ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2020

2020: Νέα Χρονιά, Νέα Δεκαετία

Αναλυτικές, ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

asist team
Μarie-Denise Διαμαντή /
2020: Νέα Χρονιά, Νέα Δεκαετία

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, το 2020, παρατηρούμε ένα στέλιουμ στο δέκατο οίκο, που σημαίνει ότι μιλάμε για  θέματα καριέρας, ή για δομές όπως είναι η οικογένεια, ο γάμος, τα μεγαλύτερα πρόσωπα της οικογένειας. Μιλάμε για την έννοια της αυτοπραγμάτωσης ή μιλάμε για εξελίξεις άκρως σημαντικές για τη ζωή ενός ανθρώπου. Για τους Κριούς γενικά θα πούμε ότι το 2020 είναι μία χρονιά που φέρνει επεκτάσεις αλλά και φέρνει και δύσκολες αλλαγές κάποιες στιγμές ή θα φέρει επεκτάσεις μέσα από μεγάλους αγώνες.

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Πιο συγκεκριμένα, οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή οι Κριοί του Μαρτίου, φαίνεται ότι σε επίπεδο επέκτασης, αλλαγής, ανοιγμάτων σε καριέρα και οικογένεια, αλλαγές στο status έχουν αρχίσει να τρέχουν ήδη από το τέλος Νοεμβρίου του 2019. Ο Κρόνος που θα ακουμπήσει τον Υδροχόο, θα παίξει το ρόλο του σταθεροποιητή. Εκείνης της δύναμης που τείνει να δώσει κάτι πιο σταθερό σε επίπεδο στοχοθεσίας ή μπορεί να δείξει φιγούρες κύρους εξουσίας ή κάποιους σημαντικούς ανθρώπους ή κάποιες καταστάσεις που βοηθούν στην σταθεροποίηση κάποιων σχεδίων.

Η χρονιά θα φέρει και αλλαγές στην πηγή του εισοδήματος, αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης του χρήματος ή αλλαγές στην αξιολόγηση των καταστάσεων.

Έλλη Στάη, 24 Μαρτίου

Οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, έχουν τον τρόπο, την ευκαιρία, να αναμορφώσουν θετικά τη ζωή τους. Έχουν ήδη έρθει πολύ κουρασμένοι και πιεσμένοι από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020, τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν το επόμενο βήμα, να αναπτυχθούν, να επεκταθούν σε οτιδήποτε θέλουν. Θα έχουν την έμπνευση, τη διαίσθηση με το μέρος τους, αλλά και κάποιες συμπτώσεις με ανθρώπους που θα σταθούν αρωγοί είτε φανερά είτε όχι.

Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, μάλλον θα τα βρουν πιο δύσκολα. Για να φτάσουν εκεί που επιθυμούν θα κουραστούν παρά πάρα πολύ. Μπορεί να χρειαστεί να ξεπεράσουν και κάποιες πάρα πολύ αντίξοες συνθήκες. Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, εξαιτίας του Κρόνου και του Πλούτωνα, που θα διελαύουν κατά το 2020 στο ζώδιο του Αιγόκερω στο τρίτο δεκαήμερο θα πιεστούν είτε σε θέματα καριέρας είτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με υποχρεώσεις καταστάσεις στην οικογένεια. Είναι μία προκλητική εποχή ώστε να μπορέσουν να φθάσουν σε εκείνες τις ευκαιρίες που θα τους δώσουν θετικά αποτελέσματα στο τέλος, κυρίως, του 2020 αν και κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπάρχουν και Κριοί του τρίτου δεκαημέρου που πραγματικά θα κάνουν θαύματα. Αυτό όμως εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.

Για τους Κριούς αξίζει να σημειωθεί ότι από το τέλος Ιουνίου, ο Άρης θα διελαύνει στο δικό τους ζώδιο. Αυτό από τη μία πλευρά είναι θετικό γιατί σημαίνει αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, ορμή διεκδίκησης, ευστοχία, από την άλλη όμως πρέπει να αποφευχθούν επιπολαιότητες, προκλητικές συμπεριφορές, εμμονή να επιβάλουν τη δική τους άποψη. Γιατί μπορούν να έρθουν αντιμέτωποι με αντιστάσεις με ανώτερους στην καριέρα ή πρεσβύτερους στην οικογένεια. Η μαεστρία και η στρατηγική θα κάνουν τη διαφορά για τους Κριούς κυρίως από το τέλος Ιουνίου του 2020.

Από τον Απρίλιο και μέχρι τον Αύγουστο η Αφροδίτη θα διελαύνει στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό είναι πολύ θετικό σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων, σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το εμπόριο, τις μετακινήσεις ή με το λόγο, την εκπαίδευση ή με την επιμόρφωση, γιατί θα μπορούν να είναι πιο διπλωμάτες, γοητευτικοί μέσα από το λόγο κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Είναι περίοδος που μπορούν να λυθούν προηγούμενες παρεξηγήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία στον Αιγόκερω, οι Ταύροι ξεκινούν με θετικό πρόσημο το 2020. Ο Δίας στον Αιγόκερω, στον ένατο οίκο του Ταύρου, σημαίνει έναν πανίσχυρο Δία και θα δώσει πολλά σε επίπεδο ταξιδιών, σπουδών, συμβολαίων, ακόμα και ευκαιριών στο εξωτερικών, νίκες σε νομικές υποθέσεις, δουλειές που έχουν να κάνουν με εκδόσεις, με τα νομικά, με πολλές ενασχολήσεις που σημαίνουν ένα άνοιγμα προς τον κόσμο. Εκπλήρωση προσδοκιών και επιθυμιών, στόχων ζωής, ονείρων.

