ΑΣΤΡΑ

2020: Να χαρούμε ή να φοβηθούμε;

Τι πρέπει να ξέρουμε για τη νέα χρονιά; Τι παιχνίδια θα παίξουν τα άστρα; Ποιοι θα περάσουν καλύτερα και ποιοι όχι;

asist team
Μarie-Denise Διαμαντή /
2020: Να χαρούμε ή να φοβηθούμε;

Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από τα θετικά. Από τους πιο ευνοημένους θα είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου.

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Σε μεμονωμένες περιπτώσεις είναι πολύ ευνοϊκά και για Καρκίνους αλλά και για Αιγόκερους, επίσης, του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου.

Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, χρειάζονται πάντως μία ιδιαίτερη διαχείριση για να καταφέρουν πολλά, να προσπελάσουν εμπόδια και να φθάσουν όχι μόνον εκεί που θέλουν αλλά ακόμα πιο ψηλά.

Τα ζώδια της Γης του πρώτου δεκαημέρου: Ταύροι του Απριλίου, Παρθένοι του Αυγούστου και Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου, αλλά και όσοι είναι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, ευνοούνται από τη διέλευση του Δία, τον Ιανουάριο.

Ο Ιανουάριος προσφέρει μία «ομπρέλα» προστασίας καθώς και μία προώθηση των συμφερόντων, δίνοντας ευκαιρίες σε Ταύρους που γεννήθηκαν ως τις 3 Μαΐου, σε Παρθένους που γεννήθηκαν έως τις 5 Σεπτεμβρίου, αλλά και σε Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Θα νιώσουν περισσότερο την αγκαλιά του Δία, του πλανήτη που δίνει είτε προστασία είτε πραγματική εύνοια και ευκαιρίες.

Το «φιλέτο» της εύνοιας όμως, για το 2020 από το Δία, ανήκει στους γεννημένους από τη 17ο μοίρα έως την 27ο του Ταύρου, της Παρθένου, του Σκορπιού και των Ιχθύων.

Αν το μεταφράσουμε σε ημερομηνίες ευνοούνται όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 7-17/5, 9-19/9, 9-19/11, 7-17/3. Όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτές τις ημερομηνίες είναι οι πλέον ευνοημένοι για το 2020!

Οι Παρθένοι κι οι Ιχθύες θα πρέπει να συνυπολογίσουν όμως και τη διέλευση του Ποσειδώνα και του Ουρανού, που μπορεί να δημιουργήσει συγχύσεις ή ανατροπές ακόμα και μη αναμενόμενες καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστούν. Παρθένοι κοντά στις 12/9 και Ιχθύες κοντά στις 10/3 θα πρέπει να συνυπολογίσουν ότι μέσα στο 2020 μπορεί να υπάρξουν έκτακτες αλλαγές, τάσεις φυγής, ανατροπές στο τοπίο. Θα υπάρχει μία ρευστότητα στις αποφάσεις.

Ταύροι και Σκορπιοί θα πρέπει να συνυπολογίσουν τον πλανήτη Ουρανό και τις ανατροπές που επιφυλάσσει. Ειδικά οι Ταύροι που είναι γεννημένοι τέλος Απριλίου και οι  Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, μετά τις 11 Ιουλίου και μετά τις 10/1 αντίστοιχα, θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι υπάρχουν δύσκολα μέσα στο 2020, αλλά αυτά μπορούν να τους οδηγήσουν σε κάτι καλό και πολύ μεγάλο ή σε κάτι που είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αλλά και πάλι αυτά τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνο μέσα από τη μελέτη του προσωπικού ωροσκοπίου του καθενός.

Μεγάλες αλλαγές ζωής αφορούν στους Κριούς και στους Ζυγούς και πιο συγκεκριμένα Κριούς του Απριλίου και Ζυγούς του Οκτωβρίου. Και σε αυτό το σημείο οι αλλαγές κρίνονται σύμφωνα με το προσωπικό ωροσκόπιο.

