ΑΣΤΡΑ

Ιανουάριος: Ξεκινούν οι αλλαγές

Πρώτος μήνας του χρόνου, με τον Ο Άρης να περνά στον Ταύρο της Αφροδίτης , οι εραστές συνευρίσκονται, οι σχέσεις σε έκσταση, το πείσμα συνάντα το ΕΓΩ, κι έρχεται επαγγελματική αναγνώριση. Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου από τη Βάσω Καραδήμα. Για την σφαιρική σας ενημέρωση θα πρέπει να διαβάζετε υποχρεωτικά τον ωροσκόπο και την Σελήνη σας.

asist team
Μαίρη Αυγερινοπουλου /
Ιανουάριος: Ξεκινούν οι αλλαγές

ΚΡΙΟΣ

Μάρτιος: Ο μήνας των επανακινήσεων
Μάρτιος: Ο μήνας των επανακινήσεων

(21/3 – 19/4)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά . Σίγουρα περιμένεις πολλά και τα περισσότερα θα έρθουν . Ο Άρης μετά από 7 μήνες δεν σε εγκαταλείπει, αντίθετα σε παραδίδει έτοιμο πολεμιστή να δώσεις την μάχη που από καιρό έχεις επιλέξει. Τα αίματα ανάβουν σε κάθε ευκαιρία, χρειάζεται να έχεις ένταση ώστε να κάνεις τις ανατροπές που έχεις, στρατηγικά, σχεδιάσει. Ολα τα παραπάνω μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ποικιλοτρόπως, είτε στα επαγγελματικά είτε στα ερωτικά. Μην φοβηθείς τις εντάσεις που ενδεχομένως να προκύψουν, δες το πρόβλημα κατάματα και αντιμετώπισε το όρθιος. Στα πολύ βαθιά ερωτικά σου να ξέρεις το κρεβάτι σου δεν θα μείνει άδειο, αλλά μόνος σου θα κοιμάσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 – 20/5)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιο σου με αποτέλεσμα να ξυπνάει τον γέρο ουρανό που πολύ πιθανό να τον είχε πάρει ο ύπνος. ‘Ετσι λοιπόν οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου πεισμώνουν, γιατί βλέπουν πως κάποιες καταστάσεις είχαν μείνει πίσω. Πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, δεν υπάρχει προσωπικός χρόνος και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έρχεται η αναγνώριση και το ταμείο παίρνει τα πάνω του. Προσοχή όμως μην βγάλεις μπροστά το εγώ σου, όχι τώρα όχι μέχρι να εδραιωθείς. Στα ερωτικά ανοίγει η τύχη σου και όχι μόνο. Οι επιλογές θα είναι πολλές και θα ποικίλουν σε ηλικία, σε ύψος, σε βάρος, σε πνεύμα. Καλό είναι να τα δοκιμάσεις όλα πριν καταλήξεις… μια ζωή την έχουμε

