ΑΣΤΡΑ

Αύγουστος: Μήνας ξεγνοιασιάς για λίγους και μεγάλων υποσχέσεων για πολλούς 

Ο Δίας επέστεψε στον Υδροχόο και θα φυσήξει  θεϊκός άνεμος. Ο Άρης πέρασε στην Παρθένο και κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του κι ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας καυτός μήνας. Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βάσω Καραδήμα. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε τον ωροσκόπο και τη Σελήνη σας για μία πιο σφαιρική ενημέρωση.

asist team
Asist Team /
Αύγουστος: Μήνας ξεγνοιασιάς για λίγους και μεγάλων υποσχέσεων για πολλούς 
ΚΡΙΟΣ
Όχι, δεν θα είναι αυτός ο μήνας μια περίοδος χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Αντίθετα θα έχει έντονες συγκρούσεις χωρίς σκέψη, λόγια πολλά, καυγάδες με σκοπό να εδραιωθείς και να πατήσεις γερά στον επαγγελματικό σου χώρο. Τέρμα οι εκπτώσεις και τα γλυκόλογα. Ο Άρης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Όχι μόνο τα δικά σου αλλά και των άλλων. Οποιος σου χρωστάει είτε λεφτά είτε καριέρα, τώρα θα τον κάνεις να θυμηθεί ότι τα χρωστούμενα επιστρέφονται ποικιλοτρόπως. Στα ερωτικά, ίσως με όλη αυτή την ενέργεια που θα σε διακατέχει, να είναι δύσκολο να σε πλησιάσει άνθρωπος (φυσιολογικός). Έχουμε όμως στο ανθρώπινο είδος και αρκετούς με μαζοχιστικές τάσεις. Ίσως αυτό να είναι το target group που θα σε απασχολήσει …
ΤΑΥΡΟΣ
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Σίγουρα θες να αράξεις στην ξαπλώστρα, να πιεις, να φας και να μην σε νοιάζει όλο το μήνα αν καίγεται ο κόσμος. Τα πράγματα σε ένα μεγάλο μέρος θα είναι κάπως έτσι … Αλλά, πολλές φορές έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τις καταστάσεις, ακούγοντας μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Οι πλανήτες επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, που θα παρουσιαστούν μπροστά σου απίστευτες επαγγελματικές προτάσεις. Πράγματα που δεν φανταζόσουν ότι μπορούν να συζητηθούν αυτή την εποχή. Κι εδώ είναι η παγίδα, μην επενδύσεις χωρίς πολύ προσεκτική μελέτη στο επόμενο διάστημα. Τα επαγγελματικά αλλιώς ξεκινάνε κι αλλιώς καταλήγουν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως καταλήγουν άσχημα. Ερωτικά δεν είναι η ώρα… Η Αφροδίτη σου ξενοκοιμάται , θα γυρίσει αλλά όχι ακόμα ….

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κι ενώ είσαι αραχτός κάτω από την ομπρέλα σου, πίνεις το κοκτέιλ σου, παίρνεις το μάτι σου, φλερτάρεις και δεν ενοχλείς και δεν προκαλείς κανέναν, οι προκλήσεις έρχονται και σε βρίσκουν αυτές, είτε ερωτικού περιεχομένου είτε πολύ περισσότερο επαγγελματικού περιεχομένου. Στο δικό σου κόσμο αυτά μπορούν να μπερδευτούν γλυκά και να μην ενοχλούν και κανέναν. Έτσι λοιπόν ο μήνας αυτός θα βάλει τα θεμέλια μετά από συζητήσεις, ώστε να κάνεις μεγάλα όνειρα για το μέλλον σου. Προτάσεις που θα σε αναστατώσουν και δεν θα λάβουν χώρα στο οβάλ γραφείο, αλλά κάπου ξυπόλυτος, μεταξύ τύρου και αχλαδιού με την άμμο στα πόδια . Προσοχή μην σε καταβάλει η αναποφασιστικότητα, θέλει γρήγορη σκέψη και λίγο τύχη, και έχεις και από τα δυο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου αυτόν τον μήνα είναι κάπως …. Θα βρεθείς σε καταστάσεις που ενδεχομένως να χάσεις την ψυχραιμία σου. ‘Ισως μια κακή συμφωνία στα επαγγελματικά ή μια υπόσχεση που δεν τηρήθηκε από την άλλη μεριά, να βγάλουν στην επιφάνεια τοξικά στοιχεία του εαυτού σου. Σίγουρα μια κακή επένδυση θα φέρει χασούρα στα επαγγελματικά, χωρίς αυτό να σημαίνει και καμιά καταστροφή. Άλλωστε με την εφορία είσαι τυπικός οπότε δεν κινδυνεύεις . Στα ερωτικά μάλλον θα σου ζητηθούν τα ρέστα. Αν μια σχέση τέλειωσε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σου ρίξει όλες τις ευθύνες. Αν συνεχίζει η σχέση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σου καταλογίσει πολλά λάθη, και εκεί ποιος είδε τον θεό και δεν φοβήθηκε … Μαύρο φίδι που τον έφαγε τον σύντροφο…

