Το μανικιούρ «Vote» είναι το απόλυτο trend στην Αμερική λόγω των προεδρικών εκλογών

BEAUTY

Το μανικιούρ «Vote» είναι το απόλυτο trend στην Αμερική λόγω των προεδρικών εκλογών

Με αυτό τον τρόπο οι celebrities προσπαθούν να παρακινήσουν όσους περισσότερους αμερικανούς πολίτες μπορούν ώστε να ψηφίσουν.

01.11.2020 | 10:00

Οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές είναι σε λιγότερο από μία εβδομάδα και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη ψηφίσει. Για να δείξουν ότι ψήφισαν και για να ενθαρρύνουν και άλλους πολίτες να κάνουν το ίδιο, celebrities όπως η Ντέμι Λοβάτο, η Λίζο και η Κέρι Ουάσινγκτον δημιούργησαν μανικιούρ με θέμα την ψηφοφορία και το μοιράστηκαν μέσω Instagram.

Τα μανικιούρ διαθέτουν σχέδια, όπως τα αρχικά “RBG” του Ruth Bader Ginsburg και ονόματα υποψηφίων προέδρων και αντιπροσώπων “Biden Harris”, μαζί με μικροσκοπικά σχέδια φακέλων, αμερικανικών σημαιών και ανυψωμένων γροθιών. Μάλιστα για τα μανικιούρ αυτά επιστρατεύτηκαν κορυφαίοι nail artists, όπως οι Mei Kawajir, Kim Truong και Britney Tokyo.

Φυσικά, το αυτοκόλλητο «I Voted» (=ψήφισα) δε θα μπορούσε να λείπει από τα μανικιούρ τους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μανικιούρ εμπνευσμένα από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και σου τα παρουσιάζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 5 πολύ εντυπωσιακά μανικιούρ για να ξεκινήσει δυνατά η φθινοπωρινή σεζόν

Φωτογραφία Instagram @missladyfinger

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version