ΑΣΤΡΑ

Δεκέμβριος: Φινάλε της χρονιάς με ανατροπές

Δεκέμβριος κι η επιστροφή του Δία στον Κριό, φέρνει επαγγελματική άνοδο και πολλές απάτες και αυταπάτες στον ερωτικό τομέα, σημειώνει η Βάσω Καραδήμα για τον τελευταίο μήνα του 2022.

asist team
Asist Team /
Δεκέμβριος: Φινάλε της χρονιάς με ανατροπές

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο μήνας Δεκέμβριος αρχίζει με παρά πολλές εντάσεις. Έντονα πάθη θα βγουν στην επιφάνεια και θα ξυπνήσουν μνήμες που είχαν θαφτεί καλά μέσα στο υποσυνείδητό σου. Επίσης, σχετικά με νέα πρόσωπα που θα εισβάλλουν στη ζωή σου, ενδεχομένως να παρανοήσεις τις προθέσεις τους και να δημιουργηθούν εντάσεις από το πουθενά. Ο ερωτικός τομέας σε βρίσκει σαν τον τσιγκούνη Σκρουτζ την περίοδο των Χριστουγέννων. Λίγα θα πάρεις αλλά, πολύ περισσότερο, λίγα θα δώσεις. Ο επαγγελματικός τομέας, μετά την έλευση του Δία ξανά στο ζώδιο σου, απογειώνεται. Προαγωγή, αύξηση, όλα μαζί, σίγουρα ο καινούργιος χρόνος θα σε βρει να πατάς πολύ καλά στα πόδια σου.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Ο μήνας Δεκέμβριος απαιτεί μια ιδιαίτερη σοβαρότητα από τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ειδικότερα στον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχουν συνεργάτες- φίλοι στο περιβάλλον σου, για τους οποίους η θέση των πλανητών σε βοηθάει να αντιληφθείς ότι δεν τους φέρθηκες όπως θα έπρεπε, υποτίμησες κι έκανες λάθος εκτίμηση σε πρόσωπα που σε στήριξαν. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις τις επόμενες ημέρες, γιατί μπορεί να κρύβεται μεγάλη παγίδα στα επαγγελματικά σου. Στον ερωτικό τομέα, θα κάνεις καλά Χριστούγεννα. Ένα φλερτ που υπέβοσκε εδώ και παρά πολύ καιρό, ήρθε η ώρα να αποδώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο μήνας Δεκέμβριος απαιτεί, από τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, να είστε ιδιαιτέρως ρεαλιστές το επόμενο διάστημα. Δεν πρέπει να ονειροβατείτε ενώ θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα στο οτιδήποτε πρόκειται να υπογράψετε. Μέχρι τις γιορτές θα αντιληφθείτε, ότι έχετε χάσει μια μυστική δύναμη που σας στήριζε. Είναι ευκαιρία αυτές τις άγιες μέρες να διαπραγματευτείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά, το μήνα αυτό να θυμάστε, ιδιαίτερα, πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και μην παρασύρεστε από την εορταστική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Ο μήνας Δεκέμβριος είναι ένας γιορτινός μήνας, που όλοι είναι έξω, πίνουν, χορεύουν, γλεντούν, γελάνε, όλοι εκτός από τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Η θέση των πλανητών σε επηρεάζει με τέτοιο τρόπο που σε καταλαμβάνει ένας βαθύς συντηρητισμός. Από τη μια ξινίζεις με όλα, από την άλλη βαριέσαι τα πάντα και τίποτα δεν σε ικανοποιεί. Τα επαγγελματικά θα είναι λίγο ανάποδα στις γιορτές και ενδεχομένως να αλλάξεις και αντικείμενο δουλειάς. Στα ερωτικά θα υπάρξουν απώλειες. Και ποιος να σε αντέξει άλλωστε μέσα στη γκρίνια, χριστουγεννιάτικα.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Ο μήνα Δεκέμβριος, μη φανταστείς πως θα είναι ένας χαλαρός μήνας που θα στολίσεις χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα πας να πεις τα κάλαντα. Σου έρχεται μια αναβάθμιση στον επαγγελματικό τομέα, που μπορεί μεν να σε πάει πολλά βήματα παρά πέρα, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις πολλές από τις προσωπικές σου ελευθερίες. Δεν χρειάζεται να πέσεις στη μελαγχολία των εορτών, θα βρεις τα πατήματα σου και θα συνεχίσεις. Στο κοντινό σου φιλικό περιβάλλον, οι μάσκες θα πέσουν κι ένας θεός ξέρει τι θα αποκαλυφθεί. Στον ερωτικό τομέα, χρειάζεσαι ηρεμία. Πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και να περάσεις ήσυχα Χριστούγεννα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ο μήνας Δεκέμβριος κρύβει λάθη, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Χρειάζεται να δεις τα πράγματα ψύχραιμα και αρκετά ρεαλιστικά, για να μην σε φάει η μαρμάγκα, στον επαγγελματικό τομέα. Ενδεχομένως, η θέση του Ερμή, να σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και να λειτουργήσεις αρκετά παρορμητικά. Να είσαι σίγουρος ότι κάποιος θα βρεθεί να σου τραβήξει το αυτί και να σε συνετίσει. Παρομοίως, πρέπει να είσαι προσεχτικός και στον ερωτικό τομέα. Εκεί, η παρόρμηση δεν συγχωρείται και μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Ο μήνας Δεκέμβριος απαιτεί από τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, ιδιαίτερη σοβαρότητα σε ό, τι αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Ενδεχομένως, έστω με τη παρουσία σου, να ενόχλησες κάποιους ανώτερους σου κι ενώ διαβάζεις το ζώδιό σου, να σου έχουν κάνει ήδη τη ζωή δύσκολη. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι τις γιορτές. Να ξέρεις είναι κάτι παροδικό και με το σωστό χειρισμό των καταστάσεων, θα το ξεπεράσεις. Στα ερωτικά, η θέση της Αφροδίτης, σου δημιουργεί έντονα πάθη με κάποιο πρόσωπο που σου ιντριγκάρει το μυαλό, πιθανότατα από το ευρύτερο επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Χριστούγεννα, στολισμός δέντρου, κάλαντα, τρίγωνα, γαλοπούλα όλα αυτά είναι για τους άλλους. Εσύ, αυτή τη περίοδο, έχεις τις κλειστές σου. Ο επαγγελματικός τομέας σε έχει απορροφήσει και δεν σε ενδιαφέρει οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μπορεί να συμβαίνει γύρω σου. Ενδεχομένως τα Χριστούγεννα να περάσουν και να μην αλλάξεις ευχές με κανέναν. Στον ερωτικό τομέα, πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από σένα, ενδεχομένως να σου κινήσει το ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο μήνας Δεκέμβριος, θα φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος τα οποία θα σε απογοητεύσουν, μετά από μια ενδεχομένως, λάθος εκτίμηση που έκανες. Πρέπει να αποφύγεις εντάσεις και υπερβολές, οι οποίες θα σε παρασύρουν σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, με ανούσιες συζητήσεις, με υπερβολές, ψάχνοντας να βρεις το δίκιο σου. Ο ερωτικός τομέας επιζητά την αποθέωση. Η ευρύτερη περίοδος των γιορτών είναι μια χρυσή ευκαιρία,  ώστε να διοργανώσεις ερωτικές βραδιές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πλούσιες και γεμάτες από άφθονη απόλαυση, με οποίο κόστος…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Ο μήνας Δεκέμβριος, θα χρειαστεί μια ιδιαίτερη σοβαρότητα σε ό, τι αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά, να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να κάνεις το μέγιστα δυνατόν καλύτερο για εσένα και τους συνεργάτες σου. Τα Χριστούγεννα θα σε βρουν, πολύ συγκροτημένο, και θα πατάς πολύ γερά στα πόδια σου. Στα ερωτικά, έχει έρθει η ώρα των ευθυνών, ο καθένας θα πρέπει να κάνει αυτό που είναι καλύτερο για τον εαυτό του, χωρίς να κουράζει και να ταλαιπωρεί τον άλλον. Φρόντισε να κάνεις κάτι ξεκούραστο για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο μήνας Δεκέμβριος θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Οι φίλοι είναι κοντά σου και προμηνύεται ότι τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά, με γέλια, εξόδους και πολύ καλή διάθεση. Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι αέρας που φυσά πάνω από θάλασσες, βουνά. Είσαι ασταμάτητος και μπορείς να ανατρέψεις οποιοδήποτε κατάσταση προς όφελος σου. Στα ερωτικά, οι γιορτές θα περάσουν σε ένα πολύ όμορφο και ευτυχισμένο κλίμα, θα έλεγε κανείς ότι θα ζήσεις το Last Christmas των Wham.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο μήνας Δεκέμβριος, έχει πολλές παρανοήσεις και λάθος εκτιμήσεις. Σίγουρα, άτομα που είχες ψηλά, θα πέσουν από το βάθρο που τους είχες βάλει. Πιθανότατα να πέσεις κι εσύ ο ίδιος, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Οι μάσκες θα πέσουν και τα πραγματικά πρόσωπα και οι διαθέσεις θα φανερωθούν. Σε αυτό θα σταθείς τυχερός, γιατί είναι μια εποχή, που ο Δίας σου αφήνει το τελευταίο του δώρο. Σε δώδεκα χρόνια πάλι θα έχεις την ευκαιρία να μπορείς να διώξεις τη τοξικότητα από το περιβάλλον σου. Ο ερωτικός τομέας, όμως, διαφέρει. Θα εισπράξεις πολλή αγάπη το επόμενο διάστημα. Αγάπη βαθιά και αληθινή. Και αν το χειριστείς σωστά, θα είναι από τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σου.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023