Για τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, τους Ταύρους του Απριλίου δηλαδή, ένα μείον είναι η διέλευση του Ουρανού, το συν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2020 είναι η διέλευση του Δία που δίνει ευκαιρίες. Για το 2020 , οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου με τον Ουρανό, ενδεχομένως να έχουν αλλαγές, σε σπίτι, χώρο, πατρίδα ή σε συνεργασίες. Σε όλη τη διάρκεια του χρόνου ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου και κάποιες στιγμές ο Κρόνος από τον Υδροχόο, αποτελούν προκλητικά σημάδια τους τους Ταύρους του πρώτου Απριλίου που σημαίνει κάποιες δυσάρεστες εντάσεις ή κάποια ξαφνικά περιστατικά. Αυτές θα είναι και οι προκλήσεις του 2020 που καλούνται να διαχειριστούν. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο δείχνει για τους Ταύρους ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν θέματα με τους ανώτερους σε επίπεδο καριέρας, μεγαλύτερη κούραση. Απαιτείται στρατηγική, υπομονή και επιμονή. Επίσης μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με πρεσβυτέρους εντός της οικογένειας.

Για τους Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου, τα πράγματα διαφαίνονται πάρα, πάρα, πάρα πολύ θετικά και ελπιδοφόρα, καθώς ο Δίας κι ο Ποσειδώνας λειτουργούν ως σύμμαχοι και  τους επιτρέπουν  να ανοίξουν τα φτερά τους και να κατακτήσουν στόχους ζωής με συμμάχους παλιούς και καινούργιους. Μπορούν δε να ανανεώσουν στόχους, φιλίες, περιβάλλοντα στα οποία κινούνται, να γίνουν πιο εξωστρεφείς, να ταξιδέψουν, να ανοίξουν νέους δρόμους και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά.

Οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, έχουν θετικές εξελίξεις που μπορεί να σημάνουν και μία αίσθηση σταθεροποίησης στη ζωή τους, αρκεί να σέβονται κανόνες και να πηγαίνουν με τα «νερά» των συγκυριών. Με δουλειά , υπομονή, επιμονή και σωστό πρόγραμμα  θα καταφέρουν πάρα, πάρα, πάρα πολλά μεγάλα πράγματα.

Από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο η Αφροδίτη από του Διδύμους, υπόσχεται περισσότερο χρήμα, άρα κι ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση για τους Ταύρους, ενώ από τα τέλη Ιουνίου με τον Άρη στον Κριό μπορεί να υπάρχουν κάποιες καταστάσεις ή άνθρωποι που θα λειτουργούν παρασκηνιακά για να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στην εξέλιξη της πορείας τους.

Ο Άρης στον Κριό, μπορεί να δείχνει όμως προσωπικό στρες, άγχος και φοβία. Ναι στην πρόοδο, ναι στα βήματα προς ένα λαμπρό μέλλον για τους Ταύρους με την υποσημείωση ότι θα χρειάζεται στωική διαχείριση σε οπουδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην πορεία. Ιδιαίτερη φροντίδα απαιτείται στη φυσική κατάσταση των Ταύρων, στα νεύρα και στην ποιότητα, του ύπνου τους.

Eλισάβετ Kωνσταντινίδου, 24 Aπριλίου

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διέλευση, από τον όγδοο φυσικό οίκο, με Δία, Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δείχνει ότι οι Δίδυμοι (και όσοι έχουν ωροσκόπο στο συγκεκριμένο ζώδιο)  έχουν την τάση να ξεκαθαρίσουν το τοπίο όσον αφορά κοινά οικονομικά, κληρονομικά θέματα, χρέη και καταστάσεις που χρονίζουν. Την ίδια στιγμή μπορεί να γίνει και ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα τέτοιο ώστε να απαλλαγούν από φοβίες και βάρη τα οποία πολύ καιρό τους έχουν ταλαιπωρήσει.

Είναι εποχή, εκπληκτική για τους Διδύμους να επισκεφθούν κάποιους ειδικούς, να μιλήσουν για κάποια θέματα ψυχοσυναισθηματικής φύσης, να κλείσουν κάποια κεφάλαια με το παρελθόν και να προχωρήσουν μπροστά πιο αμέριμνοι, πιο ήσυχοι, πιο κατασταλαγμένοι. Είναι σαφώς μία περίοδος που προσφέρεται να βρείτε λύσεις.

