Κατερίνα Καινούργιου: Το beauty look της πρεμιέρας της

BEAUTY

Κατερίνα Καινούργιου: Το beauty look της πρεμιέρας της

Η παρουσιάστρια ήταν εντυπωσιακή όπως πάντα.

15.09.2020 | 08:00

Η Κατερίνα Καινούργιου μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, που περιλαμβάνουν πολύ περιποιημένα χτενίσματα και μακιγιάζ που αναδεικνύουν τα υπέροχα μάτια της.

Σε κάθε τηλεοπτική πρεμιέρα της, μάλιστα, επιλέγει χτενίσματα και μακιγιάζ που απογειώνουν το σύνολο της. Εχθές, λοιπόν, στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Ευτυχείτε» στο Open Beyond, συνδύασε το ολόλευκο φόρεμά της με ένα κομψό, girly χτένισμα και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα, έπιασε τα μαλλιά της μια χαλαρή αλογοουρά στη βάση του αυχένα, την οποία διακόσμησε με έναν λευκό φιόγκο. Είχε φροντίσει από πριν να δημιουργήσει ελαφριά σπασίματα σε όλα τα μαλλιά, ώστε να έχουν περισσότερο όγκο και αφού τα έπιασε άφησε τις δύο μπροστινές τούφες να πέφτουν χαλαρά στο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δες το γαλλικό μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου και κλείσε ραντεβού για νύχια

Το μακιγιάζ της είχε ένταση στα μάτια με μια γήινη σκιά σε όλο το καπάκι, μαύρο eyeliner και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Το κραγιόν της ήταν μπεζ nude με μια ελαφριά λάμψη και έκανε τα χείλη της να δείχνουν ζουμερά και σαρκώδη.

Όπως κατάλαβες, λοιπόν, η σεζόν που μόλις ξεκίνησε είναι πολλά υποσχόμενη!

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version