ΑΣΤΡΑ

Απρίλιος : Επανασυνδέσεις και διλήμματα

Καινούργιος μήνας ξεκινά, φέρνοντας ανοιξιάτικο αέρα. Ο Απρίλιος, ξεκινά με μία Πανσέληνο στις 6 ενώ στις 20 θα έχουμε και έκλειψη αλλά και ανάδρομη πορεία του Ερμή. Οπότε οργανωθείτε αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, να υπογράψετε, να αγοράσετε. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της Βάσω Καραδήμα για τον τέταρτο μήνα του 2023, μιας χρονιάς που μάλλον τρέχει με ιλιγγιώδη ρυθμό.

asist team
Asist Team /
Απρίλιος : Επανασυνδέσεις και διλήμματα

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Η επιρροή των πλανητών, το μήνα Απρίλιο, επηρεάζει πολύ το τρόπο που σκέφτεσαι σε ό,τι αφορά στις επιλογές σου. Οι αποφάσεις σου θα είναι γρήγορες και εύστοχες. Ειδικότερα στον ερωτικό τομέα. Ό, τι κινείται, εκτελείται. Αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε γεμίσει χαρά. Το περισσότερο μέρος του μήνα, οι ερωτικές επιτυχίες θα διαδέχονται η μια την άλλη. Ανθίζει η φύση, λόγω της Άνοιξης, αλλά ανθίζεις κι εσύ και σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να μυρίσουν το λουλούδι σου. Σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά, ήρθε η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης. Ο νόμος της ζούγκλας, ο νόμος του δυνατότερου θα επικρατήσει αυτό το μήνα. Ή αυτοί ή εσύ. Ετοιμάσου για αναμέτρηση μέχρι εσχάτων στην επαγγελματική αρένα.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Ο μήνας Απρίλιος ξεκινάει με μια αναπροσαρμογή των δεδομένων. Σε ό, τι αφορά στα προσωπικά σου, θα πρέπει να ανασύρεις από το συρτάρι, την τέχνη της διπλωματίας. Έρχονται πράγματα και καταστάσεις τον μήνα Απρίλιο, που αν δεν προσέξεις, θα σε εκθέσουν. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά, φρόντισε να μείνεις προσγειωμένος, με συγκροτημένη σκέψη, κρατώντας μικρό καλάθι και στοχεύοντας στα λίγα και καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο Απρίλιος είναι ένας ανοιξιάτικος μήνας, ο οποίος σου δημιουργεί μια πολύ εύφορη κατάσταση. Έτσι, χωρίς λόγο, με την επιρροή των πλανητών, έχεις ζωγραφισμένο ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να είσαι πόλος έλξης πολλών επίδοξων εραστών. Η αλήθεια είναι ότι αυτό θα σε κολακέψει και θα ανταποκριθείς στο φλερτ διαφόρων προσώπων από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Το πιθανότερο είναι να ενδώσεις και να περάσεις και καλά. Αυτή σου η καλή διάθεση, μεταφέρεται και στα επαγγελματικά σου, στα οποία όμως δεν πρέπει να παρασυρθείς, αλλά αντιθέτως πρέπει να μείνεις προσγειωμένος γιατί ποτέ δεν γνωρίζεις τι κρύβεται στην επόμενη στροφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Επιτέλους ένας καλός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Τη περίοδο αυτή, η τύχη είναι με το μέρος σου. Ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά στον προσωπικό τομέα. Η Σελήνη φωτίζει τη χαρούμενη πλευρά της ζωής και φέρνει αισιοδοξία σε πολλά θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Ο ερωτικός τομέας εμφανίζει ένα πρόσωπο, το οποίο θα σε κάνει χαρούμενο, θα σε κάνει να ξεχάσεις τις σκοτούρες, να αφεθείς και ίσως νιώσεις και τις πεταλούδες στο στομάχι.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που περίμενες εδώ και παρά πολύ καιρό. Είναι ο μήνας χαλάρωσης, ξεκούρασης και αράγματος. Τα επαγγελματικά δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Πιθανά προβλήματα που θα έχεις, θα είναι αν το κοκορέτσι του Μήτσου στη Βάρη, είναι καλύτερο από του Θανάση στη Χασιά. Με τέτοια πράγματα θα ασχοληθείς το περισσότερο μέρος του μήνα. Ίσως οργανώσεις και καμία εκδρομή, χωρίς πολλές- πολλές ταλαιπωρίες. Τα ερωτικά θα κινηθούν στο ίδιο τέμπο, χαλαρά και ωραία, αυτό που θα έχει αύξηση και θα πρέπει να προσέξεις είναι τα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Απρίλιος, θα είναι ένας καθηλωτικός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Αντιλαμβάνεσαι στην ατμόσφαιρα μια αναστάτωση και μια ανασφάλεια, με αποτέλεσμα αυτό να σε εγκλωβίζει και να μην μπορείς να απολαύσεις το οτιδήποτε. Αισθάνεσαι ότι έρχεται μια αλλαγή και δεν είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις. Παραμένεις γήινος και προσγειωμένος στο έδαφος και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. Αυτό θα λειτουργήσει σαν απόστημα που κάπου θα σκάσει. Κάποιον θα βλάψεις, μπορεί και τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Ο Απρίλιος θα είναι μια μεγάλη περιπέτεια για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, σε όλους τους τομείς. Είτε αφορά στην επαγγελματική αρένα, είτε στα πολύ προσωπικά, θα δεις ότι η αστάθεια θα κυριαρχεί. Έρχονται μέρες που αλλά θα θέλεις το πρωί, αλλιώς θα γίνονται το βράδυ κι αλλιώς θα ξημερώνει. Τα επαγγελματικά,  μετά από όλη αυτή την ανακατωσούρα, μπορεί να σε βάλουν σε πολύ καλύτερη θέση από αυτή που βρίσκεσαι τώρα. Τα ερωτικά όμως, θα σε μπερδέψουν τόσο πολύ, που θα νιώσεις τον εγκέφαλο σου, να τσιτσιρίζει σαν το λάδι στο τηγάνι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Ο Απρίλιος, για όλο το κόσμο και για όλα τα ζώδια, είναι το ξύπνημα της Άνοιξης, οι διακοπές του Πάσχα και ενδεχομένως η οργάνωση των καλοκαιρινών διακοπών. Όχι όμως για σένα αγαπημένε μου Σκορπιέ. Εσύ βάζεις το κεφάλι κάτω, ξεχνάς προσωπικά, ερωτικά, ανθρωπιστικά και ασχολείσαι μόνο με τα επαγγελματικά σου στα οποία προμηνύεται μεγάλη κόντρα. Το μήνα αυτό, το motto σου θα είναι ποιος θα φάει τον άλλον. Πρέπει να μείνει μόνο ένας που έλεγε κι ο Χαιλαντερ. Θα είσαι εσύ;

