Κάνε το πιο γρήγορο και στιλάτο ταξίδι στην Πούλια της Ιταλίας

FASHION

Κάνε το πιο γρήγορο και στιλάτο ταξίδι στην Πούλια της Ιταλίας

O οίκος Dolce & Gabbana μας παρουσιάζει την χειμερινή collection, σε ένα από τα πιο ομορφότερα σημεία της Ιταλίας.

20.10.2020 | 13:12

Μας αρέσουν οι αντιθέσεις και τα ιδιαίτερα concept και έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε τη χειμερινή συλλογή του οίκου Dolce & Gabbana. Δεν θα μείνουμε όμως μόνο στα υπέροχα ρούχα και τα εξαιρετικής αισθητικής αξεσουάρ και παπούτσια, αλλά και στο location που διάλεξε ο οίκος να πραγματοποιηθεί η φωτογράφιση.

Αρχικά, όταν είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, υποθέσαμε ότι το μοντέλο Κιάρα Σκέλσι, πόζαρε για τον γνωστό φωτογράφο Φραντσέσκο Φινίτσιο, σε κάποιο Ελληνικό νησί, όμως όχι, ο γνωστός οίκος επέμεινε Ιταλικά και διάλεξε την Πούλια της Ιταλίας, ως το ιδανικό μέρος της νέας καμπάνιας.

Τι και αν το σκηνικό είναι άκρως καλοκαιρινό και η συλλογή άκρως χειμερινή; Η αντίθεση αυτή μας αρέσει πολύ και σίγουρα είναι μια απόφαση που αναδεικνύει τις ομορφιές τις Ιταλίας, μιας χώρας που επηρεάστηκε όσο καμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα από τον covid-19.

Οversized μάλλινα, statement μπότες, ιδιαίτερες τσάντες με χρυσές αλυσίδες, είναι λίγα από εκείνα που δηλώνουν ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι ο πιο ενδιαφέρον όσον αφορά το παιχνίδι της μόδας και του ιδανικού styling.

Σίγουρα την συγκεκριμένη καμπάνια, κάναμε το πιο γρήγορο και στιλάτο ταξίδι που έχουμε πραγματοποιήσει τελευταία και η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμασταν.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ / INSTAGRAM @DOLCEGABBANA

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version