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου θα είναι λίγο έξω από τα συνηθισμένα. Για πολλούς ίσως να είναι και καλύτερα, για τους άλλους ίσως τους πάρει ένα μικρό διάστημα για να συνηθίσουν τα νέα δεδομένα. Αυτή την περίοδο λοιπόν θα πέσουν στο τραπέζι πολλές μεγάλες επαγγελματικές ιδέες, άλλες θα είναι τρομακτικές, άλλες θα είναι πιο βατές. Όλες όμως θα έχουν μια ιδιαίτερη πρόκληση και θα ασχοληθείς,  αν και εφόσον θέλεις να αλλάξεις LEVEL. Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο μήνας δεν θα είναι μια περίοδος επίδειξης. Αντίθετα κρατάς χαμηλούς τόνους και κρατάς καλά κλειστά τα χαρτιά σου. Στα ερωτικά μιλάμε για full in love με μια νέα γνωριμία που θα σου συμβεί εκεί που δεν το περιμένεις . Αν είσαι σε σχέση μιλάμε για intergrated love.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης είναι στο ζώδιό σου αυτή την περίοδο, είναι η ώρα της τακτοποίησης θεμάτων που κρατούν πολλά χρόνια στην ζωή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις τομέα ή να ανέβεις στην ιεραρχία. Επίσης θα πρέπει να δεις θέματα υγείας που είχες παραμελήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά σου είναι μια περίοδος που θα ακούσεις πολλές υποσχέσεις, και ενδεχομένως να σου τάξουν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα γίνουν όπως τα θέλεις … (δύσκολο) διότι οι απαιτήσεις σου το επόμενο διάστημα θα είναι πέραν του δέοντος και θα χαρακτηριστείς ως τύραννος. Πράγμα που δεν θα ισχύει. Ίσως όμως να πρέπει να μετριάσεις την καυστική σου κριτική και όλα θα στρώσουν. Χαλάρωσε στον Ήλιο και κοίτα μέσα σου.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η περίοδος, σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου, σίγουρα θα είναι πολύ αρμονική. Δεν θα έχουμε εξάρσεις, δεν θα έχουμε ίντριγκες. Αντίθετα ίσως ακούσεις και μεγάλες υποσχέσεις για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Μην το σκεφτείς πολύ, πάρε μια γρήγορη απόφαση και να είσαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί η σωστή. Στα ερωτικά τα πράγματα θα κυλήσουν χωρίς συγκρούσεις και χωρίς ιδιαίτερα πάθη. Θα δεις ότι στο τέλος του μήνα άλλες προσδοκίες είχες κι άλλο είναι το αποτέλεσμα. Ισως να εμπιστεύτηκες το πιο λάθος και το πιο αναξιόπιστο πρόσωπο για να αφεθείς στις ορέξεις κάποιου που δεν είναι του επιπέδου σου. Καλύτερα κάνε ένα βήμα πίσω πριν κολλήσεις στην λάσπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μήνα αυτό θα προσπαθήσεις να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες και ο Πλούτωνας είναι σε τέτοια θέση που όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ή τουλάχιστον έτσι θέλεις να πιστεύεις . Υπάρχει όμως και η πίσω πλευρά της Σελήνης, η άλλη όψη του νομίσματος. Ίσως σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά στο τέλος του μήνα να βρεθείς μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ίσως να υποβαθμίσουν την δουλειά σου. Ίσως σε αναγκάσουν σε παραίτηση, θα δείξει. Στα ερωτικά οι θέσεις τον πλανητών σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να κάτσεις ήσυχος. Τρώγεσαι κι όλο και θα βρεις κάποιον να σε βοηθήσει στο πρόβλημά σου. Ειδικότερα αν είσαι σε σχέση ή παντρεμένος κάποια χρόνια σε τρώει και μάλιστα πολύ … Και τίποτα δεν θα σε σταματήσει, ούτε το άρθρο 1439 Α.Κ περί μοιχείας σαρκικής επαφής έγγαμου προσώπου με τρίτο…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό τον μήνα όλοι Τοξότες θέλουμε να είμαστε. Μόνο οι διακοπές σε νοιάζουν, η ηρεμία σου, η βάρκα σου και να ακούς το κυματάκι πως σκάει στην αμμουδιά. Θέλεις να ξοδέψεις για να το χαρείς εσύ και αυτοί που αγαπάς. Ο μήνας αυτός έχει γλέντι στα επιτρεπτά όρια, έχει όνειρα για ταξίδια στο μέλλον και ενδεχομένως με ένα μικρό διάλειμμα να ξαναπάς συμπληρωματικές διακοπές. Δεν έχει εξάρσεις δεν έχει καβγάδες, τα επαγγελματικά πάνε σχεδόν μόνα τους και οι εισπράξεις συνεχίζονται και θα συνεχίζονται. Στα ερωτικά τίποτα δεν μπορεί να ταράξει την ευτυχία σου. Κάθε μέρα που περνάει μπορεί να φουντώσει τον έρωτά σου ακόμα πιο πολύ. Αν είσαι μόνος το θέλεις κι είσαι…  Και είναι σίγουρο ότι το ευχαριστιέσαι με πολύ μεγάλη παρέα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον μήνα αυτό ίσως ήρθε η ώρα να βάλεις στην άκρη τα επαγγελματικά σου. Μην ταράζεσαι θα είναι μόνο για μια μικρή περίοδο στην ζωή σου που θα σου κάνει πολύ καλό.  Αυτή την φορά δεν χρειάζεται να φαντάζεσαι τον μεγάλο έρωτα, αυτή την φορά θα έρθει. Ισως να είναι ήδη εδώ, ίσως να το έχεις καταλάβει κι αυτή την στιγμή που διαβάζεις το ζώδιο σου να έχεις κλείσει τα λογιστικά βιβλία. Η σχέση που θα αναπτύξεις μέσα στον μήνα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να είσαι σίγουρος ότι θα έχει τεράστια διάρκεια μέσα στα επόμενα χρόνια . Στα επαγγελματικά τώρα, να είσαι σίγουρος ότι η επανεκκίνηση που θα κάνεις θα είναι ισοπεδωτική για τους αντιπάλους σου, και θα βγεις στην κορυφή πιο σύντομα από ό, τι περίμενες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας είναι ξανά μαζί σου, διψασμένος για ζωή όπως και εσύ άλλωστε. Ετσι λοιπόν καινούρια πράγματα έρχονται για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Οι προκλήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θα σταματήσουν, θα δεις ότι οι μέρες που έρχονται θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικές και ενδεχομένως να γυρίσουν στην ζωή σου πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που από κάποια παρεξήγηση, είχατε απομακρυνθεί. Στα ερωτικά ίσως να υπάρξουν αλλαγές. Ισως να έρθει μια απογοήτευση από την στάση και την συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει και ενδεχομένως κάποιος άλλος να βρει το κενό και να μπει στην καρδία σου και στο μυαλό σου. Θα μείνει; θα φύγει; Θα δείξει… Δίας είναι αυτός μόνο δώρα έχεις να παίρνεις…

