ΑΣΤΡΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που μια νέα σχολική χρόνια αρχίζει για όλα τα ζώδια. Όλοι έχουν να μάθουν κάτι καινούριο, να κάνουν νέες παρέες ενώ νέα φλερτ θα δημιουργηθούν στο προαύλιο της ζωής, υπογραμμίζει η Βάσω Καραδήμα. Για μία πιο σφαιρική ενημέρωση μην ξεχνάτε να διαβάζετε τον ωροσκόπο και τη Σελήνη σας.

asist team
Asist Team /
Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Ίσως ο μήνας να μην ξεκινήσει πολύ καλά. Οι πλανήτες επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο τους εκπροσώπους του ζωδίου σου που θα αισθανθείς αρκετά βαρύς και αδρανής. Σε πολλές περιπτώσεις θα πιάσεις τον εαυτό σου να αργεί να πάρει κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σου, που σε άλλη περίπτωση θα το αποφάσιζες σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο μήνας θα κυλήσει έτσι στο μεγαλύτερο μέρος του. Θα δεις ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδράς και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά. Αν αντέξεις, πράγμα λίγο δύσκολο, θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα στα θέλω σου και στα σχέδιά σου. Μην απογοητευτείς και μην χάσεις την υπομονή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν θέλω την συμπόνια κανενός τον γνώρισα τον κόσμο και τον είδα»… Κάπως έτσι θα τραγουδάς αυτόν τον μήνα, μιας και οι καταστάσεις θα έρθουν έτσι που θα καταλάβεις πως ό,τι κάνεις μόνος σου σε αυτή την ζωή. Οι πλανήτες έρχονται σε τέτοια θέση που θα συνειδητοποιήσεις πόσο κακή επαφή έχεις με κάποια άτομα από το στενό σου περιβάλλον. Δεν θα έρθεις σε ρήξη, ούτε θα μαλώσεις με κανέναν. Απλώς ήρθε η ώρα να στρίψεις και να κάνεις μια καινούρια αρχή. Στα ερωτικά βρίσκεσαι σε ροζ συννεφάκι και δεν είναι η ώρα. Προέχει το να απογειωθείς επαγγελματικά. Μην φοβάσαι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Τα επαγγελματικά σου δείχνουν ότι θα απογειωθούν, έχεις το άγγιγμα του Μίδα, και σίγουρα και στις λάθος αποφάσεις σου η τύχη είναι με το μέρος σου και κάποια ατοπήματά σου συγχωρούνται. Όμως δεν είναι η ώρα των μεγάλων επενδύσεων και καλύτερα θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι. Γιατί το τέλος του μήνα θα είναι τελείως ανατρεπτικό. Ο ανάδρομος Ερμής σε συνδυασμό με τους άλλους πλανήτες θα σου… τηγανίσουν τον εγκέφαλο. Στα ερωτικά καλύτερα θα ήταν να πάρεις μια απόσταση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να μην τον πάρουν τα καμένα λάδια από το τηγάνισμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας αυτός, δείχνει από τις πρώτες μέρες ότι κάτι πρέπει να περιμένεις. Είτε στον επαγγελματικό είτε στον ερωτικό τομέα. Θα αλλάξουν πρόσωπα στην ζωή σου που θα σε μπερδέψουν με αυτά που θα σου ζητήσουν και με αυτά που θα σου δώσουν. Εσύ σε αυτή την φάση της ζωή σου είσαι «όσοι κάηκαν στο χυλό φυσούν και το γιαούρτι» πώς να εμπιστευτείς και πώς να ανοιχτείς. Έτσι λοιπόν, βήμα -βήμα θα πρέπει σιγά σιγά να επιστρέψεις και να βγεις από το καβούκι σου και θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Όχι όμως στην τύχη, αλλά με πολλή δουλειά και υπομονή. Ερωτικά ανοίξου, δεν πειράζει να δειγματίσεις κάτι κι ας μην σου αρέσει. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη…

ΛΕΩΝ

Τον μήνα αυτό ίσως είναι η ώρα να ασχοληθείς με τα μεταφυσικά και να γίνεις μέντιουμ. Μιας και η διαίσθηση σου δουλεύει στα κόκκινα. Αυτό θα σε βοηθήσει αρκετά στον επαγγελματικό τομέα, φτάνει να κρατάς χαμηλά τους τόνους. Μπορεί να είσαι καλός αλλά δεν χρειάζεται να επιδεικνύεσαι τώρα. Συγκεντρώσου στην καριέρα σου και θα πας πολύ μακριά. Ο παράγοντας τύχη σε περιτριγυρίζει πολύ έντονα, μην το αφήνεις κυνήγησε το και εσύ. Στα ερωτικά υπάρχει πολύ κινητικότητα, κόσμος πάει και έρχεται. Φαίνεται ότι αυτόν τον μήνα δεν θα τα προλάβεις όλα όσο και αν το παλέψεις. Το νου σου, στην γοητεία και στην αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις αυτήν την περίοδο, να την διοχετεύσεις προς την σωστή κατεύθυνση .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται ιδιαίτερος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Όχι μόνο λόγω γενέθλιων αλλά και της Πανσελήνου που σε επηρεάζει ποικιλοτρόπως, κι ιδιαιτέρως στα ερωτικά. Το σύμπαν και οι πλανήτες αυτήν την περίοδο θα σου μάθουν ότι και η βρομιά έχει την χάρη της, αν γίνεται με τον σωστό τρόπο. Μέχρι να τελειώσει ο μήνας θα έχεις δοκιμάσει πολλά πράγματα στον ερωτικό τομέα που ίσως σε πάνε ένα επίπεδο παραπάνω. Στα επαγγελματικά ίσως να αλλάξει κάτι το οποίο δεν θα το πεις αδικία. Ίσως στην αρχή να σε ξενίσει ή να σε προβληματίσει, στο τέλος όμως θα πεις το πολιτικό σύνθημα «ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη».