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Τον Απρίλιο, δεν πρέπει να κάνεις νέα ξεκινήματα. Η θέση των πλανητών δεν βοηθάει να ευοδωθούν. Καλύτερα να ασχοληθείς με τα μέσα σου, με το σώμα σου, με το σπίτι σου, τα οποία πιθανότατα να σου προκαλέσουν φόρτιση, η οποία θα μετατραπεί σε χαρούμενη διάθεση. Αν χαλαρώσεις και βγάλεις από το κεφάλι σου, κάποια προβλήματα, το κέφι και η διασκέδαση θα είναι το πρώτο μέλημά σου. Όμως, αυτό θα προκαλέσει τα κακά μάτια και η ζήλεια από τρίτους θα είναι συνεχώς μπροστά σου. Ξεπέρασε το. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Ο Απρίλιος, επηρεάζει τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, με ένα έντονο συναίσθημα ανασφάλειας. Θα μπερδέψεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, τοποθετώντας λάθος πρόσωπα σε λάθος θέσεις. Πιθανότατα το προηγούμενο διάστημα να υπήρχε μια έντονη αυτοπεποίθηση, η οποία σε παρέσυρε σε λάθος επιλογές. Προς το τέλος του μήνα θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να βάλεις σε τάξη τη σκέψη σου και να οργανωθείς σωστότερα. Τα ερωτικά σου θα είναι σαν τη πεταλούδα της Άνοιξης. Θα πηγαίνεις από λουλούδι σε λουλούδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο Απρίλιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου θα είναι σαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Σαν ένα σκάκι. Το σκάκι, να σου θυμίσω, δεν είναι παιχνίδι τύχης, αλλά παιχνίδι στρατηγικής. Έτσι λοιπόν στα επαγγελματικά σου, αν θες να χαρείς πραγματικά, παίξε με μυαλό. Σε ό,τι αφορά στον ερωτικό τομέα, κάπου μετά το Πάσχα, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, ίσως σε κάποιο ταξίδι, που θα σε βάλουν σε νέες περιπέτειες.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο Απρίλιος θα χωριστεί σε δυο περιόδους για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Η πρώτη περίοδος θα είναι λίγο μετά το Πάσχα, όπου αυτό το διάστημα, ο Πλούτωνας σε επηρεάζει με τέτοιο τρόπο, ώστε μαύρες σκέψεις να βασανίζουν το μυαλό σου. Όλα και όλοι θα σου φταίνε. Τίποτα δεν θα σε ικανοποιεί και σε όλους θα βρίσκεις ελαττώματα. Στη δεύτερη περίοδο του μήνα όμως, αφού έχεις κλάψει κι έχεις βυθιστεί στην άβυσσο του Ποσειδώνα, οργανώνεσαι, οραματίζεσαι το κοντινό μέλλον, κάνεις  θετικές σκέψεις και ξαναβγαίνεις στον αφρό, ωραίος, χαμογελαστός κι έτοιμος για ζωή. Το τέλος του μήνα θα σε βρει άλλον άνθρωπο.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023