Επίσης, οι παρορμητικοί του τρίτου δεκαημέρου: Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα έχουν μεγάλες αλλαγές.

Όπως και να το κάνουμε κάθε χρονιά ευνοεί κάποιους.

Το 2020, με τον Δία στον Αιγόκερω η εύνοια περνά μέσα από άλλες έννοιες: της σύνεσης, της προσαρμογής η οποία απαιτείται, και θα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός υποχρεωτικών ορίων, υποχρεωτικών συνθηκών.

Κρόνος και Πλούτωνας συνιστούν έναν άξονα εννοιολογικά κατάλυσης εξουσίας, εξαναγκασμού, βίαιων καταστάσεων, δικτατορίας, περιορισμών, αυτοπειθαρχίας, αυταπάρνησης, αντοχών ή δυνάμεων που δεν εμφανίζονται και επέρχεται παραίτηση.

Υπάρχει πιθανά μέσα στη χρονιά, μία φανατισμένη προσκόλληση σε θέματα του Αιγόκερω που συνοψίζονται σε τρεις λέξεις: χρήμα, έλεγχος και εξουσία.

Ο Δίας, ο Κρόνος, όπως και ο Πλούτωνας, διελαύνουν στον Αιγόκερω και φαίνεται ότι ο Δίας μεγενθύνει το πρόβλημα που προκύπτει μέσα από αυτή την τάση. Την εμμονική τάση να ελέγχουμε, να εξουσιάζουμε, να κυνηγούμε το χρήμα. Ο Δίας μπορεί να μεγεθύνει τέτοιες τάσεις ή να βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα υπό συγκεκριμένους όρους.

Οποιαδήποτε θετική εξέλιξη μέσα στο 2020, έρχεται με σκληρό τίμημα. Άρα μπορούμε να έχουμε μεγάλες νίκες αλλά το τίμημα θα είναι σκληρό. Κάτι που αφορά κυρίως τους παρορμητικούς: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Μέσα από μία άποψη και ελέγχοντας και το κομμάτι των εκλείψεων στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και στον άξονα Τοξότη-Διδύμων μπορούμε να δούμε και θέματα θρησκευτικού φανατισμού, αλλά και χρήση αυτών των ρευμάτων από κέντρα εξουσίας φυσικά για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπών.

Αξίζει σε ατομικό, προσωπικό επίπεδο, να επιδείξουμε μετριοφροσύνη, στωικότητα, μεταδοτικότητα, ρεαλισμό και να αποφύγουμε να βγούμε εκτός ελέγχου.

Το 2020, θα υπάρχουν εξελίξεις που θα σχετίζονται με τα κέντρα εξουσίας και με τις δυνάμεις αυτών αλλά και εξελίξεις σε θέματα μεταναστευτικού, ρεύματα εθνικισμού, ή πατριωτικών κινημάτων, σκάνδαλα με το νόμο ή με νομικές υποθέσεις, σκάνδαλα με πολυεθνικές εταιρείες, με την εκκλησία, τη θρησκεία.

Θα υπάρχουν βίαιες καταστάσεις ή πόλεμοι και ιμπεριαλιστικές εκστρατείες ή και κάποια προβλήματα στις εξαγωγές. Όλα αυτά, μπορούν να διαφανούν ιδιαιτέρως την περίοδο των εκλείψεων.

Η θέση του Πλούτωνα

Ο Πλούτωνας, το 2020 θα διελαύνει στον Αιγόκερω, και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο δεκαήμερο.

Μέσα στη χρονιά υπάρχουν όμως κι άλλες διελεύσεις οι οποίες προκαλούν. Ο Άρης θα συναντηθεί είτε σε σύνοδο είτε σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και αυτές οι συναντήσεις δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τόσο ευχάριστες ή στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι θα πρέπει να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα για να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε. Στη χειρότερη περίπτωση μιλάμε για μία περίοδο που πολύς κόσμος μπορεί να αισθανθεί πάρα πολύ δύσκολα.

