ΑΣΤΡΑ

Αύγουστος: Μήνας με διπλό πρόσωπο

Με το φεγγάρι να γεμίζει, καθώς στις 12 του μηνός έχουμε την πιο φωτεινή Πανσέληνο της χρονιάς, η Βάσω Καραδήμα, επισημαίει :''Ο Αύγουστος έχει μπερδέματα σχέσεων αλλά και μικρά θαύματα..''

asist team
Μαίρη Αυγερινοπουλου /
Αύγουστος: Μήνας με διπλό πρόσωπο

ΚΡΙΟΣ
(21/3 – 20/4)

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Ο μήνας Αύγουστος ξεκίνησε με νέες προκλήσεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, στις παρέες σου, στους φίλους σου, ακόμα και σε κάποιο νέο φλερτ που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου, εσύ είσαι έτοιμος να κοντραριστείς και να επινοήσεις μία αντιπαράθεση, έτσι, χωρίς λόγο. Η θέση των πλανητών είναι τέτοια, που σε βοηθάει να ανακτήσεις μία δύναμη ψυχής που θα σε βοηθήσει να πατήσεις στα πόδια σου και να γίνει το δικό σου, χωρίς να σε ενδιαφέρει εάν θα απομακρύνεις πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
(21/4 – 20/5)

Ο μήνας Αύγουστος, είναι ο μήνας που θα σου προσφέρει λάμψη και αναγνωρισιμότητα. Μέσα από αυτό θα αποκομίσεις πολλά υλικά αγαθά, χρήματα και νέες συνεργασίες, τα οποία ενδεχομένως να σου αποδώσουν βαθιά μέσα στο χειμώνα. Όταν ηρεμήσει το μυαλό σου προς το τέλος του μήνα, θα βρεθείς αντιμέτωπος με μία ερωτική πρόκληση. Ίσως υπάρξει κάποιο δίλημμα όπου θα δυσκολευτείς να διαλέξεις…Το ερώτημα θα είναι πάντα στο μυαλό σου ”το συμφέρον ή η καρδιά?”.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 – 21/6)

Ο μήνας Αύγουστος φέρνει καλά νέα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Όμως, προσοχή, διότι υπάρχουν πολλά μπερδέματα. Πρέπει να είσαι μεθοδικός και να μην πέσεις στη παγίδα να βρεθείς ανάμεσα σε αντιπαραθέσεις τρίτων για πράγματα που δεν σε αφορούν. Έρχονται μεγάλες αλλαγές στη προσωπική σου ζωή και καλά θα κάνεις να προετοιμάζεσαι γι’ αυτό. Πρώτα απ’ όλα το συμφέρον σου και μετά όλα τα άλλα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά. Εσύ καλό θα είναι να κρατάς μικρό καλάθι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 – 22/7)

Ο μήνας Αύγουστος, δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι ο μήνας σου. Θα υπάρξουν ανατροπές, θα υπάρξουν αναποδιές, οικογενειακά θέματα θα σε στεναχωρήσουν κι εσύ θα μείνεις απλός θεατής. Σαν ένας αγώνας ποδοσφαίρου που είχες σίγουρη τη νίκη και έχασες με μεγάλη διαφορά και κατέληξες να κάνεις αναλύσεις επί των αναλύσεων για το τι έφταιξε. Σημασία πάντα έχει τι γράφει το ταμπλό. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα αναγκαστείς να συναντηθείς με πρόσωπα που απέφευγες καιρό. Φρόντισε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

ΛΕΩΝ
(23/7 – 22/8)

Ο μήνας Αύγουστος από τις πρώτες μέρες του θα φέρει χαρά στους εκπροσώπους του ζωδίου σου κι εσύ θα ακτινοβολείς μιας κι είναι ο μήνας των γενεθλίων σου. Ενδεχομένως να υπάρξει και μία αποκατάσταση προσωπικών σχέσεων που πέρασαν από σαράντα κύματα. Προς το τέλος του μήνα όμως, κάποια παλιά μπερδέματα έρχονται στην επιφάνεια και ίσως σε ζορίσουν ψυχολογικά. Αλλά στο δικό σου κόσμο γίνονται και θαύματα και μία νέα δουλειά ή μία νέα απασχόληση σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 – 22/9

Ο μήνας Αύγουστος, είναι μία περίοδος, όπου οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια και μεθοδικά, αφού αναλύσουν τα δεδομένα, να προσπαθήσουν να αναρριχηθούν στον εργασιακό τομέα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις αντιληφθούν εγκαίρως και να πράξουν αναλόγως. Στα ερωτικά λειτουργείς σαν άπειρος με ιδιαίτερα υψηλό ρίσκο στο να εκτεθείς αλλά και να εκθέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και φρόντισε οι κινήσεις που θα κάνεις να εμπνέουν σιγουριά εκατέρωθεν.