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Τέλος στα προβλήματα αλλά με καθυστέρηση. Ο πρώτος μήνας του χρόνου ξεκινάει με πολλές υποσχέσεις, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά σου είτε πρόκειται για ό,τι σε απασχολεί στον ερωτικό τομέα. Ίσως κάποιοι να σε έχουν βάλει σε σκέψεις για το μέλλον σου και τα μυαλά σου να κάνουν πολλά όνειρα. Θα σε συμβούλευα να οπλιστεις με πολύ υπομονή γιατί οι συνθήκες είναι σαν τα τρένα. Πάντα έρχονται, είτε στην ώρα τους είτε με μεγάλη καθυστέρηση, εσύ μια φορά το ταξίδι θα το πας.  Οι θέσεις των πλανητών, αυτό τον μήνα, ίσως σε κάνουν να νοσταλγήσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Επεδίωξε να βρεθείς μαζί τους τηρουμένων των συνθηκών και κάτι καλό θα βγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα είναι αρκετά ερωτικός και ιδιαίτερα συντροφικός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ισως είναι η ώρα να κάνεις κάτι παραπάνω μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως να βρείτε μια κοινή απασχόληση, ένα χόμπι η να κάνετε μαζί μια δουλειά. Αλλωστε οι συνεργασίες επιβάλλονται αυτήν την περίοδο, γιατί να μην είσαι 24 ώρες με τον άνθρωπο σου; Μπορείς. Επίσης αυτή η περίοδος είναι ιδιαιτέρως καλή στο να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις με πρόσωπα που κάποτε ήσουν πολύ κοντά. Οι πλανητες θα σε βοηθήσουν να δεις πιο καθαρά τι έφταιξε αν έφταιξε και όλα νερό και αλάτι.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Περίεργος μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Καλό θα ήταν να ήσουν ιδιαίτερα προσεκτικός σε όλα, μην ανοίγεσαι για τα σχέδια σου, να είσαι προσεκτικός στο δρόμο όχι μόνο για σένα αλλά εκεί έξω κυκλοφορούν πολλοί που δεν ξέρουν να οδηγούν . Στα επαγγελματικά αυτό τον μήνα το τοπίο είναι θολό. Δεν χρειάζεται να κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις, καλύτερα άσε πρώτα τους άλλους να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους . Στα ερωτικά επικρατεί μια κατάσταση τύπου, παίζεις ηλεκτρονικό παιχνίδι, σου έχει σπάσει τα νεύρα η τελευταία πίστα, και όταν την βγάλεις, βλέπεις ότι το next level είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή … Εδώ θέλει εμπειρία, κουράγιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θα έλεγα ότι είναι ένας καλός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Οι πλανήτες είναι σε τέτοια θέση που θα σου φέρουν τύχη στον τομέα των εργασιακών σου. Νέες αφίξεις θα έρθουν στο προσκήνιο, που θα σε κάνουν να φανείς καλύτερα στον χώρο της δουλειά σου ή να πάρεις μια προαγωγή. Σε ό,τι αφορά όμως στα πολύ προσωπικά σου η Νέα Σελήνη στον φιλικό σου Αιγόκερω θα σε κάνει να αναθερμάνεις μια σχέση, που ενδεχόμενος τον τελευταίο καιρό να μην ήταν στα καλύτερα της. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να διαλύσεις μια άλλη σχέση, που από καιρό σε προβλημάτιζε και σκεφτόσουν κατά πόσο πρέπει να φερθείς τίμια απέναντι της. Τώρα για σένα κληρώνει και το καλό κάρμα ξεκλειδώνει.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά . Περίεργος μήνας. Οι πλάνητες είναι σε τέτοια θέση που τα μυαλά των εκπρόσωπων του ζωδίου σου είναι ανοιχτά ποικιλότροπος. Υιοθετείς νέες ιδέες, νέες άποψης για την ζωή για τις σχέσεις για τον θάνατο, και γενικά είναι μια στιγμή της ζωή σου που φιλοσοφείς δίχως αύριο. Αλλοι σε ακούν ευλαβικά άλλοι σε περνούν για γραφικό. Λίγο θα σε νοιάζει. Μέσα σε όλες  τις κουβέντες και τις συνομιλίες που θα έχεις με διάφορους, θα προκύψουν και κάποια περίεργα νέα που σε αφορούν άμεσα. Ισως κάποιοι να σκέφτονται για εσένα πριν από εσένα, και να βρεθείς επαγγελματικά κάπου που δεν είχες φανταστεί. Μονό για καλό θα είναι μην το φοβηθείς. Στα ερωτικά για εσένα αυτή την περίοδο υπάρχει μόνο ο πλατωνικός έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 21/11)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Αλλιώς ξεκινάμε αλλιώς καταλήγουμε αυτόν τον μήνα. Από τις πρώτες μέρες ο μήνας ξεκινάει χαλαρά σε γιορτινή διάθεση, κάποια επαγγελματικά θέματα κουτσά στραβά βρίσκουν την λύση τους. Έρχεσαι πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους που είναι σχετικά πρόσφατοι στην ζωή σου και ενδεχομένως να βρίσκεσαι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάπου και να περνάς τέλεια  Προς το τέλος του μήνα όμως, θα δεις ότι το αίμα νερό δεν γίνεται και θα είσαι για πάντα Σκορπιός. Θα ζυγίσεις κάποιες καταστάσεις και θα δεις ότι αρκετό καιρό πέρασες καλά. Ηρθε η ώρα να τα γυρίσεις όλα τούμπα, θα βρεις κάποιο πρόσχημα και τα νεύρα θα πλημμυρίσουν με δηλητήριο το μαγευτικό τοπίο… Γιατί αυτός είσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 – 21/12)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ο μήνας ξεκινάει με κάτι ανατρεπτικό κάτι που δεν θα το περιμένεις και που δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις αν είναι για καλό ή για κακό. Αυτή η κατάσταση όμως θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι και να διορθώσεις κάποια πράγματα που σε έκαναν να μην είσαι ευέλικτος. Στον τομέα των επαγγελματικών ίσως οργανώσεις με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητα σου που θα σε ζήλευαν κάποιες πολυεθνικές κολοσσοί. Προσοχή όμως στο να συγκρίνεις καταστάσεις, θα μπερδευτείς. Καλύτερα να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν μπορούσες να καταλάβεις. Σε ότι αφορά στα ερωτικά, οι πρώτες μέρες του μήνα θα είναι μέσα στο εορταστικό πνεύμα, προς το τέλος όμως θα υπάρχει ξεκαθάρισμα, γιατί πιθανόν να υπάρχουν λανθασμένες εντυπώσεις. Και ότι δεν λύνεται κόβεται .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 19/1)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά . Ένας πραγματικά χαλαρός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ο Κρόνος έφυγε και σου έχει αφήσει πολλά. Ήρθε η ώρα να τα βάλεις σε τάξη και να προγραμματίσεις την ζωή σου από εδώ και πέρα. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά, θα πρέπει αυτό που κάνεις ή που θέλεις να κάνεις να μπει σε μια σειρά, δεν χτίζεις σπίτι ξεκινώντας από την σκεπή. Σε περιμένει σκληρή δουλειά, όπως επίσης και μεγάλη αμοιβή. Στα ερωτικά σου ενδεχομένως να πρέπει να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Ίσως να αναλώθηκες σε πρόσωπα που θεωρούσες ιδανικά. Η εποχές άλλαξαν, οι πάγοι λιώνουν, εσύ θα παραμείνεις κολλημένος σε ένα πρότυπο συντρόφου που δεν μπορεί να εξελιχθεί μαζί σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 – 18/2)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Λέμε ότι είναι η χρονιά σου, λέμε ό,τι κάνεις τώρα θα σε ακολουθεί για 20 χρόνια. Ομως ο πρώτος μήνας του χρόνου έχει παγίδες και τρικλοποδιές, όλα τα συναισθήματα θα είναι παρών αυτή την περίοδο. Μέσα σου βράζεις, θέλεις να επαναστατήσεις, βαρέθηκες την κλεισούρα, βαρέθηκες την απομόνωση, θέλεις να συμβεί μια ανατροπή και να αλλάξουν όλα. Να ξυπνήσεις ένα πρωί  και να είναι τα πάντα όπως πριν, και όσο καθυστερεί αυτό τρελαίνεσαι. Οπότε επαγγελματικά μην κάνεις πράγματα που στο μέλλον θα μετανιώσεις. Πρέπει να βάλεις κάτω όλες τις παραμέτρους πριν πάρεις την τελική απόφαση. Στα ερωτικά η αλυσίδα είναι χοντρή για να κοπεί εύκολα… Οσο και αν θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

