H Wella πραγματοποίησε το Make Change Event

BEAUTY

H Wella πραγματοποίησε το Make Change Event

Με ένα ξεχωριστό line up καλλιτεχνών παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις στα μαλλιά.

08.11.2019 | 08:00

Μόλις πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το show κομμωτικής από τους Wella Professionals Global Creative Artists στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, όπου διάσημοι επαγγελματίες παρουσίασαν τις προτάσεις τους για τη νέα σεζόν τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα των μαλλιών.

Το event άνοιξε ο Global Creative Artist της Wella, Alexis Ferrer, ο οποίος παρουσίασε δυνατά statement looks με έμπνευση από τα Fashion shows και catwalk styling της Βαρκελώνης. Η συλλογή του βασίζεται στις 3D ψηφιακές εκτυπώσεις και στην εικονική πραγματικότητα της νέας γενιάς, στα εκατό τοις εκατό χειροποίητα αξεσουάρ, όπως λουλούδια και πεταλούδες και στις έντονες αποχρώσεις που παραπέμπουν στα χρώματα λουλουδιών.

 

 

Στη συνέχεια, τη σκηνή “κατέλαβε” ίσως ο πιο haute couture κομμωτής της Βρετανικής κομμωτικής σκηνής, ο Darren Ambrose, παρουσιάζοντας ανατρεπτικά και ταυτόχρονα σικ hair looks σε παστέλ αποχρώσεις, ενώ τη βραδιά ολοκλήρωσαν τεχνικές κουρέματος και styling μαγευτικών haute couture looks.

 

 

Σε όλα τα looks που παρουσιάστηκαν χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα μαλλιών Wella Professionals και ghd, βερνίκια ΟΡΙ και προϊόντα μακιγιάζ Μax Factor Cosmetics.

 

Στο παρακάτω βίντεο ο Alexis Ferrer παρουσιάζει τη συλλογή του.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version