Το σεξ σε… αριθμούς!

ΣΕΞ

Το σεξ σε… αριθμούς!

Με πόσους ερωτικούς συντρόφους πηγαίνει κατά μέσον όρο μια γυναίκα στη ζωή της; Πόση ώρα χρειάζεται ένας άνδρας για να φτάσει σε οργασμό; Ερωτήματα που παίρνουν τις απαντήσεις τους από έρευνες που έγιναν σε νοσοκομεία και ινστιτούτα.

06.06.2021 | 16:49

Αν νομίζετε ότι οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο σε οικονομικά και λογιστικά θέματα είστε γελασμένοι. Γιατί και το σεξ θέλει τις… μετρήσεις του.

6,5

Σύμφωνα με έρευνες ο μέσος όρος των σεξουαλικών συντρόφων που έχουν οι γυναίκες στη διάρκεια της ζωής τους ανέρχεται στο 6,5% και αντίστοιχα για τους άνδρες το ποσοστό φτάνει στο 12,7%.

12′

Όπως αναφέρουν ερευνητές νοσοκομείου του Λονδίνου, ο μέσος χρόνος που χρειάζεται μια γυναίκα για να φτάσει σε οργασμό είναι μόλις 12 λεπτά ενώ οι άνδρες, από την άλλη, χρειάζονται μόνο… δυόμισι λεπτά.

30+

Στην ηλικία των 30 οι γυναίκες γίνονται σεξουαλικά ωριμότερες , σε αντίθεση με τους άνδρες που βρίσκονται σε …ακμή μεταξύ 18 και 22 ετών.

19%

Σύμφωνα με έρευνα το ποσοστό των γυναικών που σκέφτονται το σεξ κάθε μέρα ανέρχεται στο 19% σε σύγκριση με το 54% των ανδρών.

45%-55%

Η απιστία φαίνεται ότι δεν αποτελεί ανδρικό προνόμιο αφού το ποσοστό των γυναικών που επιδίδονται σε εξωσυζυγικό σεξ τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους αγγίζει το 45-55%

45%-55%

Βάση στοιχείων παγκόσμιας έρευνας εταιρείας κατασκευής προφυλακτικών το 45% με 55% των Ελλήνων έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις και μάλιστα χωρίς να γνωρίζει το σεξουαλικό παρελθόν του συντρόφου τους.

90%

Το 90% των γυναικών έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις και μάλιστα οι περισσότερες δεν διστάζουν να παραδεχθούν ότι φαντασιώνονται να κάνουν σεξ από τον Τζορτζ Κλούνεϊ ως τον Μπραντ Πιτ ή ακόμη και με τον συνάδελφο που κάθεται στο διπλανό γραφείο.

200 θερμίδες

Μελέτες καταλήγουν ότι οι θερμίδες που καίει ο μέσος άνθρωπος όταν κάνει σεξ είναι περίπου 200.

(Φωτογραφία: Max on Unsplash )

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version