ΑΣΤΡΑ

Ιανουάριος : O μήνας των αποκαλύψεων και των πειραματισμών.

Καλή Χρονιά κι ευτυχισμένο το 2023. Η Βάσω Καραδήμα  αναλύει  πώς ξεκινά η χρονιά και τι φέρει ο Ιανουάριος για τους εκπροσώπους των 12 ζωδίων.

asist team
Asist Team /
Ιανουάριος : O μήνας των αποκαλύψεων και των πειραματισμών.
ΚΡΙΟΣ

(21/3 – 20/4)

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Και σίγουρα θα είναι μια παρά πολύ καλή χρονιά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Τον πρώτο μήνα του χρόνου, οι θέσεις των πλανητών σε βοηθούν να αναπτύξεις τον τομέα της επικοινωνίας. Θα ξεθάψεις και τους πεθαμένους. Θα ξεσκονίσεις όλα τα παλιά καρνέ, προκειμένου να έρθεις σε επαφή με όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, για να πετύχεις όλους τους επαγγελματικούς σου στόχους. Σε ό,τι προβλήματα, κολλήματα, μπορεί να προκύψουν, θα πρέπει να δώσεις γρήγορες και άμεσες λύσεις οι οποίες, να είσαι σίγουρος, θα είναι και οι σωστές. Στον ερωτικο τομέα, τα πράγματα θα είναι καλά και αυτό θα φανεί από τα μέσα του μήνα και μετά. Μια γνωριμία την περίοδο των εορτών, ίσως, ευδοκιμήσει απρόσμενα..
ΤΑΥΡΟΣ
(21/4 – 20/5)
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Σίγουρα πρόκειται για μια ιδιαίτερη χρονιά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, μιας και πρόκειται να κατοχυρώσεις τα κεκτημένα. Ο μήνας Ιανουάριος θα είναι ένας, ιδιαίτερα, φορτισμένα, συναισθηματικός μήνας. Είτε πρόκειται για τους άμεσους συνεργάτες σου είτε πρόκειται για το οικογενειακό σου περιβάλλον, θα βρεθείς μπροστά σε μια κατάσταση η οποία θα σε φορτίσει και ενδεχομένως να σε μπλοκάρει για μικρό χρονικό διάστημα. Σε ό,τι αφορά στον ερωτικο τομέα, είσαι σαν την Αλέξια που τραγουδάει «έχω δίλημμα, ποιον δρόμο να διαλέξω», μιας και κάποια μεγάλη ερωτική επιστροφή έρχεται αλλαγμένη και μετανιωμένη.
ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Το 2023 είναι ένα έτος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, αρκετά διερευνητικό. Ο μήνας Ιανουάριος, όμως, θα φέρει πολλά νέα, τα οποία, θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά και να αντιμετωπίσεις κάποια πρόσωπα με επιφυλακτικό τρόπο. Ο τομέας της επικοινωνίας θα πάρει φωτιά. Ο Ερμής θα κάνει υπερωρίες. Πολλά έχεις να ακούσεις και πολλά περισσότερα να πεις. Όλες αυτές οι ζυμώσεις, είναι ο προάγγελος για τις αλλαγές που έρχονται στην επαγγελματική σου ζωή. Στον ερωτικο τομέα, η αλήθεια είναι ότι ψάχνεσαι λίγο. Την κουνάς την ουρίτσα σου και λίγο – πολύ θα μαζευτεί κόσμος γύρω σου να σε διεκδικήσει και να φλερτάρει.. it’s up to you..
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 – 22/7)
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι τα πολύ δύσκολα πέρασαν. Έρχονται καλύτερες μέρες και αν συμβεί κάτι άσχημο, είσαι σίγουρα καλά προετοιμασμένος. Ο μήνας Ιανουάριος και οι πλανήτες, θα επηρεάσουν το ζώδιό σου με το να σου δώσει μια ιδιαίτερη ισορροπία και μέσα σου και έξω σου. Έχεις πια την εμπειρία να είσαι εγκρατής και να μην αρπάζεις γρήγορα στα κόκκινα. Στον επαγγελματικό τομέα οι δουλειές ανοίγουν κι έρχονται λεφτά στο ταμείο. Στα ερωτικά, είσαι σε θέση να καταλάβεις μέχρι που μπορεί να φτάσει ο άλλος. Δεν είναι η εποχή να ζητάς τρέλες. Δέξου τα πράγματα όπως είναι.