Για τους Διδύμους θα είναι πολύ ευχάριστη η διέλευσης της Αφροδίτης, Απρίλιο με Αύγουστο από το ζώδιό τους κάτι που σημαίνει ότι η εύνοια σε κάθε έκφανσή της είναι πιο κοντά τους. Αυτό σημαίνει γοητεία, λάμψη, γλυκύτητα, εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες. Κι αν κάτι δεν προχωρά σημαίνει ότι γίνεται μόνο για το καλό τους. Επίσης τους επιτρέπει να φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Από το τέλος Ιουνίου μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2020 , με τον Άρη στο Κριό, κάποιοι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου μπορεί να εμπλακούν ενεργά στην πολιτική, σε ομάδες, συλλόγους, θα ηγηθούν για κάποιους κοινούς στόχους. Διαφαίνεται επίσης ότι μπορούν να κυνηγήσουν προσωπικούς στόχους και να γίνουν «επιθετικοί παίκτες».

Προσοχή χρειάζεται στο πώς θα διαχειριστούν οικονομικές συναλλαγές με χρέη προς τρίτους στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Ενώ θα πρέπει να κυνηγήσουν νέα project.

Για τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, λειτουργεί αρκετά θετικά ο Κρόνος που θα αγγίξει το ζώδιο του Υδροχόου που σημαίνει ότι θα δώσει ελπίδες σταθεροποίησης σε κάποια σχέδια, μπορεί επίσης να δώσει μία πολύ καλή συμφωνία, αλλά και τακτοποίηση σε νομικές υποθέσεις.

Οι Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου υπάρχει η περίπτωση να τακτοποιήσουν κάποια οικονομικά θέματα που τους ταλανίζουν αλλά το 2020 για τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρχουν ξεκαθαρίσματα σε κοινά οικονομικά αλλά και μία εσωτερική ανανέωση, νέα στοχοθεσία με πολλά να γίνονται από τον Ιούνιο- Ιούλιο και μετά. Θα υπάρξουν επίσης και  κάποιες στιγμές ανατρεπτικές με έκτακτα περιστατικά που σας βγάζουν εκτός προγράμματος, που θυμίζουν αλλαγή ή απαλλαγή από ανθρώπους και περιβάλλοντα. 

 

Ευαγγελία Μουμούρη, 7 Μαϊου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τρεις πλανήτες: Δία-Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απέναντί τους, οι Καρκίνοι θα ζήσουν μία εποχή ξεκαθαρίσματος, εκκαθάρισης στις σχέσεις, στις συνεργασίες. Οτιδήποτε τοξικό το βγάζουν από τη ζωή τους και προχωρούν παρακάτω με κάτι πιο θετικό, πιο ελπιδοφόρο. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να κουραστούν και να πιεστούν πάρα πολύ από συνθήκες από συγκυρίες που σχετίζονται με σημαντικούς άλλους στη ζωή τους, με συνοδοιπόρους, συντρόφους, συνεργάτες, ασφυκτικές καταστάσεις. Αυτό κυρίως αφορά στους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου. Αυτοί θα κληθούν να δώσουν μεγαλύτερες μάχες μέσα στο 2020 και κυρίως από τον Ιούνιο-Ιούλιο και μετά. Μάχες στον τομέα της καριέρας όμως με τον Άρη στον Κριό, για πολλούς μήνες θα είναι μαχητικοί, ορμητικοί, στρατηγικοί και κάποιες φορές και απόλυτοι. Εκεί θα πρέπει να προσέξουν για να μην φανούν προκλητικοί και αλαζόνες.

Προσοχή δηλαδή στο δεύτερο εξάμηνο. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προχωρούν βήμα-βήμα.

Όσον αφορά στους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινούν τη χρονιά με τον Ιανουάριο να τους δίνει απλόχερα ευκαιρίες σε σας τους καρκίνους του Ιουνίου και στο επίπεδο των σχέσεων και συνεργασιών. Για σας του Ιουνίου ο «παίκτης» που θα βοηθήσεις διαδικασίες κάποιες στιγμές θα είναι ο Ουρανός τον Ταύρο. Θα φέρει ευκαιρίες μέσα από φιλίες, γνωριμίες, από κοινωνικά περιβάλλοντα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να παραμείνουν αρκετά εξωστρεφείς και κοινωνικοί.

Για τους Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου τα πράγματα θα είναι θετικά μετά από ένα εξουθενωτικό 2019. Θα δικαιωθούν μέσα από ευκαιρίες οι οποίες εκκολάπτονται τόσο στο κομμάτι των σχέσεων όσο και των συνεργασιών. Αυτές οι ευκαιρίες, μάλιστα, μπορεί να είναι είτε εδώ είτε στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχουν ευκαιρίες και επιτυχίες, στην ανάπτυξη, στην προώθηση και στις συνεργασίες εδώ και  στο εξωτερικό. Οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορούν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και όσοι θέλουν να ανεβούν και τις  σκάλες της εκκλησίας. Είναι η χρονιά τους.

