STARS

Φεβρουάριος: Φέρνει αλλαγές

Ο Φεβρουάριος, o μήνας που "δοξάζεται" και με τον δικό του άγιο ο Έρωτας, είναι ένας μήνας με αλλαγές, εξωστρέφεια, έντονη δράση, ανατροπές και συναισθηματική φόρτιση. Και με όλους τους πλανήτες, μετά από καιρό, σε ορθή πορεία!

asist team
Asist Team /
Φεβρουάριος: Φέρνει αλλαγές

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο Φεβρουάριος φέρνει πολλές αλλαγές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Πολλά απρόοπτα θα συμβούν και ιδιαιτέρως στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία δεν πρέπει να σε φοβίσουν αλλά αντιθέτως θα πρέπει να μπεις ορμητικά με το κεφάλι, σαν γνήσιος Kριός που είσαι. Οικονομικά, στην αρχή δεν θα είναι αυτό που φαίνεται. Θα πρέπει να δείξεις λίγο υπομονή κι η τσέπη σου θα ζεσταθεί πέρα του δέοντος. Στον ερωτικό τομέα, οι πλανήτες σε βοηθούν να είσαι αρκετά εξωστρεφής, διεκδικητικός και θα αρπάξεις τον ταύρο από τα κέρατα. Βάλε τη δράση στη ζωή σου, μην περιμένεις μασημένη τροφή, βγάλε από μέσα σου οποιαδήποτε επιθυμία έχεις και το σίγουρο είναι ότι τον ταύρο δεν θα τον πιάσεις μόνο από τα κέρατα…