ΛΕΩΝ
(23/7 – 22/8)
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Και σίγουρα μιλάμε για μια χρονιά γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και υλοποιήσεις πολλών απωθημένων. Ο Ιανουάριος, θα είναι ένας αποκαλυπτικός μήνας. Είτε εσύ πρόκειται να αποκαλύψεις πράγματα είτε πολλοί θα αποκαλυφθούν μπροστά σου, στα όρια να ξεβρακωθούν. Κράτα τη ψυχραιμία σου η ταινία τώρα αρχίζει. Στον ερωτικο τομέα, ψάχνεσαι πολύ. Δεν ξέρεις τι θέλεις και δεν σε ικανοποιεί και τίποτα. Ίσως προς το τέλος του μήνα, να καταλήξεις πως τελικά σου αρέσει η ποικιλία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Σίγουρα μιλάμε για μια χρονιά, γεμάτη εκπλήξεις, αναζητήσεις και πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο Ιανουάριος όμως, θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι κάποιος σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Αρχίζεις να ψάχνεσαι σε όλους τους τομείς. Είτε μιλάμε για τα επαγγελματικά, είτε μιλάμε για τα οικογενειακά αλλά πολύ περισσότερο στα ερωτικά. Στο τέλος, όλο αυτό θα αποδειχθεί ότι ήταν μια φούσκα. Ίσως κάποιος να σε επηρεάσει, ίσως να είδες κάνα θρίλερ, ίσως να βαρέθηκες και να ήθελες μόνος σου να ταράξεις τα νερά..
ΖΥΓΟΣ
(23/9 – 23/10)
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Ο χρόνος αυτός, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, θα είναι αρκετά ξεκούραστος για σένα. Ο Ιανουάριος, όμως, θα σου φέρει πολλές πληροφορίες, πολλά νέα, τα οποία θα σε προβληματίσουν και θα σε φορτίσουν συναισθηματικά. Στα επαγγελματικά, είναι μια καλή περίοδος για να βάλεις τα θεμέλια για κάτι καινούργιο. Μη φοβηθείς και μη διστάσεις, η ανανέωση θα σου κάνει καλό. Στον ερωτικο τομέα, θα είσαι σαν το μυθικό πουλί Φοίνιξ και θα αναγεννηθείς απο τις στάχτες σου. Δεν ξέρω εάν ο έρωτας που θα ζήσεις θα είναι μυθικός, αλλά μια χαρά θα περάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 – 22/11)
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Σίγουρα είναι μια χρονιά που θα μετρηθείτε, εσείς οι Σκόρπιοι, για να δείτε πόσοι απομείνατε. Σαν παρέα, σαν ομάδα, σαν επαγγελματική κατάσταση. Ο Ιανουάριος, όμως, σου επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις. Ίσως να πας στη Πάτμο να ζήσεις το θαύμα της Αποκάλυψης, μιας και θα αποκαλυφθούν πράγματα και μυστικά που κρατούσες καλά κρυμμένα μέσα σου. Στον ερωτικο τομέα, ίσως χρειαστεί, να ανοίξεις την καρδιά σου και να μιλήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αληθινά, για το τι θελεις επιτέλους απο εκείνο και αν μπορεί να ανταπεξέλθει. Άλλοι θα μείνουν, άλλοι θα τρέξουν να σωθούν.. Θα δείξει…
ΤΟΞΟΤΗΣ
(23/11 – 21/12)