Με την Αφροδίτη, από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο, στους Διδύμους, θα παίξει το ρόλο μιας φωνής που θα κρατά τους Καρκίνους σε εγρήγορση, φέρνει θετικούς ανθρώπους στο πλευρό τους και κάποιες συμμαχίες που δεν χρειάζεται να ανακοινωθούν.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, 16 Ιουλίου

 

ΛΕΩΝ

Με Δία-Κρόνο-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει τα Λιοντάρια, είναι η καθημερινότητα. Οι συνήθειες, η ρουτίνα στη δουλειά. Αλλάζουν οι κανόνες στη φυσική κατάσταση. Η ιδιαιτέρως σκληρή δουλειά θα αποδώσει καρπούς και πιθανά θα οδηγήσει σε μία προαγωγή. Όμως τίποτα δεν θα έρθει εύκολα. Θα απαιτηθεί σκληρή δουλειά.

Για τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν κάποιες στιγμές με δυσάρεστες εντάσεις, αποχωρισμοί από σχέσεις ή συνεργασίες.

Οι Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχουν κάθε λόγο να προσέχουν τα οικονομικά τους, να κάνουν προσεκτικές οικονομικές κινήσεις. Κάποιες στιγμές μπορεί να υπάρχουν διλήμματα. Θα βρεθούν οι τρόποι αρκεί να είναι και το σωστό timing.

Για τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, ισχύουν ό, τι και στους προηγούμενους δηλαδή κούραση στην καθημερινότητα, απαλλαγή από συνήθειες που δεν είναι λειτουργικές, αλλαγή αρμοδιοτήτων, αλλαγές στη δουλειά, πιέσεις αλλά και προαγωγή. Πρέπει να προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση και να  ακολουθούν τις οδηγίες ειδικών γιατρών, αν κρίνεται απαραίτητο.

Από το τέλος Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό, θα λειτουργεί θετικά για τους Λέοντες δίνοντας ελπίδα, αισιοδοξία, ορμή διεκδίκησης στην υλοποίηση αλλά και  στην κατάκτηση των μεγάλων προσδοκιών. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση συγκρούσεων με ανθρώπους στην καθημερινότητα. Επίσης, έχουν να δώσουν μάχες σε νομικές υποθέσεις με πιθανότητες – μακροπρόθεσμα να τις κερδίσουν- αλλά βραχυπρόθεσμα θα κουραστούν πολύ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη από τους Διδύμους, τον διάστημα Απριλίου-Αυγούστου, φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τη φιλία, την πολιτική, την εξωστρέφεια, την κοινωνικότητα, τις εταιρίες. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα όνειρά τους, να πάνε μπροστά θα πρέπει το συγκεκριμένο διάστημα να  αξιοποιήσουν ουσιαστικά τις φιλίες, τις γνωριμίες, την επαφή σε συλλογικούς χώρους και περιβάλλοντα. Να προωθήσουν καινοτόμες λύσεις, καινούργιους στόχους ζωής. Η Αφροδίτη, θα λειτουργήσει ουσιαστικά ως μία φίλη η οποία ίσως παίξει και το ρόλο του διαμεσολαβητή στο πρόσωπο κάποιων ανθρώπων ή υπό τη μορφή κάποιων εξελίξεων για να προχωρήσουν παρακάτω.

Γιάννης Τσιμιτσέλης, 27 Ιουλίου

 

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Για τους Παρθένους, η χρονιά μπορεί να κριθεί ως θετική με ένα Δία στον Αιγόκερω που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την χαρά της ζωή, την υλοποίηση των επιθυμιών, τα παιδιά. Για τους Παρθένους ο έρωτας, τα παιδιά, η δημιουργικότητα, το ελεύθερο επάγγελμα, οι Τέχνες, είναι μέσα στο «μενού» για το 2020. Από την άλλη πλευρά στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Αυτό σημαίνει ότι οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα πρέπει οι Παρθένοι να επιδείξουν καρτερία, υπομονή, στωικότητα, ρεαλισμό. Θα πρέπει ουσιαστικά να σεβαστούν τους όρους του παιχνιδιού. Και θα πάνε πάρα, πάρα πολύ καλά. Θα έχουν εκπληκτικές και σταθερές εξελίξεις οι Παρθένοι αυτή τη χρονιά. Εύνοια στον έρωτα, στην πραγμάτωση των επιθυμιών και στην καλοπέραση στην καθημερινή τους ζωή.

Για τους Παρθένους του Αυγούστου, ένα θετικό χαρτί είναι ο Ουρανός, ο οποίος από τον Ταύρο όπου βρίσκεται δίνει ευκαιρίες και αν έχουν αξιοποιήσει τον Δία από το Δεκέμβριο του 2019 αλλά και τον Ιανουάριο του 2020, η συγκεκριμένη ομάδα του ζωδίου θα τα πάει πολύ καλά. Θα πρέπει να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία προερχόμενη από τον Ουρανό.

Οι Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου μπορούν να περιμένουν θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, γάμους, συμμαχίες, σε ρυθμίσεις υποθέσεων. Βέβαια με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, καλό είναι να μην εξιδανικεύουν τα πράγματα αλλά να τα βλέπουν έτσι όπως είναι, για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις. Οι λέξεις «κλειδιά» είναι: έμπνευση και ρομαντισμός.

