Μυστικά για φωτεινό βλέμμα από τη make up artist Ρούλα Σταματοπούλου

BEAUTY

Μυστικά για φωτεινό βλέμμα από τη make up artist Ρούλα Σταματοπούλου

H make up artist Ρούλα Σταματοπούλου, μας δίνει tips για το πώς να δώσουμε φως στα μάτια μας για να έχουμε πιο φρέσκια και λαμπερή εικόνα.

03.12.2020 | 19:00

Όλες θέλουμε να δείχνουμε φρέσκιες και λαμπερές και ένας τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι με φως στα μάτια. Πώς θα αποκτήσουμε όμως φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα;

Όλα ξεκινούν από την ενυδάτωση. Mία ενυδατική κρέμα ματιών είναι ιδανική για το ξεκίνημα της ημέρας. Έπειτα ένα primer, που περιέχει σιλικόνη θα βοηθήσει πολύ στην μείωση των γραμμών αφού θα λειάνει την περιοχή των ματιών και θα κάνει το concealer να γλιστρήσει απαλά και να μην σπάσει.

Μπορεί να μη το πιστεύουμε αλλά τελικά το σωστό πινέλο είναι αυτό, που κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ. Χρειαζόμαστε λοιπόν ένα φουντωτό πινέλο με φυσική τρίχα ώστε να απλώσουμε ομοιόμορφα το concealer χωρίς να κάνει σπασίματα και έτσι η επιδερμίδα να φαίνεται πιο φυσική.

Επιλέξτε το καλύτερο concealer το οποίο ταιριάζει χρωματικά στην επιδερμίδα σας. Επίσης, δώστε προσοχή στην υφή, που θα διαλέξετε. Αν έχετε λεπτές γραμμές καλύτερα να επιλέξετε ένα υγρό concealer, ενώ αν έχετε έντονους μαύρους κύκλους επιλέξτε ένα προϊόν  πιο pigmented στον ίδιο τόνο με το δέρμα σας.

Η λάμψη είναι στα χέρια σας!

 

Ρούλα Σταματοπούλου

https://www.roulastamatopoulou.com/

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version