ΑΣΤΡΑ

2021: Κλείνει το κεφάλαιο της ταλαιπωρίας

Οι πλανητικοί συνδυασμοί για το 2021 βοηθούν στο να κλείσουν όλες οι παλιές υποθέσεις που δημιουργούσαν προβλήματα και έφερναν ταλαιπωρία. Ξεκινά μία νέα εποχή που θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε. Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Astrological influence Βάσω Καραδήμα.

asist team
Asist Team /
2021: Κλείνει το κεφάλαιο της ταλαιπωρίας

Η θέση του Ήλιου καθορίζει το ζώδιο τη στιγμή την γέννησης ενός Ανθρώπου. Η θέση των Πλανητών επηρεάζει την διαμόρφωση του χαρακτήρα, και μας βοηθάει να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα την διάθεσή μας, καθώς και των ανθρώπων που μας αφορούν. Γνωρίζοντας που βρίσκονται οι πλανήτες μας έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να κατανοήσουμε καλύτερα τον άλλο. Για την σφαιρική σας ενημέρωση θα πρέπει να διαβάζετε υποχρεωτικά τον ωροσκόπο και την Σελήνη σας. Καλή χρονιά

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

ΚΡΙΟΣ

(21/3 – 19/4)

Το 2021 από το πρώτο λεπτό του θα σου δείξει τις διαθέσεις του. Η καριέρα ξεκλειδώνει και ό,τι όνειρο είχες θα αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα από τους πρώτους μήνες της Άνοιξης . Να είσαι ανοιχτός σε συνεργασίες είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές. Τα οικονομικά θα ανθίσουν. Πολλά ταξίδια θα σχεδιάσεις και θα πας όταν θα επιτρέπεται. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ισως να μην σε απασχολήσει σοβαρά αυτήν την χρονιά που θα μεγαλουργείς επαγγελματικά .

ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 – 20/5)

Το 2021 είναι μια χρονιά “κερασμένη” στους εκπροσώπους του ζωδίου σου . Σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να γκαζώσεις γιατί ο κόσμος σε βλέπει και θέλει πολλά από εσένα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να δείξεις τι αξίζεις κι αν τα καταφέρεις θα απογειωθείς και μέχρι τα μέσα καλοκαιριού θα αρχίζεις να γεμίζεις τα σεντούκια με τις λίρες. Τότε, αφού εξασφαλίσεις τα υλικά αγαθά, προς τον Αύγουστο θα τρίξουν οι σομιέδες. Και εσύ επιτέλους θα βρεις το σωστό ταίρι που μπορεί να πιάσει τον ταύρο απο τα κέρατα .

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Πραγματικά το 2021 είναι μια χρονιά που οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου μπορούν να ανοίξουν τους ορίζοντες τους, και να αλλάξουν καριέρα, σπίτι, σύντροφο ό,τι θέλουν. Ειδικότερα στα επαγγελματικά μέχρι την Άνοιξη οι προτάσεις θα πέσουν βροχή. Οι υπογραφές, βέβαια, θα πέσουν τον Ιούλιο . Προς το φθινόπωρο ο Έρωτας χτυπάει την πόρτα είτε είσαι σε σχέση είτε όχι και θα υπάρξουν φοβερές αναταραχές σε αυτόν τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Το 2021 είναι η χρονιά που θα δώσεις μεγάλη προσοχή, στις ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι ή συνεργάστηκες στο παρελθόν. Είναι χρονιά που θα προσέξεις την υγειά σου και θα φροντίσεις να κάνεις τα επαγγελματικά σου κερδοφόρα. Στον έρωτα θα έχεις δύο σημαντικές ευκαιρίες, μία με το που θα μπει η νέα χρονιά, κι αν δεν ευδοκιμήσει άλλη μία στο τέλος του φθινοπώρου. Ολο το καλοκαίρι από τον Μάιο μέχρι το τέλος Αυγούστου εσύ θα δουλεύεις σκληρά. Αλλά και οι απολαβές σου, να είσαι σίγουρος, θα είναι ανάλογες .

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

To 2021 είναι η αρχή των πάντων για εσένα. Θα παθιαστείς με πράγματα που για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ανενεργά. Θα γίνεις δημιουργικός και το μυαλό σου θα γεννάει ιδέες, που θα σε εξελίξουν σε μεγάλο βαθμό. Ο πρώτος μήνας της χρονιάς είναι η έναρξη μιας μεγάλης καριέρας, που από καιρό περίμενες. Μόνο μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να μοιραστείς και να συνεργαστείς. Το χρήμα θα αρχίσει να φαίνεται πολύ, μετά τον Αύγουστο. Στον έρωτα το πάθος θα ξεχειλίζει πολύ. Υπάρχει τόσο συχνότητα σεξ που μπορεί πολλοί από εσάς να γίνουν γονείς .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Το 2021 είναι έτος αλλαγής προτεραιοτήτων. Μέχρι χθες άλλα σε απασχολούσαν και άλλα έκανες, τώρα είναι η χρονιά που θα κάνεις αυτά που πραγματικά θέλεις. Κάνεις  πολλά επαγγελματικά σχέδια που ενδεχομένως να μη περιλαμβάνουν πρόσωπα του πολύ οικείου περιβάλλοντος. Πιθανότατα αυτή την χρονιά να εκφραστείς πιο εγωιστικά και να κοιτάξεις πολύ περισσότερο την πάρτη σου, τα θέλω σου ακόμα και την φυσική σου κατάσταση πέραν του δέοντος.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Το 2021 κανείς δεν μπορεί να σου είναι βαρίδι. Είναι χρονιά δημιουργικότητας, και τα εμπόδια είτε από ξένους είτε από την οικογένεια φεύγουν, εξαφανίζονται και αυτά κι οι άνθρωποι που τα κουβαλάνε . Ίσως είναι χρονιά που μπορείς να ερωτευθείς ένα νέο πρόσωπο, να σε ερωτευθούν στον τομέα των επαγγελματικών σου και μέχρι το φθινόπωρο να δεις τις αμοιβές σου να πολλαπλασιάζονται. Μέχρι το τέλος του φθινοπώρου να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις κλείσει ένα μεγάλο κύκλο στη ζωή σου .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 21/11)