ΖΥΓΟΣ
(23/9 – 23/10)

Ο μήνας Αύγουστος θα φέρει και το τέλος πολλών παρεξηγήσεων που είχες με πρόσωπα, είτε από το εργασιακό είτε από το κοντινό σου περιβάλλον, με αποτέλεσμα να χαλαρώσεις να πάρεις βαθιές ανάσες και να βγεις στην επαγγελματική αρένα με μία λάμψη και μία ακτινοβολία αυτοπεποίθησης, καθώς το τέλος του καλοκαιριού, σου επιφυλάσσει νέες προκλήσεις. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά δεν μπορείς να χάσεις. Στα ερωτικά, δεν υπάρχει κινητικότητα, η λίμπιντό σου δεν είναι πεσμένη αλλά κοιμάται. Φρόντισε μη τη ξυπνήσεις και ταραχτεί άστην να ξυπνήσει μόνη της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 – 22/11)

Το μήνα Αύγουστο, θα χρειαστείς πολλά αποθέματα ψυχής, θα χρειαστείς πολλά αποθέματα δύναμης γιατί οι πλανήτες είναι σε τέτοια θέση που βάλθηκαν να σε εξαντλήσουν και να σου ρουφήξουν όλη τη φαιά ουσία. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σταθείς στα πόδια σου και να δείξεις πόσο μαχητής της ζωής είσαι. Προς το τέλος του μήνα, ενδεχομένως, να τονώσεις τον οργανισμό σου με τη συνάντηση ενός προσώπου από το φιλικό σου περιβάλλον, το οποίο είναι ενεργειακά δυνατό και μπορεί να φορτίσει τη πεσμένη μπαταρία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(23/11 – 21/12)

Ο μήνας Αύγουστος ξεκινάει δίνοντάς σου υλικά αγαθά και χρήματα. Στη συνέχεια θα χαλαρώσεις κι η χαρά θα πλημμυρίσει τη ψυχή σου. Οι διακοπές σου θα είναι αξέχαστες, αλλά το παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα δεν σταματάει. Έτσι προς το τέλος του μήνα, μέσα από μία μεγάλη ένταση, θα υπάρξουν πολλά ξεκαθαρίσματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να εξελιχτείς προς το καλύτερο στον εργασιακό τομέα κι όταν οι εντάσεις σταματήσουν θα είναι η ευκαιρία να ξεδιπλώσεις το διπλωματικό σου ταλέντο. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξει μία πολλή όμορφη έκπληξη που θα σε κάνει να χαμογελάς μονίμως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 – 20/1)

Ο μήνας Αύγουστος ξεκινάει με ένα άγχος. Ίσως κάποια εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα να σε κάνουν να σκέφτεσαι αρνητικά και να σε καταβάλλει μία ηττοπάθεια. Σίγουρα, δεν είσαι από αυτούς που μπορούν να έχουν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη και θα πρέπει να αποβάλλεις τη πίεση που σου έρχεται από τρεις μεριές. Τα επαγγελματικά, τα ερωτικά και τα οικογενειακά. Μόνο εάν διαχειρίζεσαι ένα κάθε φορά, θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και να απολαύσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(21/1 – 19/2)

Ο μήνας Αύγουστος θα σηματοδοτηθεί με μία απρόσμενη συνάντηση. Είτε αυτή είναι επαγγελματικού ενδιαφέροντος είτε ερωτικού ενδιαφέροντος. Το σίγουρο είναι ότι θα ανατρέψει κάθε σκέψη και κάθε σχεδιασμό. Ενδεχομένως, να το δεις εγωιστικά ως μία καινούργια πρόκληση στη ζωή σου και γιατί όχι, αυτή τη φορά, να ακούσεις το ένστικτό σου. Αν αυτή η περίπτωση σε οδηγήσει στο γκρεμό θα είσαι μία ωραία διήγηση σαν μυθιστόρημα του Γρηγόρη Ξενόπουλου.

ΙΧΘΥΕΣ
(20/2 – 20/3)

Μιλάμε για τον πιο περίεργο μήνα της χρονιάς. Κάποιες τρικλοποδιές στον επαγγελματικό σου χώρο θα τις ξεπεράσεις εύκολα. Αυτό όμως θα σου τονώσει το εγώ και θα γίνεις αρκετά εριστικός. Θα έρθουν προστριβές για τις οποίες θα μετανιώσεις πολύ γρήγορα. Προς το τέλος του μήνα, η διάθεσή σου θα αλλάξει, και θα πλημμυρίσεις με καλοψυχία προς όλους, αναγνωρίζοντας την καλή τους διάθεση απέναντί σου. Ο μήνας Αύγουστος θα έχει πολλές ερωτικές στιγμές, χωρίς δεσμεύσεις.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023