Ποιους αφορούν όμως αυτές οι δυσκολίες ή ο αγώνας για να προχωρήσουν μπροστά με επιτυχία;

Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι Κριοί που είναι γεννημένοι μεταξύ 12 με 16/4, οι Καρκίνοι 14-18/7, οι Ζυγοί 15-19/10 και Αιγόκεροι 12-16/1. Θα πρέπει να προσέξουν επίσης περισσότερο οι Δίδυμοι 28/5-2/6, οι Παρθένοι 30/8-4/9, οι Τοξότες 29/11-4/12, οι Ιχθύες 26/2-4/3 που θα κληθούν να δώσουν έναν αγώνα μέσα στα κύματα για να κατορθώσουν να βγουν σε μία όμορφη και ήρεμη παραλία. Ο αγώνας μέχρι εκεί θα είναι μεγάλος.

Αλλαγή άρδην των συνθηκών για τους παρορμητικούς του τρίτου δεκαημέρου και τους μεταβλητούς των παραπάνω ημερομηνιών.

Τι φέρνει ο Πλανήτης Ουρανός μέσα στο 2020;

Ο Πλανήτης Ουρανός διελαύνει από τη 2η μέχρι τη 10η μοίρα του Ταύρου και επιφυλάσσει αλλαγές, ανατροπές, ξαφνικά απρόσμενα  περιστατικά. Αλλαγές που μπορούν να συσχετιστούν με το περιβάλλον, με τις σχέσεις, τις συνεργασίες, το γάμο. Αυτές οι αλλαγές είναι πιθανές ως σενάρια, κυρίως για σταθερούς (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του πρώτου δεκαημέρου.

Πιο συγκεκριμένα οι ανατροπές, οι ξαφνικές αλλαγές, οι ρήξεις, οι απρόσμενες εξελίξεις, τα έκτακτα περιστατικά αφορούν Ταύρους του Απρίλιου μετά τις 22/4, Λέοντες γεννημένους μετά τις 25/7 και μέχρι τις 2/8, Σκορπιούς με γενέθλια μετά τις 25 Οκτωβρίου και μέχρι τις 2/11 και Υδροχόους 22-31/1.

Αυτή η διέλευση του Ουρανού και ό, τι φέρνει μαζί της, αφορά και στους μεταβλητούς. Δηλαδή Δίδυμους 7-15/6, Παρθένους 9-17/9, Τοξότες 9-17/12 και Ιχθύες 7-15/3 . Με τη συγκεκριμένη διέλευση υπάρχουν παράλληλα φάσεις και στιγμές που θα υπάρξουν τυχερές αλλαγές, τυχερά γυρίσματα, τυχερή σύμπτωση.

Άρα έχουμε και τυχερούς με τη διέλευση του Ουρανού. Κάποιοι Ταύροι και Σκορπιοί, του πρώτου δεκαημέρου, ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο μπορεί να είναι και πολύ τυχεροί.

Τυχεροί θα είναι αρκετοί Παρθένοι που γεννήθηκαν 25/8-2/9, Ιχθύες 21/2 μέχρι την 1/3 και κάποιοι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου και Καρκίνοι του Ιουνίου. Τυχεροί μήνες για τη συγκεκριμένη ομάδα οι μήνες: Φεβρουάριος-Μάρτιος-Οκτώβριος.

Η διέλευση του Ποσειδώνα

Ο Ποσειδώνας διελαύνει από τη 16η ως την 20ο των Ιχθύων. Υπάρχουν καλά όπως ο ρομαντικός έρωτας, η ρομαντική ιδέα, η καλλιτεχνική έμπνευση, η ερευνητική δυνότητα, η πίστη, η αισιοδοξία, η ενσυναίσθηση, η διαίσθηση. Ματιές που δίνουν ζωή και μας κάνουν και αντέχουμε.

