ΑΣΤΡΑ

Αύγουστος: Αρχή και τέλος με Πανσέληνο!

Πρεμιέρα και φινάλε με Πανσέληνο, 1/08 στον Υδροχόο- 31/08 στους Ιχθύες, κάνει ο Αύγουστος. Πρώτη Πανσέληνος σε ζώδιο του αέρα, δεύτερη σε ζώδιο του νερού κι η Βάσω Καραδήμα επισημαίνει «Τρικυμία εν κρανίω». Ποια ζώδια θα επιβιώσουν τον Αύγουστο… Καλό μήνα είπαμε;

asist team
Asist Team /
Αύγουστος: Αρχή και τέλος με Πανσέληνο!

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο Αύγουστος ενδείκνυται για πολλές, μα πολλές περιπέτειες… Εσύ είσαι άνθρωπος του παιχνιδιού και της περιπέτειας αλλά δεν χρειάζεται να υπερβείς τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις τις δυνάμεις σου. Πρόσεχε το ποτό και το ξενύχτι, υπάρχει πιθανότητα να ξεφύγεις και να σε βρουν το πρωί οι καθαρίστριες πίσω από τα ηχεία. Πρόσεχε τα θαλάσσια σπορ και τα κύματα μη σε πάρει κάνα ρεύμα και βρεθείς στην Αίγυπτο. Περιπέτεια ναι αλλά με μέτρο. Με αυτά και μ´ αυτά κάποιος θα σε προσέξει. Είτε από συμπόνια είτε από ερωτική έλξη. Αφού θα είσαι λοιπόν ευάλωτος αυτή τη περίοδο, άσε το πράγμα να κυλήσει μόνο του ερωτικά, χωρίς κανόνες.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Ο Αύγουστος θα έχει πολλά καλέσματα, σε πάρτι, εκδηλώσεις, συνοικέσια και διαφορά αλλά τέτοια… Είναι μια καλή περίοδος να ξεφύγεις από τη σταθερότητα του χαρακτήρα σου και να πειραματιστείς με νέους ανθρώπους, διαφορετικούς χαρακτήρες και έξω και πολύ μακριά από τον κύκλο σου. Σε απασχολούν κάποιοι στόχοι επαγγελματικοί και προσωπικοί, οι οποίοι θα υλοποιηθούν μόνο αν δείξεις τη δέουσα υπομονή και τον απαιτούμενο θαυμασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο Αύγουστος δημιουργεί στους εκπροσώπους του ζωδίου σου, πολύ καλή διάθεση, όλες τις ημέρες του. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να επαναστατήσεις στη καθημερινή ρουτίνα άμμος – θάλασσα – βότσαλο – θάλασσα – ομπρέλα – σκιά – αντηλιακό – σκιά. Σε βλέπω να πετά τις σαγιονάρες, να δένεις τα κορδόνια από το άρβυλο και να παίρνεις τα βουνά και τα ποτάμια. Έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ! Οι επαγγελματικοί σου στόχοι, φαινομενικά, έχουν μπει σε πάγο, αλλά η αλήθεια είναι ότι σιγά σιγά, έστω κι από απόσταση παίρνεις αυτό που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Ο ς Αύγουστος φέρνει νέα δεδομένα στους εκπροσώπους του ζωδίου σου και ειδικότερα στον οικονομικό τομέα. Καλείσαι να διαχειριστείς περιουσιακά στοιχεία ή έκτακτα έσοδα, που ναι μεν από καιρό περίμενες αλλά τελικά δεν ήσουν έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, γιατί καραδοκούν αρπαχτικά και απατεώνες. Ένα φλερτ από τα παλιά σε θυμάται και σου δείχνει ότι ποτέ δεν σε ξέχασε. Είσαι δεν είσαι έτοιμος, μην κλείσεις τη πόρτα.

