ΒΙΝΤΕΟ: Κάνε τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη

BEAUTY

ΒΙΝΤΕΟ: Κάνε τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη

Το μυστικό βρίσκεται στο μακιγιάζ των χειλιών σου.

26.08.2020 | 13:11

Τα σαρκώδη χείλη είναι το όνειρο πολλών γυναικών. Ειδικά εκείνων που γεννήθηκαν με αρκετά λεπτά χείλη χωρίς ιδιαίτερο όγκο. Έτσι, ζητούν πάντα έξυπνους τρόπους και τρικ ώστε να κάνουν τα χείλη τους πιο γεμάτα και ζουμερά.

Και σε αυτό βοηθά πάντοτε το μακιγιάζ, που είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να βελτιώσουμε τα χαρακτηριστικά μας. Στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, η Katie Jane Hughes, η διάσημη μακιγιέρ των σταρ, μας δείχνει τον τρόπο να δημιουργήσουμε υπέροχα σαρκώδη χείλη, χρησιμοποιώντας βασικά προϊόντα μακιγιάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η Βικτώρια Μπέκαμ σου δείχνει πως να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν σαρκώδη

Όπως θα δεις, αρχικά η Hughes χρησιμοποιεί το πινέλο του concealer της για να «σβήσει» το φυσικό περίγραμμα των χειλιών της και στη συνέχεια εφαρμόζει ένα ματ κραγιόν σε φυσική απόχρωση. Ο τρόπος εφαρμογής του είναι και το πρώτο μυστικό που αποκαλύπτει. Χρησιμοποιεί την πίσω πλευρά του κραγιόν, που είναι πιο λεπτή, για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Στη συνέχεια, με ένα μολύβι σε λίγο πιο σκούρα απόχρωση περιγράφει τα χείλη της ελαφρώς πιο πάνω από τα φυσικά όρια των χειλιών της και με ένα πινέλο χειλιών κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει πιο φυσικό.

Δες το βίντεο εδώ:


 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version