(19/2 – 20/3)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Στον πρώτο μήνα του χρόνου τα πράγματα είναι πολύ ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν, όσοι είναι κοντά σου ή όσοι έχουν απομείνει είναι δοκιμασμένοι και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πως φέρονται απέναντι σου. Θα υπάρξουν όμως πρόσωπα που θέλουν να σπείρουν ζιζάνια και να δηλητηριάσουν τις καλές σου σχέσεις. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα θέλουν να σε κάνουν να λοξοδρομήσεις. Μην φύγεις από τον στόχο σου η τις αρχές σου. Στα επαγγελματικά κράτα σιγή ιχθύος, κάτι καλό σου έρχεται. Στα ερωτικά, υπάρχει μια αναζωπύρωση σε μια σχέση που στο παρελθόν υπήρχε απλα σαν υποψία τώρα αρκεί μια συνάντηση ούτως ώστε να δημιουργηθεί κάτι πολύ ιδιαίτερο και πολύ…. κρυφό.

 

 

 

IN FOCUS

Γιατί δεν μπορώ να έχω τη σχέση που θέλω;

Γιατί δεν μπορώ να έχω τη σχέση που θέλω;

Δέσποινα Πετρίδου 01/03/2021
Σπάστε τη σιωπή σας! Μιλήστε!

Σπάστε τη σιωπή σας! Μιλήστε!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 28/02/2021
Γραμμή υποστήριξης: #metoogreece

Γραμμή υποστήριξης: #metoogreece

Μαίρη Αυγερινοπουλου 25/02/2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαλ Μαρκλ στην Οπρα Γουίνφρεϊ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαλ Μαρκλ στην Οπρα Γουίνφρεϊ

Γωγώ Αυγερινοπούλου 01/03/2021
Μάρτιος: Ο μήνας των επανακινήσεων

Μάρτιος: Ο μήνας των επανακινήσεων

Asist Team 01/03/2021
Μπιγιόνσε άκρως σέξι σε ρόλο μοντέλου

Μπιγιόνσε άκρως σέξι σε ρόλο μοντέλου

Γωγώ Αυγερινοπούλου 22/02/2021