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας δεν είναι πια μαζί σου. ‘Εχετε δώσει ραντεβού για τις 30/12/21. Μέχρι τότε όμως που όλοι οι ανθρωπότητα το περιμένει μαζί με εσάς, έχεις να διανύσεις τον Αύγουστο του ’21. Που θα ακούσεις πολλά, θα σε θαυμάσουν, θα σε παινέψουν και ενδεχομένως εσύ να φας το παραμύθι. Ενώ θα έπρεπε να ακούς Νίκο Βέρτη : ”Μεγάλα λόγια μη μου λες, όσα ακούω τα ξανάκουσα τόσες φορές, μεγάλα λόγια μη μου πεις, μείνε και τίποτα μην μου υποσχεθείς, μεγάλα λόγια δεν θα πω, στην αγκαλιά μου ως το πρωί θα σε κρατώ κι αν είμαστε η εξαίρεση εμείς, μεγάλα λόγια θα σου πω και θα μου πεις”.  Απέφυγε λοιπόν να εξιδανικεύσεις καταστάσεις και πρόσωπα, μείνε εδώ κοντά μας στην ΓΗ. Γιατί μέχρι να τελειώσει ο μήνας θα φας τις σάρκες σου με αυτά που θα συμβούν. Στα επαγγελματικά θα σε προσπεράσουν και οι τελευταίοι .

(Φωτογραφία εξωφύλλου: Unspash)

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023