Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κυκλοφόρησε τη δική της σειρά μακιγιάζ

BEAUTY

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κυκλοφόρησε τη δική της σειρά μακιγιάζ

Και με τα προϊόντα της μπορείς να μιμηθείς το signature makeup look της.

08.09.2020 | 13:11

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εδώ και πολλά χρόνια έχει υιοθετήσει μία πολύ συγκεκριμένη εμφάνιση και δεν έχει ξεφύγει από αυτή παρά μόνο τις στιγμές που χρειαζόταν μια μικρή ανανέωση.

Τα μαλλιά της ήταν και είναι πάντα μακριά και μαύρα, ενώ το μακιγιάζ της χαρακτηριζόταν – όπως και σήμερα – από μια γραμμή μαύρου eyeliner και έντονη μαύρη μάσκαρα. Έτσι, λοιπόν, στο προσωπικό της lifestyle brand, που ονομάζεται Casa Zeta-Jones και πουλά είδη σπιτιού και ρουχισμού, ήρθε να προστεθεί μια σειρά μακιγιάζ.


Η σειρά μακιγιάζ της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κυκλοφόρησε μέσω της Wunder2 Cosmetics και διαθέτει –προς το παρόν- τρία προϊόντα: τη μάσκαρα My Mascara, το eyeliner Eye Contact Long-Lasting Pencil Eyeliner σε ιριδίζουσα καφέ και χρυσή απόχρωση και το μολύβι ματιών Perfect Smoky Eye Pencil σε μπλε και καφέ απόχρωση.


Το τελευταίο μάλιστα διαθέτει και ειδικό σφουγγαράκι στο πίσω μέρος ώστε να μπορούμε να κάνουμε στη γραμμή που θα δημιουργήσουμε το απαραίτητο «σβήσιμο». Φαίνεται, λοιπόν, πως πολύ σύντομα θα έχουμε και άλλα προϊόντα με την υπογραφή της ηθοποιού και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Netflix/Ideal Images

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version