Τα μακιγιάζ της Κατερίνας Στικούδη ξεπερνούν κάθε φαντασία

BEAUTY

Τα μακιγιάζ της Κατερίνας Στικούδη ξεπερνούν κάθε φαντασία

Αν αναζητάς μια εκκεντρική ιδέα για το επόμενο μακιγιάζ σου, μόλις την βρήκες!

10.09.2020 | 08:11

Η Κατερίνα Στικούδη είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακή και πολύ σέξι. Και αυτό είναι ολοφάνερο σε κάθε εμφάνισή της τόσο εντός όσο και εκτός τηλεόρασης. Ούσα η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, αλλά και μια ποπ τραγουδίστρια, πειραματίζεται και δοκιμάζει πολλά διαφορετικά στιλ σε μακιγιάζ και χτενίσματα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει κάθε νέο στιλ που δοκιμάζει και υιοθετεί και κάθε φορά μας εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο. Οι τρεις τελευταίες αναρτήσεις της, μάλιστα, είναι απλά μοναδικές!

Τα μακιγιάζ της είναι σχεδόν θεατρικά και αναδεικνύουν υπέροχα τα γαλαζοπράσινα μάτια της. Το πρώτο μακιγιάζ είναι στις αποχρώσεις του κόκκινου και, όπως βλέπεις, μοιάζει βγαλμένο από κάποιο διεθνές catwalk.


Το δεύτερο μακιγιάζ που μας εντυπωσίασε δημιουργήθηκε με βάση τις μεταλλικές αποχρώσεις σκιών και κραγιόν. Η επιδερμίδα της είναι αρκετά μπρονζέ και έτσι οι αντίθεση στα χρώματα είναι ακόμα μεγαλύτερη.


Last but not least, το μακιγιάζ που συνόδευσε το εμβληματικό Versace φόρεμα, που είχε φορέσει στο παρελθόν η Τζένιφερ Λόπεζ. Η έντονη πράσινη σκιά και το μαύρο eyeliner έκανα τα μάτια της να μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.

Η Κατερίνα Στικούδη αγαπά το παιχνίδι με τον φακό, όχι μόνο μπροστά στη τηλεόραση, αλλά και στην καθημερινότητά της. Φορώντας πάντα λαμπερό κόκκινο κραγιόν, στέλνει φιλιά ή κάνει πρόβα για βουτιές στην πισίνα.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version