Η Demy αποκαλύπτει το αγαπημένο της foundation

BEAUTY

Η Demy αποκαλύπτει το αγαπημένο της foundation

Αυτό είναι το αγαπημένο foundation της Demy που κάνει την επιδερμίδα της αψεγάδιαστη

19.12.2019 | 08:00

Η Demy είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές τραγουδίστριες της γενιάς της. Φυσικά, η εξωτερική της εμφάνιση και το πανέμορφο πρόσωπό της δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα. Και μπορεί μέχρι σήμερα η Demy να μην είχε φανερώσει την αγάπη της για το μακιγιάζ, ήρθε όμως η στιγμή που μας αποκάλυψε ακόμα και το must-have προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Αυτό δεν είναι άλλο από το foundation, που της εξασφαλίζει μία λεία, αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ατέλειες. Συγκεκριμένα φορά το Studio Skin 24 Hour Full Coverage Foundation της Smashbox.

Είναι μια cruelty free, κρεμώδης υγρή μορφή foundation που δίνει εξαιρετική κάλυψη και απίστευτη ελαφριά αίσθηση. Είναι εμπλουτισμένο με άργιλο καολίνης και σκόνη από μπαμπού με αποτέλεσμα να απορροφάει την λιπαρότητα και την γυαλάδα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την επιδερμίδα από τους ρύπους.

Όπως είχε ανακοινωθεί από το καλοκαίρι, η Demy είναι η νέα ambassador της Smashbox, της κορυφαίας μάρκας μακιγιάζ που έχει γεννηθεί μέσα στα θρυλικά Studio φωτογράφησης, Smashbox studios στο Λος Άντζελες.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version