Για τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου θα υπάρχουν πολλά καλά, πολλά θετικά, με δουλειά, ρεαλισμό. Η λέξη «κλειδί» για αυτό το δεκαήμερο είναι: υπευθυνότητα. Το 2020 είναι μια χρονιά ιδιαιτέρως δημιουργική για τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου.

Κι οι Παρθένοι πρέπει να σημειώσουν ότι από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2020, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα λάμπουν κάτι που σημαίνει ότι κοινωνικά θα μπορούν να πλασάρουν το καλύτερο τους πρόσωπο. Θα υπάρχουν ανώτεροι άνθρωποι που θα τους προωθούν και θα στηρίξουν τις προσπάθειές τους.

Από το τέλος Ιουνίου και μέχρι το φινάλε της χρονιάς, το «αγκαθάκι» θα είναι τα έξοδα καθώς κάποιες στιγμές να πρέπει να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Κι ενδεχομένως να υπάρξει το αίσθημα της ασφυξίας. Εδώ πρέπει να υπάρχει σωστός σχεδιασμός και προσοχή σε έξοδα, σε επαγγελματικές αλλά και ερωτικές επενδύσεις. Δεν πρέπει να υπάρξουν συγκρούσεις σε μία χρονιά που αναμένονται επιτυχίες. Βάλτε όρια και μην παρεκτραπείτε αυτών.

Δημήτρης Μακαλιάς, 2 Σεπτεμβρίου

 

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινώντας από τα δύσκολα, με τον Άρη στον Κριό, από τα τέλη Ιουνίου απέναντί τους, οι Ζυγοί θα πρέπει να είναι  προσεκτικοί σε σχέσεις, συνεργασίες. Προσεκτικοί στην διαχείριση πραγμάτων, αντιδράσεων, συγκρούσεων. Από την άλλη με την Αφροδίτη στους Δίδυμους (Απρίλιο-Αύγουστο) θα μπορούν να προωθούν οτιδήποτε επιθυμούν. Είναι μία περίοδος που δίνει εύνοια, έμφαση σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, συμφωνίες συμβιβασμού, ρυθμίσεις σε εργασία. Σε κάθε περίπτωση η Αφροδίτη από τους Διδύμους δίνει ώθηση και στο χρήμα και στο συναίσθημα, αγάπες με διαφορά ηλικίας, κουλτούρας, χιλιομετρικής απόστασης, αγάπες που μπορούν να αναπτυχθούν μέσα, από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμπόρευση των: Δία-Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, για τους Ζυγούς σημαίνει ότι γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία. Παίζει επίσης και το σενάριο της μετοίκησης ή της φιλοξενίας  ανθρώπων στο χώρο τους, ή ότι θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Για τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα μπορούν να γίνουν προκλητικά, γιατί ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω  μπορούν να σημαίνουν κάποια ζητήματα, προβλήματα, ευθύνες, βάρη μέσα στο χώρο, της οικογένειας, με μεγαλύτερα πρόσωπα στην οικογένεια ή σε σχέση με το ακίνητο.

Επίσης οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο με την διέλευση του Άρη από τον Κριό, από το τέλος Ιουνίου και μετά .

Για τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου, του πρώτου δεκαημέρου δηλαδή, τα νέα είναι ευχάριστα γιατί ο Κρόνος θα ακουμπήσει για λίγο το ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό μπορεί να σημαίνει σταθεροποίηση σε κάποια δημιουργικά σχέδια, τα οποία θα μπουν σε τροχιά υλοποίησης  και θα νιώσουν πιο σταθεροί και πιο σίγουροι  για την πορεία τους. Παράλληλα θα υπάρχει μια αναδιαμόρφωση των συνθηκών στο χώρο του σπιτικού .

Οι  Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, μπορούν να περιμένουν ευκαιρίες , οι οποίες θα επιτρέψουν μία ανασύνταξη στην καθημερινότητά τους. Θα νιώσουν πιο ήρεμοι και θα βάλουν σε μία τάξη τα πράγματα που τους απασχολούν. Γενικότερα, να διαμορφώσουν εκ νέου τις συνθήκες στο σπίτι και  στην οικογένειά τους. Θα νιώθουν συνολικά καλύτερα. Θα προετοιμαστούν για τις δημιουργικές εξελίξεις που θα έρθουν για αυτούς το 2021.

Για τους Ζυγούς του πρώτου και του δεύτερου δεκαήμερου τα νέα είναι λίγο πιο ελπιδοφόρα λίγο και πιο ομαλά ενώ για αυτούς του  τρίτου δεκαημέρου οι συνθήκες μπορεί να είναι πιο σκληρές, πιο απαιτητικές πολλές φορές και να χρειάζεται πιο σωστή διαχείριση. Μόνο με ιδιαίτερη μαεστρία θα μπορέσουν να φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα που τελικά θα ξεκαθαρίσουν τις καταστάσεις.

«Αγκαθάκι» για τους Ζυγούς, κάποιες στιγμές μέσα στο 2020 θα είναι τα έξοδα. Τα έκτακτα έξοδα. Θα πρέπει να δουν πώς αντιμετωπίζουν το χρήμα, να αξιοποιήσουν πηγές εισοδήματος οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με ακίνητα ή να αξιοποιήσουν τη στήριξη, τη βοήθεια από οικείους ανθρώπους, μέλη της οικογένειας που πιθανά θα μπορούν να τους στηρίξουν.