Ο Ποσειδώνας δίνει διεξόδους έστω και την τελευταία στιγμή.

Ποιοι ευνοούνται από τη συγκεκριμένη διέλευση;

Καρκίνοι γεννημένοι 8-12/7, Σκορπιοί 8-12/11, Αιγόκεροι 6-10/1, Ταύροι 6-10/5. Εύνοια θα έχουν και οι Παρθένοι γεννημένοι 8-12/9 και οι Ιχθύες 6-10/3. Εδώ υπάρχει όμως κι ένα «αλλά». Θα πρέπει να προσέξουν την εξαπάτηση, ή εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων.

Η εύνοια του Ποσειδώνα θα φανεί περισσότερο τους μήνες: Μάρτιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο.

Δίδυμοι γεννημένοι γύρω στις 10/6 και Τοξότες γύρω 12/12, το 2020 θα είναι μια χρονιά με εξελίξεις στα οικονομικά και στις σταθερές του καθενός. Οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Σε κάποιες φάσεις θα υπάρχουν διλήμματα, ασθενικές καταστάσεις, τάσεις φυγής ή θα πρέπει να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων. Άρα χρειάζονται περισσότερες αντοχές.

Για τους μεταβλητούς Διδύμους γεννημένους γύρω στις 5/6, Παρθένους 7/9, Τοξότες 7/12, Ιχθύες 5/3, αλλά και για τους σταθερούς Ταύρους γύρω στις 21 /4, Υδροχόους 21/1, Λέοντες 24/7 και Σκορπιούς 24/10 μπορεί μέσα στο 2020 να υπάρξει μία τάση για αλλαγές, διλήμματα, μετακομίσεις ή μετοικήσεις.

Ποιοι μήνες έχουν θετική εύνοια;

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, στο τέλος Μαρτίου έχουμε καλές όψεις με τη διέλευσή της και αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης. Επίσης είναι ευνοϊκός ο Οκτώβριος με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Ο Μάιος γιατί θα έχει Ερμή στον Ταύρο που θα κάνει τριγωνικές όψεις, κάτι που θα επαναληφθεί και στα τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου με τον Ερμή αυτή τη φορά στην Παρθένο.

Ανάδρομη πορεία του Ερμή

Φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα έχουμε τα διαστήματα: 16/2-11/3, 17/6-13/7 και 13/10-4/11. Εκείνες τις περιόδους δεν παίρνουμε τελεσίδικες ούτε σημαντικές αποφάσεις, δεν κάνουμε αγορές με μεγάλα κόστη. Ξανασκεφτόμαστε, επανεξετάζουμε και οργανωνόμαστε καλύτερα. Επαναδιαπραγματευόμαστε.

Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης

Φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα έχουμε στους Διδύμους το διάστημα 12/5- 24/6.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους 3/4-7/8 κι είναι πολύ καλή για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Αρκετά ελπιδοφόρα στα θέματα που αφορούν στην Αφροδίτη.

Με ανάδρομη Αφροδίτη αποφεύγουμε τη σύναψη σημαντικών συνεργασιών, έναν γάμο, αισθητικές επεμβάσεις. Επιστρέφουν δε παλιές αγάπες.

Ανάδρομη πορεία του Άρη

Φαινομενικά ανάδρομη πορεία θα έχουμε 8/9-14/11. Έναν παντοδύναμο Άρη στον Κριό καθώς αυτός ο Άρης είναι προκλητικός και επικίνδυνος και έρχεται με τετραγωνικές όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα άρα κάποιοι θα δώσουν μεγάλους αγώνες. Προσέχουμε συμπεριφορές και τάσεις επιθετικότητας, παρορμητισμού. Αποφεύγουμε και τις επεμβάσεις εκτός αν δεν γίνεται αλλιώς.

Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία και χαρά. Κι όταν ξέρουμε, μπορούμε να προφυλασσόμαστε.

 

 

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023