Το 2021 ρίχνεις τα μπετά, για να θεμελιώσεις κάποιες καταστάσεις που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα. ‘Ισως κάνεις κάτι δικό σου, ίσως κρατήσεις το τιμόνι της δουλειάς που μέχρι χθες ήσουν υπάλληλο. Μέσα στον χειμώνα, ίσως ερωτευτείς σφοδρά, με κάποια εμπόδια. Αλλά στο τέλος θα δεις τι αξίζει και τι όχι. Το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα έχει τρέξιμο, αλλά μέχρι το φθινόπωρο θα δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις . Τα οικονομικά σου θα τα απολαύσεις στο τέλος του χρόνου, μέχρι τότε μέσα τα κεφάλια και δουλειά .

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 – 21/12)

Το 2021 όλα πολύ – όλα άφθονα. Η χαμένη ενέργεια επιστρέφει διπλή. Λεφτά, καριέρα, χαρά, οικογένεια όλα στο πολύ και αυτό είναι μόνο η αρχή. Από κοντά σου θα πετάξεις ό,τι σε κουράζει, ό,τι σε κάνει και ξεφυσάς. Τέρμα τα δυσάρεστα. Μόνο χαρά. Το χειμώνα θα δεις τα οικονομικά σου να ανθίζουν, την άνοιξη των έρωτά σου να απογειώνεται, το καλοκαίρι την καριέρα σου να εκτοξεύεται. Και το φθινόπωρο το χρήμα να τρέχει από τα μπατζάκια σου. Είσαι σαν εύφορη γη που ο Ήλιος όργωσε και έσπειρε μέσα σου σπόρους φωτός ….

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 19/1)

2021 Τώρα όλα αλλάζουν πραγματικά και ειδικότερα μέσα σου . Μακριά οι ανασφάλειες, μακριά οι φόβοι. Πατάς με σιγουριά στα πόδια σου και τίποτα δεν μπορεί να ταράξει τα σχέδιά σου για το μέλλον . Είσαι πια πολύ εκπαιδευμένος ώστε να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να κερδίσεις πολλά λεφτά. Κάποια ερωτικά σκιρτήματα ίσως να έχεις στην αρχή της χρονιάς, χωρίς να σημαίνουν κάτι το ιδιαίτερο. Την άνοιξη κάποια χρήματα σου έρχονται, όχι κάτι πολύ μεγάλο αλλά ικανό να σε βοηθήσει να αναπτύξεις την δουλειά σου ώστε το φθινόπωρο να φανείς και να πάρεις την θέση που κυνηγάς και σου αξίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 – 18/2)

2021 κι ό,τι γίνει τώρα μπορεί να είναι και για πάντα, μην φανείς απερίσκεπτος μην σταθείς βιαστικός. Είσαι σε μια φάση που όλα τα βλέμματα είναι πάνω σου, ό,τι πεις και ό,τι αποφασίσεις για την ζωή σου έχει ειδικό βάρος και το σύμπαν σε ακούει πρώτο απ’ ολους. Μην τσιγκουνευτείς στα θέλω σου και στα όνειρα σου, ζήτα αυτό που θέλεις όσο μεγάλο και να είναι. Τα επαγγελματικά σου αυτή την χρονιά θα αποθεωθούν. Αν αξίζεις σε αυτό που κάνεις θα το φτάσεις στο ψηλότερο σημείο, να είσαι σίγουρος, μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. Ο θεός του ‘Ερωτα σου έρχεται από την αρχή της χρονιάς και μέχρι το καλοκαίρι το πράγμα θα είναι πολύ γόνιμο μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

(19/2 – 20/3)

Το 2021 είναι το ξύπνημα του δράκου. Αυτή την χρονιά έρχονται στην επιφάνεια πράγματα, δεξιότητες και ικανότητες που είχες ξεχάσει. Ψάξε μέσα σου και ανέσυρε φωτεινές δυνάμεις που θα σε βγάλουν από το τέλμα. Φυσικά όλο αυτό θα είναι μια μεγάλη προετοιμασία για το 2022, που πραγματικά θα είσαι κυρίαρχος. Αυτή την χρονιά όμως πρέπει να προσφέρεις ,όπως επίσης να διεκδικήσεις ανοιχτά αυτά που δικαιούσαι. Θα κάνεις πολλες αλλαγές, είτε σε απόψεις, είτε κατοικίας είτε εργασίας.  Αυτό θα σε ξεκλειδώσει πιο γρήγορα. Μια όμορφη ερωτική ιστορία μπορεί να εξελιχθεί την ά

Astrological circle of 12 zodiac signs on the background of space. Illustration.

νοιξη και μια δυνατή επαγγελματική πρόταση θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι,η οποία θα αποδώσει οικονομικά, στο τέλος του φθινοπώρου.

 

 

 

 

 

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023