Συνολικά οι Ζυγοί θα πάνε καλά με μία παρένθεση, που αφορά στη διέλευση του Άρη από τα τέλη Ιουνίου και μία δεύτερη παρένθεση στους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου που θα πρέπει να είναι πιο στωικοί, πιο έτοιμοι  μπροστά σε απαιτητικές συνθήκες και σε φαινόμενα που μπορεί να τους κουράσουν.

Αλέξης Γεωργούλης, 6 Oκτωβρίου

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί θα έχουν μια χρονιά ελπιδοφόρα γιατί μέσα από δημόσιες σχέσεις, μέσα από συναντήσεις, συμπτώσεις, συγκυρίες, συζητήσεις μπορούν να έχουν πολύ ωραία αποτελέσματα. Αυτά τα αποτελέσματα θα δείξουν περισσότερο στους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, σε θέματα που αφορούν σε παιδιά, σε επιχείρηση, σε δημιουργικές δραστηριότητες, στο έρωτα.

Οι Σκορπιοί, του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν ευκαιρίες από την αρχή του χρόνου. Καθ’ όλη, τη διάρκεια του 2020 είναι αναμενόμενες οι ανατροπές, οι αλλαγές είτε σε περιβάλλοντα είτε σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Δεν μιλούμε για στασιμότητα. Πρέπει να αξιοποιήσουν τα μέγιστα ό, τι φορά στο λόγο, στην επικοινωνία και στα επαγγέλματα που συνδυάζονται με αυτά.

Οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου μπορούν να ξεκαθαρίσουν πράγματα, να βάλουν σε νέα τάξη τη ζωή τους και τις σχέσεις. Κάνουν εκκαθαρίσεις σε όλους τους τομείς.

Οι Σκορπιοί πρέπει να προνοήσουν για απαιτητικές συνθήκες στην καθημερινότητα από το τέλος Ιουνίου μέχρι το φινάλε της χρονιάς. Θα υπάρξει πολύ τρέξιμο άρα θα πρέπει να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τη φυσική τους κατάσταση.

Από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο θα υπάρχει μία μεγαλύτερη εύνοια στα οικονομικά και θα βρεθούν λύσεις σε αρκετά προβλήματα.

Το αστεράκι για τους Σκορπιούς το παίρνουν αυτοί του δεύτερου δεκαημέρου γιατί με τον Δία από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δίνουν κάτι παραπάνω σε ο, τι είναι δημιουργικό , δίνει έμπνευση χαρά και ελπίδα για το μέλλον.

Ελένη Ράντου, 12 Noεμβρίου

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κυρίως θέμα αφορά στο οικονομικό και με τους τρεις πλανήτες στον Αιγόκερω (Δία-Κρόνο-Πλούτωνα) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούν  λύσεις στο οικονομικό κομμάτι είτε με αλλαγή στην πηγή  του εισοδήματος είτε με τις καταστάσεις που θα τους οδηγήσει στο να αλλάξουν άρδην τη διαχείριση του χρήματος. Παράλληλα θα αλλάξουν και προτεραιότητες στη ζωή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο θα παίξει ένα ρόλο ρυθμιστή ή έναν ρόλο τύχης στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών. Τα καλύτερα έρχονται, θα υπάρχουν ευκαιρίες σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, γάμους, στην συμπόρευση με άλλους.

Για πολλούς Τοξότες θα υπάρχουν νέες κατακτήσεις τόσο καλλιτεχνικές, επιχειρηματικές , δημιουργικές, όσο και στον έρωτα. Οι Τοξότες αναγεννιούνται και γίνονται πολύ πιο δημιουργικοί, κατακτητικοί από το τέλος Ιουνίου μέχρι το τέλος του 2020.

Από την άλλη πλευρά ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς λέει προσοχή κάποιες φορές για τους Τοξότες σε θέματα οικογένειας, σε θέματα καταστάσεων στην οικογένεια, ασθενικότητας ή καταστάσεων  που τους εξουθενώνουν  ψυχολογικά. Αυτό μπορεί να αφορά κυρίως τους Τοξότης που είναι γεννημένοι γύρω στις 10,12 /12ου και που θα πρέπει να προσέξουν το πώς θα  διαχειριστούν καταστάσεις. Αλλά και να προνοήσουν για έκτακτα περιστατικά, κλοπές, εξαπατήσεις και σε θέματα που συνδέονται με το νερό.

Για πολλούς Τοξότες θα υπάρχει στήριξη και ευκαιρίες, διέξοδοι στον οικονομικό τομέα από την οικογένεια ή από διαχείριση ακινήτων. Παράλληλα θα υπάρχουν έκτακτες καταστάσεις που ενδεχομένως να να φέρουν τρεξίματα σε αρκετούς Τοξότες.

Για τους Τοξότες του Νοεμβρίου τα πράγματα δείχνουν θετικά με τον Κρόνο να αγγίζει τον Υδροχόο. Βάζουν νέες γραμμές πλεύσεις και τα πράγματα που προχωρούν μπροστά.

Οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου λένε «ναι» σε εμπνευσμένες κινήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά και σε διεξόδους που θα εμφανιστούν στη διάρκεια της χρονιάς που θα τους ηρεμήσουν.

Οι Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου έχουν κάποια έκτακτα θέματα που θα τους … τρέχουν.

Άννα Βίσση, 20 Δεκεμβρίου

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με Δία-Κρόνο-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν την τιμητική τους. Θα κάνουν μεγάλα ξεκαθαρίσματα γενικά με τη ζωή τους βάζοντας νέα πλάνα επέκτασης. Έχει το θετικό της προσωπικής επέκτασης, έχει όμως και το αρνητικό ότι μπορεί να επιλέξουν να φύγουν τελειωτικά από ανθρώπους και καταστάσεις.

Οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα είναι οι πιο πιεσμένοι για το 2020 όπου οι όροι, τα όρια και οι απαιτήσεις είναι αρκετά βαριά για τη χρονιά που ξεκινά σε λίγο. Τα ξεκαθαρίσματα θα είναι ακόμα πιο έντονα από το τέλος Ιουνίου μέχρι το φινάλε της χρονιάς. Το 2020 αλλάζει το πλάνο τους, τη ζωή τους. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγουν από τα τέλη Ιουνίου είναι οι εντάσεις με άτομα της οικογένειας και η διαχείριση κάθε προβληματικής καταστάσης που έχει να κάνει με σπίτι, χώρα, ακίνητο, οικογένεια. Θα πρέπει να προσπαθήσουν να δουν με τη φαντασία τους μια μέρα από αυτό που ζουν σήμερα. Να έχουν τη ματιά στραμμένη στο μέλλον.

Ο αγώνας μπορεί να είναι νικηφόρος για τους Αιγόκερους. Από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο θα μπορούν να κάνουν τα καλύτερα για την εμφάνισή τους, για τη φυσική σας κατάσταση. Επίσης θα υπάρχουν στιγμές που θα μπορούν να περνούν καλύτερα στην καθημερινότητά τους, με τις συνθήκες εργασίας να γίνονται πιο ποιοτικές. Θα αισθανθούν γενικότερα ότι κάτι πάει καλύτερα στη ζωή τους.

Εστιάζοντας στους Αιγόκερους του πρώτου δεκαήμερου, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ιανουάριος του 2020, όπως και ο Δεκέμβριος του 2019, δίνουν το στίγμα της εύνοιας και της επέκτασης και βοηθούν να δουν τι καλύτερο μπορούν να κάνουν στα επαγγελματικά, στα οικονομικά, στις σπουδές και στα ταξίδια.

Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 έχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα, τον Ουρανό στον Ταύρο, στον έρωτα, στην δημιουργικότητα, στα τυχαία γυρίσματα, στην ύλη, στο χρήμα αλλά και στο συναίσθημα.

Οι Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, μπορούν να κάνουν πάρα πολλά για να επεκταθούν αλλά και για να ξεκουραστούν επιτέλους μετά από όσα έχουν τραβήξει μέσα στο 2019 και να κάνουν σημαντικά βήματα προόδου και στα επαγγελματικά-οικονομικά, και στα προσωπικά.

Για το τρίτο δεκαήμερο οι συνθήκες θα είναι απαιτητικές. Τα θέματα που θα πρέπει να προσέξουν αρκετά, ειδικά το καλοκαίρι και μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι πιθανόν να κάνουν με το ακίνητο ή το χώρο της οικογένειας ή και τα ψυχολογικά βάρη. Θα πρέπει να είναι έτοιμοι να κλείσουν ένα κεφάλαιο ζωής και να ανοίξουν ένα καινούργιο.  

Άλκης Κούρκουλος, 15 Ιανουαρίου

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με Δία-Κρόνο-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η χρονιά κρίνεται προπαρασκευαστική για τους Υδροχόους με ένα ύφος πιο μοναχικό, πιο παρασκηνιακό, με μία τάση να δείξουν περισσότερη εμπιστοσύνη στο όραμά τους, στη διαίσθησή τους ή με μία αφοσίωση σε ανθρώπους ή σε καταστάσεις που χρειάζονται αφοσίωση. Δηλαδή πολλοί Υδροχόοι μπορεί να φροντίσετε ανθρώπους ή να έχετε έγνοιες για ανθρώπους. Παράλληλα μπορεί να ετοιμάζουν μεγάλες κατακτήσεις και μεγάλα ανοίγματα ζωής. Κάτι που θα φανεί περισσότερο μέσα στο 2021.

Θα υπάρχουν και εκείνοι οι παράγοντες, συμπτώσεις, άνθρωποι, καταστάσεις που θα παίξουν καταλυτικό υποστηρικτικό ρόλο είτε φανερά είτε κρυφά, ενώ  παράλληλα θα υπάρχουν και κάποιοι επιβαρυντικοί παράγοντες που μπορούν να είναι και άνθρωποι του άμεσου περιβάλλοντος ή και βάρη που χρονίζουν και κουράζουν συναισθηματικά.

