Απόκτησε δέρμα σαν μωρού από τη κορυφή ως τα νύχια

BEAUTY

Απόκτησε δέρμα σαν μωρού από τη κορυφή ως τα νύχια

Και ποια γυναίκα δε θέλει απαλή επιδερμίδα; Ο τρόπος να την αποκτήσεις είναι ένας.

30.07.2020 | 13:11

Η εξασφάλιση μιας βελούδινης επιδερμίδας, που θυμίζει το ασύγκριτα απαλό δέρμα ενός μωρού, είναι επιθυμία κάθε γυναίκας. Γι΄ αυτό και οι ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος στο μπουντουάρ μας δίνουν και παίρνουν.

Σαφώς και μια κρέμα προσώπου ή σώματος είναι σχεδιασμένη να μας προσφέρει μια πολύ απαλή επιδερμίδα, όμως δυστυχώς δεν αρκεί. Το μυστικό για να αποκτήσουμε το βελούδινο δέρμα των ονείρων μας είναι και θα είναι ένα: η σωστή απολέπιση!

Φυσικά, όλες μας έχουμε πειραματιστεί με απολεπιστικά προϊόντα προσώπου και σώματος, τόσο του εμπορίου όσο και φυσικά, όμως τα εφαρμόσαμε με τον σωστό τρόπο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Επιλέξαμε για σένα τα καλύτερα scrub σώματος της αγοράς

Είναι γεγονός ότι υπάρχει τόσο σωστός τρόπος απολέπισης, όσο και επιδερμίδες που – δυστυχώς – δε πρέπει να χρησιμοποιούν το scrub συχνά. Ειδικά, αν πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα, που εμφανίζει εκζέματα, ερυθρότητα ή ροδόχρου ακμή, τότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φυσικά ένα πολύ ελαφρύ απολεπιστικό με πολύ μικρούς – σχεδόν αόρατους – κόκκους. Εφάρμοσέ το με πολύ απαλές, κυκλικές κινήσεις μία φορά στις δύο εβδομάδες.

Σε περίπτωση που το δέρμα είναι λιπαρό, η απολέπιση θα βοηθήσει αρκετά ώστε να βελτιωθεί και να εξομαλυνθεί η υφή του, όμως δεν χρειάζονται υπερβολές στη χρήση της γιατί τότε η επιδερμίδα θα χάσει την υγρασία της και θα γίνει ξηρή. Η χρήση ενός scrub μία ή δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετή.

Σε κάθε περίπτωση, η απολέπιση είναι το μυστικό για να αποκτήσεις μια υπέροχη επιδερμίδα, όμως αν η επιδερμίδα σου έχει ιδιαιτερότητες, μη διστάσεις να συμβουλευτείς την αισθητικό σου. Με τις κατάλληλες συμβουλές θα καταφέρεις να αποκτήσεις ένα τέλειο δέρμα!

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version