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου θα έπρεπε να συμβολίζεται με ένα μεγάλο ερωτηματικό (?) Οι πλανήτες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο, που η επαγγελματική σου ζωή και η καριέρα έχουν να σου δώσουν τόσα πολλά που εσύ μπερδεύεσαι.  Δεν ξέρεις από που να αρχίσεις με αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης σιγά σιγά να χάνονται ευκαιρίες που δύσκολα θα ξαναέρθουν. Στα ερωτικά ενώ έχεις διάθεση και πάθος και θέλεις να τα δώσεις όλα, δεν είσαι σίγουρος αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι το σωστό. ‘Η αν αξίζει να του δοθείς άνευ όρων. Με αυτά και με αυτά θα πας μέχρι τα Χριστούγεννα και ακόμα δεν θα έχεις πάρει καμιά απόφαση .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα έχεις καλή διαίσθηση και πάντα την ακούς. Ο μήνα αυτός λοιπόν θα σου δώσει πολλά σημάδια για το τι πρέπει να κάνεις στο μέλλον. Σίγουρα μια καινούρια αρχή πάντα έχει έναν ενθουσιασμό και μια ανασφάλεια, αλλά όπως λέει και ο λαός «κάντο με πάθος και ας είναι λάθος». Έτσι αν ακολουθήσεις έναν έρωτα στα επαγγελματικά του ή φύγεις μαζί του στο εξωτερικό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό δεν σημαίνει ότι είναι το λάθος. Ήταν το ένστικτό σου που σε οδήγησε εκεί που έπρεπε. Στα πολύ βαθιά προσωπικά σου κάτι λείπει να μου το θυμάσαι. Ίσως η οικογένεια σου, ένα συγγενικό πρόσωπο, κάποιος καλός και δοκιμασμένος φίλος. Κάτι λείπει. Σου λείπει ένα κομμάτι και πρέπει να το βρεις. Είναι κάρμα μην του πας κόντρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας αυτός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου θα είναι σαν την έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς. Και μάλιστα από το δημοτικό στο γυμνάσιο. Νέο περιβάλλον, νέοι φίλοι, καινούριες παρέες, ψηλότερο επίπεδο και πάνω από όλα νέες εμπειρίες . Ο επαγγελματικός τομέας είναι γεωμετρικά σίγουρο ότι θα πάει εκπληκτικά καλά. Θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε πάνε πολύ ψηλά και οι εισπράξεις θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ο ερωτικός τομέας έχει πολύ ενδιαφέρον, γιατί ως ζώδιο της περιπέτειας και των ανοικτών εμπειριών θα δεις ότι δεν πρόκειται να πλήξεις. Αντιθέτως θα ανακαλύψεις πράγματα που σε εξιτάρουν με άτομα και μέρη που πραγματικά δεν περίμενες ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως ο ερωτικός τομέας να είναι κάτι που, για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, να παίζει ένα δεύτερο ρόλο στην ζωή σου. Ωστόσο θα πρέπει να σε κρατάει ήρεμο για να μην ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Αυτό το διάστημα λοιπόν μάλλον θα είσαι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση γιατί ο Κρόνος σε βοηθάει να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου. Σε ό,τι άφορα στα επαγγελματικά, ίσως στο τέλος του μήνα να χάσεις την καλή σου επαφή με τους συνεργάτες σου. Δεν χρειάζεται να μαλώσεις με κανένα, έχεις κουραστεί πολλά χρόνια τώρα με τα επαγγελματικά σου. Μόνο αν κάνεις υπομονή με τους ανθρώπους, η δουλειά σου θα έχει ευημερία. Κάνε λοιπόν τα στραβά μάτια δεν έγινε και τίποτα .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα παιδάκια το μήνα αυτό ξεκινούν τα σχολεία. Εσύ όμως ξεκινάς μια πολύ δυναμική περίοδο στα επαγγελματικά. Προτάσεις παίρνεις πολλές, απορρίπτεις ίσως τις περισσότερες. Αλλά αυτές που θα επιλέξεις θα σου αποφέρουν αυτό που πραγματικά ψάχνεις. Μέσα σε όλα αυτά, μόνος σου και χωρίς την βοήθεια ψυχολόγου, θα επιλέξεις την εργασιοθεραπεία για να ξεφύγεις από τα ερωτικά τα οποία δεν έχουν να σου πουν και τίποτα αυτή την περίοδο. Ειδικά άμα είσαι σε σχέση δεν θα σε βλέπει το σπίτι. Αλλά και μονός σου να είσαι η καλύτερη παρέα είναι η οθόνη του υπολογιστή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρχονται μέρες που με την επιρροή των πλανητών συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, που ενώ θέλεις να οργώσεις την γη δεν μπορείς να κουνηθείς. Στέκεσαι αδρανής και κοιτάς. Αισθάνεσαι αδύναμος; Αισθάνεσαι μικρός; Απλώς δεν μπορείς; ‘Ισως να σου τέλειωσε η μπαταρία, δεν ξέρω. Πρέπει όμως να κάνεις την υπέρβαση είτε να εκτεθείς είτε να ταπεινωθείς. Ήσυχα, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Στα επαγγελματικά τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να πάρεις θέση. Στα ερωτικά θα έρθουν καλύτερες μέρες όταν αποφασίσεις να δεχθείς την συμπόνια των άλλων. Αν και εφόσον είναι αληθινή και δεν περιέχει δόλο .

 

(Φωτογραφία εξωφύλλου: Unsplash, Elena Mozhvilo)

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023