Η Σοφία Βεργκάρα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Dolce Gabbana για καλό σκοπό

FASHION

Η Σοφία Βεργκάρα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Dolce Gabbana για καλό σκοπό

Μέρος των εσόδων της τσάντας Devotion, θα δοθεί στο Πανεπιστήμιο Humanitas για την επιστημονική έρευνα προς όφελος της παγκόσμιας υγείας.

28.04.2020 | 10:59

Οι περισσότεροι οίκοι μόδας έχουν ευαισθητοποιηθεί με την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε και με την πρώτη ευκαιρία προσφέρουν μέρος των εσόδων τους για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και όχι μόνο. Άλλος ένας οίκος που προστίθεται σε αυτή τη λίστα, είναι ο Ιταλικός οίκος μόδας Dolce & Gabbana, που μόλις λάνσαρε την καινούργια του καμπάνια με κεντρικό πρόσωπο τη Σοφία Βεργκάρα.

INSTAGRAM @sofiavergara

Η φωτογράφηση έγινε πριν λίγους μήνες στην Ιταλία – στη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον ιό – με την Devotion bag να πρωταγωνιστεί παρέα με την πανέμορφη Λατίνα ηθοποιό, η οποία με Ιταλικά vibes, φόρεσε τα χαρακτηριστιά φλοράλ και μαύρα φορέματα του οίκου.

INSTAGRAM @dolcegabbana

Ο οίκος Dolce & Gabbana ανακοίνωσε ότι η νέα καμπάνια της Devotion bag, γιορτάζει τη ζωή και την ομορφιά της Ιταλίας και γι’ αυτό τον λόγο από τις 28 Απριλίου, ένα μέρος των εσόδων από τις διαδικτυακές πωλήσεις της τσάντας Devotion, θα δοθεί στο Πανεπιστήμιο Humanitas για να ενισχυθούν οι προσπάθειες προς την επιστημονική έρευνα προς όφελος της παγκόσμιας υγείας.

INSTAGRAM @dolcegabbana

Η ίδια η Σοφία Βεργκάρα ευχαρίστησε τον οίκο γι’ αυτή την κίνηση , ενώ χαρακτήρισε την συγκεκριμένη συνεργασία ξεχωριστή.

INSTAGRAM @dolcegabbana

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ / ΙNSTAGRAM @DOLCEGABBANA

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version