Η 51χρονη Ναόμι Γουότς αποκάλυψε τη ρουτίνα ομορφιάς της

BEAUTY

Η 51χρονη Ναόμι Γουότς αποκάλυψε τη ρουτίνα ομορφιάς της

Η ηθοποιός δε κάνει υπερβολές και δεν αγοράζει ποτέ προϊόντα που δεν χρησιμοποιεί.

12.08.2020 | 13:00

Η διάσημη ηθοποιός Ναόμι Γουότς είναι 51 ετών και υπέροχη. Φροντίζει τον εαυτό της και την επιδερμίδα της ώστε να παραμένει φρέσκια και λαμπερή. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο byrdie.com αποκάλυψε τη ρουτίνα περιποίησής της και παραδέχτηκε πως όχι μόνο δεν αγοράζει προϊόντα που δεν χρησιμοποιεί, αλλά φροντίζει να χρησιμοποιεί όσα ξεκινά μέχρι τέλους.

«Το πρωί μετά τη γυμναστική κάνω ντους και πλένω το πρόσωπό μου με ένα ειδικό σαπούνι καθαρισμού. Στη συνέχεια απλώνω την αγαπημένη μου ενυδατική με δείκτη προστασίας SPF και στη συνέχεια μια ενυδατική με χρώμα. Έτσι, το δέρμα μου δείχνει φυσικά λαμπερό.»

Όσο για τη νυχτερινή περιποίηση, η Γουότς όταν είναι βαμμένη κάνει διπλό καθαρισμό, ώστε να απομακρύνει όλο το μακιγιάζ και τους ρύπους από το πρόσωπό της. «Συνεχίζω με ρετινόλη. Είναι πολύ αποτελεσματική στο να μειώνει τις λεπτές γραμμές και να χαρίζει φρεσκάδα και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα», λέει και συνεχίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μακιγιάζ στα 50+: Εμπνεύσου από τις πιο όμορφες celebrities

«Αμέσως μετά ψεκάζω το πρόσωπό μου με ένα ενυδατικό mist και στη συνέχεια ανακατεύω στο χέρι μου μια μικρή ποσότητα από την ενυδατική μου και ένα έλαιο προσώπου και το απλώνω και αυτό.» Όπως λέει, μάλιστα, τα προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C κάνουν τη διαφορά στην επιδερμίδα της. Τέλος, δε ξεχνά να φροντίζει τα χείλη της με ένα ενυδατικό balm.

(Φωτογραφία εξωφύλλου Amy Sussman/Getty Images)

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version