Σάρον Στόουν: Με νέο κούρεμα που «κόβει» χρόνια

BEAUTY

Σάρον Στόουν: Με νέο κούρεμα που «κόβει» χρόνια

Η 62χρονη ηθοποιός έκανε μια πολύ επιτυχημένη αλλαγή στα μαλλιά της.

14.07.2020 | 08:11

Η Σάρον Στόουν ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα ομορφιάς, ακόμα και σήμερα στα 62 της χρόνια. Η ηθοποιός δε σταματά να περιποιείται τον εαυτό της και να του επιτρέπει να μεγαλώνει όμορφα χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις, που σε πολλές περιπτώσεις αλλοιώνουν τα φυσικά χαρακτηριστικά των γυναικών.

Έτσι, λοιπόν, και θέλοντας να ανανεώσει την εμφάνισή της και το στιλ των μαλλιών της, η Στόουν αποφάσισε να κάνει ένα νέο κούρεμα. Ένα κούρεμα, που έχει επιλέξει και στο παρελθόν και γνωρίζει ότι της ταιριάζει πολύ και κάνει την εικόνα της πιο φρέσκια και νεανική.

Όπως, βλέπεις παρακάτω, εδώ και καιρό είχε υιοθετήσει ένα μακρύ καρέ που συχνά έδειχνε ατημέλητο και χωρίς όγκο. Γι’ αυτό το λόγο μια δραστική αλλαγή στο κούρεμα της ήταν απαραίτητη.


Με τη βοήθεια, λοιπόν, του celebrity hairstylist Adir Abergel, ο οποίος επιμελείται τα μαλλιά της Σαρλίζ Θερόν και πολλών ακόμη διάσημων γυναικών του Hollywood, επέλεξε να κάνει ένα πολύ-πολύ κοντό και ασύμμετρο καρέ με όγκο στην κορυφή και μακριά φράντζα.


Ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα και με το νέο κούρεμα της, που αδιαμφισβήτητα την κάνει να δείχνει νεότερη, «ανέβασε» μία selfie χωρίς μακιγιάζ με το κινητό της στο Instagram και ευχαρίστησε τον Adir για την εξαιρετική δουλειά του.

Φωτογραφίες: Instagram @sharonstone

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version