Κιμ Καρντάσιαν: Μετά τη καραντίνα θα γίνει ξανθιά

BEAUTY

Κιμ Καρντάσιαν: Μετά τη καραντίνα θα γίνει ξανθιά

Η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός post στο Instagram.

03.04.2020 | 08:00

Ακριβώς όπως το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων παγκοσμίως, έτσι και η οικογένεια Καρντάσιαν-Γουέστ παραμένει οικειοθελώς στο σπίτι. Και όσο κι αν πίστευες ότι η Κιμ Καρντάσιαν θα είχε φροντίσει να έχει μαζί της κομμωτές και makeup artists ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες σε διαβεβαιώνουμε πως όχι.

Άλλα πως το ξέρουμε αυτό; Μα φυσικά λόγω του Instagram της σταρ, μέσω του οποίου μας αποκάλυψε κάποια μελλοντικά της σχέδια σχετικά με τα μαλλιά της και συγκεκριμένα το χρώμα των μαλλιών της. Ποστάροντας, λοιπόν, μια παλαιότερη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, παραδέχτηκε ότι μετά το τέλος της καραντίνας τα μαλλιά της θα είναι πιο υγιή από ποτέ. Έτσι σκέφτεται να τα ξαναβάψει ξανθά!


Οι αντιδράσεις των followers της σε αυτό ήταν, φυσικά, αμέτρητες. Οι περισσότερες μάλιστα συμφωνούσαν μαζί της και την προέτρεπαν να πραγματοποιήσει την ιδέα αυτή αμέσως μόλις έχει την ευκαιρία. Άλλωστε, η αλήθεια είναι ότι μπορεί το μαύρο χρώμα να είναι πιο κοντά στα χρώματά της, το ξανθό όμως της πάει εξίσου και την κάνει ακόμα πιο σέξι!

Φωτογραφίες: Instagram @kimkardashian

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version