μήνας Ιούλιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου θα είναι μέσα στο ψέμα και σε  απατηλές ιστορίες. Το instagram σου θα δείχνει ότι περνάς τέλεια και ότι όλα είναι super. Μέσα σου όμως ψάχνεις κάτι άλλο, κάτι ανώτερο. Ίσως να μπορείς να μοιράζεσαι άσκοπα δεξιά και αριστερά τώρα. Έχε όμως μέσα σου βαθιά πίστη και θα δεις ότι μέσα από έναν ψεύτικο κόσμο μπορείς να βγεις πιο αληθινός. Συμμάχησε με το σωστό πρόσωπο και θα δεις. Στα ερωτικά να διαβάσεις Πλάτωνα, σου πάει καλύτερα αυτήν την εποχή.

 

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023