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Σίγουρα μιλάμε για μια χρονιά ορόσημο, που θα τη θυμάσαι για πάντα. Οι ευχάριστες αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σου, θα είναι συγκλονιστικές και θα τις κατευχαριστηθείς. Ο  Ιανουάριος, θα είναι ένας μηνας, που δεν θα έλεγε κανείς ότι θα τον περάσεις μοναχικά. Κόσμος θα πηγαίνει και θα έρχεται, για διάφορους λόγους κι απο διάφορους τομείς. Οι φίλοι σου και οι παρέες σου, θα είναι μόνιμα εκεί, έτσι χωρίς λόγο, όλο κάτι θα θέλουν απο εσένα. Άλλες φορές θα σε κουράζει κι άλλες φορές θα το έχεις που ανάγκη. Στον ερωτικο τομέα, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, θα βιώσουν μια κατάσταση πειραματισμού στο σεξ. Άλλοι θα βρεθούν σε kinky καταστάσεις, άλλοι θα βρεθούν με μεγάλες παρέες και κάποιοι μπορεί να το σφραγίσουν, πράγμα αδύνατο.. Ένας μήνας είναι θα περάσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 – 20/1)
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Είναι μια ανοδική χρονιά για τα επαγγελματικά των εκπροσωπούν του ζωδίου σου, φτάνει να είσαι σταθερός και να πατάς προσεκτικά το κάθε σου βήμα. Ο Ιανουάριος όμως, θα ρίξει φως σε κάποιες αθέατες πλευρές της ζωής σου. Είτε πρόκειται για σένα, είτε πρόκειται για αυτούς που συναναστρέφεσαι είτε πολύ πιθανό για αυτούς που θα ήθελες να συναναστραφείς. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου, όλα θα λειτουργήσουν σαν μια καλολαδωμένη μηχανή, ενώ σε ό,τι αφορά στα ερωτικα σου, όλα θα λειτουργήσουν σαν μια ξεκουρδιστη κιθάρα. Ο μηχανικός δεν μπορεί να κουρδίσει την κιθάρα κι ο κιθαρίστας δεν μπορεί να λαδώσει τη μηχανή..
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή λευτεριά, μιας και η νέα χρονιά θα απαιτήσει απο τους εκπροσώπους τού ζωδίου σου να απελευθερωθούν απο βαρίδια, προκαταλήψεις και κοινωνικά κατεστημένα. Ο μήνας Ιανουάριος θα σε βρει σε μια παρά πολύ καλή διάθεση, μιας και οι άνθρωποι που αγαπάς και σε αγαπούν βρίσκονται δίπλα σου. Θα είσαι εξωστρεφής και το κέντρο της χαράς και της διασκέδασης. Στα μέσα στου μήνα, οι πλανήτες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσεις κάποια διλήμματα για αποφάσεις που πρόκειται να επηρεάσουν κάποιους ανθρώπους. Στον ερωτικο τομέα, θα σου δημιουργηθούν απορίες. Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείς σεξουαλικα, σε πράγματα και καταστάσεις που άκουγες απο αφηγήσεις. Θέλεις να μπεις στα βαθιά και θα το κάνεις.
ΙΧΘΥΕΣ
(20/2 – 20/3)
Χρόνια πολλά και καλή δύναμη και κουράγιο, γιατί θα τα χρειαστείς τη χρονιά που έρχεται. Μιας και ο Κρονος θα ισοπεδώσει τον κόσμο που ζούσες μέχρι σήμερα. Ο  Ιανουάριος όμως, φέρνει εσωτερικές αναζητήσεις, και συμπαντικά ερωτήματα για το ποιος είσαι, τι θέλεις κι αν αυτά που κάνεις μέχρι σήμερα είναι αυτά που ήθελες. Θα ψαχτείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα επαγγελματικά σου, τα προσωπικά σου, τα ερωτικά σου, τα οικογενειακά σου, όλα θα μπουν στο μικροσκόπιο. Όλα θα αναλυθούν εις βάθος και το αποτέλεσμα θα είναι ένα : όλα είναι άχρηστα κι όλα είναι μάταια. Καλή χρονιά.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023