Για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου υπάρχει η διαδικασία της ανατροπής, της αλλαγής στο σπίτι, στο ακίνητο, μετακόμιση, ξαφνική αποκοπή, αποχωρισμός από ανθρώπους, χωρισμοί. Υπάρχουν δηλαδή κάποια ζητήματα με εντάσεις.

Οι Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, μπορούν να βάλουν σε μία καλύτερη τάξη τα οικονομικά τους. Αξιοποιώντας τις συγκυρίες θα μπορέσουν να ηρεμήσουν και ψυχολογικά

Για τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, κάποιες στιγμές η χρονιά θα είναι πιο επιβαρυντική, πιο προκλητική γι’ αυτό θα πρέπει να έχουν σταθερά μία στάση φροντίδας για την φυσική τους κατάσταση να προσέχουν τον ύπνο τους.

Ο Άρης από τον Ιούνιο και ως το τέλος της χρονιάς, λέει ναι στην δυναμική διεκδίκηση, λέει ναι στην διαπραγμάτευση όχι στην επιθετικότητα, στον επιθετικό λόγο, στη βιασύνη, στα ατυχήματα. Προσοχή, στις διαπροσωπικές σχέσεις γιατί κάποιες φορές τα λόγια γίνονται μαχαίρια και πληγώνουν. Προσοχή, επίσης, στην οδήγηση αλλά και στο μεταφορικό μέσο. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον περίγυρο.

Τα καλά νέα έρχονται όταν η Αφροδίτη Απρίλιο με Αύγουστο, θα βρίσκεται στους Διδύμους με τον έρωτα να κάνει την εμφάνισή του, αλλά να υπάρχουν και χαρές από τα παιδιά. Χαρές από τις επιχειρήσεις, εξελίξεις.

Βίκυ Χατζηβασιλείου, 9 Φεβρουαρίου

 

ΙΧΘΥΣ

Για τους Ιχθύες, τα νέα είναι ωραία. Οι διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στον Αιγόκερω με Δία-Κρόνο και Πλούτωνα γίνονται ανακατατάξεις σε επίπεδο φιλίας, συλλογικών χώρων, πολιτικής για όσους ασχολούνται. Αλλά και με στόχους ζωής, όρια και όρους που βάζουν στις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και στους στόχους και πώς θα μπορέσουν να τους επιτύχουν.

Οι Ιχθύς του πρώτου δεκαήμερου του Φεβρουαρίου δηλαδή, έχουν ευκαιρίες που έχουν ξεκινήσει να διαφαίνονται ήδη από το Δεκέμβριο του 2019. Θα έχουν προτάσεις. Θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν μέσα από ομάδες, φιλίες, γνωριμίες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάθε φορά που η διέλευση του Ουρανού, θα έρχεται σε μία  ωραία τριγωνική ή εξαγωνική θέση με κάποιους άλλους διελαύνοντες πλανήτες θα έχουν την τιμητική τους και τα τυχερά τους. Οι Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου έχουν να περιμένουν πολλά με έμπνευση, με ρομαντισμό. Αυτό που πρέπει να προσέξουν μόνο είναι να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με ρεαλισμό και να συμβουλεύονται ανθρώπους που πραγματικά μπορούν να τους βοηθήσουν. Προχωρήστε σε νέες συνεργασίες, νέα πλάνα και στις σχέσεις σας. Οι ευκαιρίες πολλές και για τους Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου.

Ευκαιρίες θα έχουν και οι Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου που θα πρέπει να κινηθούν με στόχευση, στρατηγικά και να βάλουν όρους. Να δουν ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι όχι.

Και να προχωρήσουν με αυτούς που πραγματικά έχουν λόγο να το κάνουν. Οι  Ιχθύες όπως και οι Παρθένοι, πρέπει να υπολογίσουν και σε αλλαγές στο σκηνικό τη ζωή τους, σε έκτακτα περιστατικά για τα οποία θα κληθούν να τρέξουν.  Από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο μπορούν να τα κάνουν πολλά σε επίπεδο σπιτιού, ακινήτου, οικογένειας. Να περάσουν όμορφα στο σπίτι, πιο ζεστά με την οικογένειά τους.

Να ομορφύνουν το χώρο τους. Όλα αυτά βέβαια απαιτούν έξοδα αλλά θα αισθανθείτε πολύ πιο όμορφα.

Από το τέλος Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς, οι Ιχθύς θα πρέπει να διαχειριστούν πιο έξυπνα και με μαεστρία τα έξοδα για να μην έρθουν στα όριά τους. Θα πρέπει επίσης εκτός από αυτό το …αγκαθάκι να αποφύγουν δια ροπάλου εντάσεις, καβγάδες και συγκρούσεις γενικότερα με φίλους ή ομοϊδεάτες ή εντάσεις σε συλλογικούς χώρους εταιρείες για οικονομικά ζητήματα ή για ζητήματα αρχών.

Οι Ιχθύες είστε ευνοημένοι μέσα στο 2020.

Αθηνά Oικονομάκου, 6 Μαρτίου

 

Καλή Χρονιά σε όλους!

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023