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Τον μήνα η Αφροδίτη παίρνει τέτοια θέση, που θα σου δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση. Σε ό,τι αφορά στον ερωτικό τομέα,  θα βρεθείς ανάμεσα σε καταστάσεις που θα βγάλουν από μέσα σου πράγματα που είχες βαθιά κρυμμένα. Πιθανότατα για ένα δίλημμα  που σε ταλανίζει, να πρέπει να πάρεις τη πολυπόθητη απόφαση. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να φανείς αρκετά σκληρός, χωρίς αισθήματα, γιατί ενδεχομένως να αποχαιρετήσεις ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Πρέπει να εξελιχθείς ή να στρίψεις. Αποφάσισε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο Φεβρουάριος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σο, είναι ένας μήνας βαθιάς περισυλλογής. Πολλές σκέψεις θα ταλανίζουν το μυαλό σου, νύχτα μέρα.  Άλλες φορές θα τα βλέπεις δυσοίωνα, άλλες φορές αισιόδοξα. Στο τέλος όμως όταν θα πάψεις απλώς να σκέφτεσαι και θα βάλεις μπροστά τη δράση με αποτέλεσμα τα πράγματα, ειδικότερα στον επαγγελματικό τομέα, θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Στον ερωτικό τομέα είσαι σε μια φάση που ενώ θα θέλεις να κρυφτείς η χαρά δεν θα σε αφήνει. Αρέσεις και το χαίρεσαι. Φρόντισε να απολαύσεις αυτή σου την ευχαρίστηση χωρίς ενοχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Ο Φεβρουάριος θα είναι αρκετά ανατρεπτικός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται ευελιξία. Το νερό δεν παγιδεύεται και πάντα βρίσκει το δρόμο του για τη θάλασσα. Έτσι κι εσύ, όταν συμβεί η ανατροπή στα θέλω σου, φρόντισε να βρεις νέους στόχους και να ικανοποιήσεις πρώτα από όλα το εγώ σου. Στα ερωτικά, θα έχουμε αποχωρήσεις από τη ζωή σου. Κόσμος φεύγει με διάφορους τρόπους και για διάφορους λόγους. Θα κλάψεις, θα υποφέρεις, θα πέσεις αλλά θα σηκωθείς και θα συνεχίσεις.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Ο Φεβρουάριος θα είναι αρκετά περίεργος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος θα φροντίσει να φωτίσει τα πράγματα ώστε να δεις τις καταστάσεις απόλυτα ρεαλιστικά. Θα συμβούν ανατροπές στα σχέδια σου και θα πρέπει να σκεφτείς γρήγορα και έξυπνα, επινοώντας νέους στόχους και νέες κατευθύνσεις για να μην εγκλωβιστείς στον κυκλώνα. Να είσαι σίγουρος ότι εάν το χειριστείς καλά θα βγεις αλώβητος και ανανεωμένος. Στα ερωτικά, έχεις ανάγκη από διαφορά παιχνίδια. Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις όλα σου τα ταλέντα και να κάνεις όλα αυτά που σου αρέσουν με τον σύντροφό σου, πράγμα που σου δίνει τη καλή διάθεση που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ο Φεβρουάριος θα φέρει πολλούς προβληματισμούς για το μέλλον για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Είναι μια περίοδος που σε απασχολεί έντονα το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα πρέπει να μην φας πολύ χρόνο σε σκέψεις και να αναλάβεις δράση. Θα πρέπει να εξασφαλίσεις τουλάχιστον τις υποσχέσεις που θα σε κάνουν να αισθανθείς αισιόδοξα, ασχέτως από το αποτέλεσμα. Στον ερωτικό τομέα, θα έλεγε κανείς ότι, είσαι λίγο πεσμένος. Αν συνεχίσεις έτσι με γκρίνια και προβληματισμούς, το πιθανότερο θα είναι να μη σου κάτσει ούτε πουλί πετούμενο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος κρύβει έντονες συγκινήσεις σε όλους τους τομείς. Πιθανότατα να βρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου θυμίσουν κάποιες πολύ καλές στιγμές σου, οι οποίες έχουν φύγει ανεπιστρεπτί. Στα επαγγελματικά, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά, χωρίς καμία έξαρση. Στα ερωτικά, ίσως να φας τα μούτρα σου κάπου, καθώς υπερεκτίμησες τις δυνατότητες σου. Θα στεναχωρηθείς, θα κλάψεις και θα σου περάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Ο μήνας Φεβρουάριος, είναι μια περίοδος που θα σε ευχαριστηθεί το σπίτι σου. Πιθανότατα να κάνεις κάποια ανακαίνιση και σε πράγματα αλλά και σε πρόσωπα. Οι αλλαγές πάντα ανανεώνουν τον άνθρωπο κι ας φοβίζουν τα σταθερά ζώδια, όπως εσένα. Στα επαγγελματικά, θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή, μέσα από μια συνάντηση, που ενδεχομένως στα πρώτα λεπτά, αυτά που θα ακούσεις θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Στη πορεία θα το βρεις και πιθανότατα να δεις ότι σε συμφέρει κιόλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο Φεβρουάριος, φέρνει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά από ό,τι είναι. Αυτό θα σου δημιουργήσει μεγάλο άγχος σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Χρειάζεται να κάνεις υπομονή, να μη βιάζεσαι, να αναγνώσεις τη σκέψη σου και το μέλλον θα είναι πιο αισιόδοξο από ό,τι διαφαίνεται. Στον ερωτικό τομέα, χρειάζεσαι ένα ταξίδι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Επίσης, να εύχεσαι να χιονίσει γιατί είναι μια καλή περίοδος για να νιώσεις θαλπωρή και ερωτισμό, δίπλα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, θα φωτίσει έτσι τα πράγματα, ώστε ο ορθολογισμός και ο ρεαλισμός θα γίνουν σημαία στη ζωή σου. Θα βρεθείς αντιμέτωπος με όλα τα λάθη σου και θα πρέπει να πατείς ένα σφουγγάρι και να τα σβήσεις. Τα επαγγελματικά θα σε κουράζουν αλλά θα αποδώσουν. Τα ερωτικά σε κούρασαν και δεν απέδωσαν. Φρόντισε λοιπόν, να κουράζεσαι στα επαγγελματικά και να ξεκουράζεται στα ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο Φεβρουάριος έχει μια φωτεινή Πανσέληνο, η οποία φωτίζει το επαγγελματικό σου μονοπάτι. Θέλω να είσαι έτοιμος για δράση και να μπορείς να αλλάζεις τακτικές σε κάθε ανατροπή που θα σου γίνεται. Φρόντισε να επινοήσεις νέα επαγγελματικά σχέδια και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η εποχή σε ευνοεί. Μη χάσεις την ευκαιρία. Στα ερωτικά, θα πρέπει να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να βρεθείς εκεί που πραγματικά επιθυμείς και θέλεις. Ό,τι και να είναι αυτό με οποίος και να είναι αυτός. Το τι θα πει ο κόσμος δεν σε ενδιαφέρει, άλλωστε και τόσα χρόνια που έλεγε τι κατάλαβες…;

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο Φεβρουάριος θα είναι μια μεγάλη περίοδος, στην οποία θα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και ευάλωτος. Έκανες όνειρα για την εξέλιξη σου, τα οποία ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί. Αυτό θα σε καταβάλλει συναισθηματικά και τις περισσότερες μέρες του μήνα, ενδεχομένως να είσαι φορτισμένος και αρκετά ευερέθιστος. Μη ξεχνάς ότι τα ψάρια πεθαίνουν και ανασταίνονται. Στον ερωτικό τομέα, σε αυτή τη φάση της ζωής σου, θα μπορούσα να σε παρομοιάζω με μια μαντινάδα που λέει «αν είστε πέντε φύγετε αν είστε δέκα ελάτε, εμένα το μαχαίρι μου κανέναν δε φοβάται».

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023