ΛΕΩΝ

Τον Αύγουστο, θα είσαι υπερβολικός σε όλα. Από την άλλη όμως, θα σου έρθουν κι όλα εύκολα. Ξενύχτια, ποτά, εκδρομές, πολλές σπατάλες, θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμά σου. Η νέα Σελήνη στις 16/08, θα κάνει για σένα ένα μικρό θαύμα. Ίσως να είναι κάτι που περιμένεις, ίσως όχι. Μόνο για καλό είναι πάντως. Είναι μια περίοδος περιπέτειας και εξερεύνησης. Θα έλεγε κανείς ότι φέτος κάνεις διακοπές με πολλές ενάρξεις και πολλά διαλείμματα. Στα ερωτικά, αυτή τη περίοδο, είσαι φωτιά και λάβα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ο Αύγουστος, ίσως σε ρουτινιάσει στο μεγαλύτερο διάστημά του. Ίσως είχες κάποιες προσδοκίες που δεν ευοδώθηκαν και όσο κι αν προσπάθησες να μιλήσεις δεν βγήκε λέξη από το στόμα σου. Η καρδιά σου το ξέρει ποσό δίψας για μια καλοκαιρινή περιπέτεια, αλλά ο συντηρητισμός και τα βαρίδια που κουβαλάς σε μπλοκάρουν. Στις 31/08 ο μήνας κλείνει με μια Πανσέληνο στον Ιχθύ. Εκεί μπορεί να υπάρξει η επιστροφή ενός προσώπου του αντιθέτου φύλου, που παρακαλάς να σε παρασύρει.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Ο Αύγουστος φέρνει τον Άρη στο ζώδιο σου και τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα συναισθήματα είναι θολά, τα επαγγελματικά αβέβαια, τα πολύ προσωπικά μπερδεμένα. Όχι για πολύ βέβαια, έτσι για να σε ταλαιπωρήσει καλοκαιριάτικα, προς το τέλος του μήνα όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείς με κάποιους ανθρώπους και να δοκιμάσεις τη πίστη τους και την αφοσίωση τους. Μια νέα γνωριμία, θα σε εμπνεύσει στο να υλοποιήσεις ένα στόχο που δεν τον είχες φανταστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Το Αύγουστο, ενώ όλοι είναι ξένοιαστοι και κάνουν τις βουτιές τους, εσύ είσαι κρυμμένος, μεταφορικά, μέσα σε ένα βαθύ υπόγειο, σκοτεινό και καταστρώνεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Το περιβάλλον γύρω σου αλλάζει, δείχνεις να μην καταλαβαίνεις το τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, αυτό σε επηρεάζει ώστε να δυσκολεύει κι εσένα να εκφραστείς ανάλογα κι ο μηνάς κυλάει δημιουργώντας δυο ολοστρόγγυλες Πανσέληνους που φωτίζουν τα σκοτεινά σου σημεία. Κάτσε καλά κρυμμένος στη φωλιά σου, στα βαθιά σου σκοτάδια και κανείς δεν θα σε πειράξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο Αύγουστος είναι ένας όμορφος μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ό, τι σου δώσει, θα σου το δώσει στην υπερβολή του. Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, θα βρεθείς σε πάρτι, σε beach bar, θα σπαταλήσεις πολλά χρήματα και μέσα σε όλα αυτά, χάρη των συζητήσεων και όλων των νέων γνωριμιών που θα κάνεις, ίσως ζήσεις το καλύτερο ταξίδι της ζωής σου. Ο επαγγελματικός τομέας έρχεται έτσι χαλαρά κι ευχάριστα, που κάνει τη δουλειά σου να απογειωθεί και τις τσέπες σου να ξεχειλίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Ο Αύγουστος, ενδιάμεσα των διακοπών, μεταξύ ξαπλώστρας και παραλίας, έχει μεγάλες εισπράξεις στα επαγγελματικά. Δουλειές που κυνηγάς καιρό, αρχίζουν και παίρνουν μορφή. Δυστυχώς όταν το αντιληφθείς, αντί να χαίρεσαι και να πετάς από τη χαρά σου, θα το εκδηλώσεις με φωνές, βρισιές, σιωπή προς τους συνεργάτες σου. Αυτό θα επηρεάσει άμεσα και τον ερωτικό σου σύντροφο, μιας και η ένταση της επαγγελματικής επιτυχίας θα σβήσει την ερωτική διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο μήνας αρχίζει με μια τεράστια Πανσέληνο στο ζώδιό σου. Φωτίζεται ο εσωτερικός σου κόσμος και κάνεις μια πολύ ενδελεχή αναζήτηση μέσα σου. Για να βρεις τι πραγματικά θέλεις, θα πρέπει να πειραματιστείς με τους ανθρώπους που σε ελκύουν. Τον Αύγουστο υπάρχει αφθονία για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Πολλά θα ζητήσεις, πολλά θα πάρεις. Στα ερωτικά, ένα νέο πρόσωπο ή μια επιστροφή έρχεται να σε απογειώσει…

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο Αύγουστος θέλει προσοχή, για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μήνας κλείνει στις 31/08 με την Πανσέληνο blue moon στο ζώδιό σου. Θα υπάρξουν επεισοδιακοί καβγάδες στο περίγυρό σου, προκειμένου να κλείσει ένας τεράστιος κύκλος ζωής. Προσοχή στις καταχρήσεις, στο ποτό ακόμα και στο αν υπερτιμάς τις δυνατότητες σου στο κολύμπι. Μπορεί να είσαι ψάρι, αλλά μην πας πολύ βαθιά… Ο μήνας έχει αρκετή ρουτίνα και πολλές απογοητεύσεις κι εσένα να είσαι κρυμμένος σε θολά νερά. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό, αλλά τώρα πρέπει να κλείσει ο κύκλος.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023