Μαίρη Κατράντζου: Μεταμορφώνει τις τσάντες του οίκου Bulgari

FASHION

Μαίρη Κατράντζου: Μεταμορφώνει τις τσάντες του οίκου Bulgari

Η πολυτάλαντη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου συνεργάζεται με τον οίκο Bulgari και βάζει την δική της πινελιά στις τσάντες της σειράς Serpenti. Μετά τον Nicholas Kirkwood και τη Yoon Ahn of Ambush σειρά έχει η Μαίρη Κατράντζου να μεταμορφώσει τις τσάντες Serpenti και δημιουργεί ένα αληθινό φετίχ, τις «it» τσάντες «Bulgari Serpenti Through the Eyes of Mary Katrantzou».

23.03.2021 | 19:04

Η «βασίλισσα των prints» Μαίρη Κατράντζου συναντά τον πολυτελή οίκο κοσμημάτων και αξεσουάρ Bulgari και με τον ρομαντισμό της, την πληθωρική της ματιά στον σχεδιασμό και την απεριόριστη φαντασία της δίνει μια καινούργια ματιά στις τσάντες της φίρμας.

Η σχεδιάστρια προτείνει τρία νέα στυλ στις τσάντες: την Serpenti Metamorphosis, την Serpenti Metamorphosis Top Handle και την Serpenti Metamorphosis Minaudière, που συμπληρώνεται και από μια σειρά από μεταξωτά μαντήλια.

Η συλλογή αποκαλύπτεται μέσω από μία καμπάνια, που δημιούργησε ο Γάλλος φωτογράφος μόδας Hugo Comte με πρωταγωνίστρια την Ναταλία Βοντιάνοβα, η οποία φορά δημιουργίες της διάσημης ελληνίδας ντιζάινερ, που δημιούργησε ειδικά για αυτή την περίσταση.

Μάλιστα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις αυτών των αξεσουάρ θα δοθεί στη φιλανθρωπική οργάνωση της Ναταλίας Βοντιάνοβα «Naked Heart Foundation»

«Ήθελα πρώτα να σκεφτώ τι σήμαινε το Serpenti για μένα, να το δω μέσω των δικών μου ματιών. Το Serpenti –φίδια δηλαδή στα ιταλικά –  για μένα είναι ένα σύμβολο θηλυκότητας, μεταμόρφωσης και αναγέννησης. Η συμβολική του φύση χρονολογείται από την αρχαία ρωμαϊκή και ελληνική μυθολογία. Το Serpenti ρίχνει το δέρμα του για να επιτρέψει περαιτέρω ανάπτυξη και αυτή η ιδέα της μεταμόρφωσης έγινε η έμπνευση για τη συνεργασία μας. Όλοι βιώνουν το δικό τους ταξίδι ανάπτυξης και όλοι περνάμε από κάποιο είδος μεταμόρφωσης στη ζωή. Είναι ο λόγος που το Serpenti έχει τόσο νόημα» δηλώνει η Μαίρη Κατράντζου για τις δημιουργίες της για τον οίκο Bulgari.

Όσο για τη συνεργασία της με την Ναταλία Βοντιάνοβα  δήλωσε: «Μόλις αποφασίσαμε ότι το θέμα της συλλογής θα είναι Μεταμόρφωση, ένιωσα ότι η εκστρατεία πρέπει επίσης να επικεντρωθεί σε μια γυναίκα που ενσωματώνει τις έννοιες της θηλυκότητας, της εξέλιξης και της αναγέννησης. Ήξερα αμέσως ότι η Ναταλία έπρεπε να είναι το πρόσωπο. Και οι δύο αισθανθήκαμε ότι θα ήταν υπέροχο να συνεργαζόμαστε με το φιλανθρωπικό ίδρυμά της, το ίδρυμα «Naked Heart Foundation» για να υποστηρίξουμε τον σκοπό του και να επικοινωνήσουμε με τη συνεργασία μας τη δύναμη και το νόημα του σχεδιασμού. Η χάρη της, η γενναιοδωρία του πνεύματος και η συμπόνια ενσαρκώνουν όλες τις αξίες που υποστηρίζω τόσο εγώ όσο και ο οίκος BVLGARI. Είναι μητέρα, γυναίκα, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος και για μένα αυτό είναι το πρόσωπο της δύναμης » καταλήγει η Μαίρη Κατράντζου.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version