150 χρόνια Shiseido

BEAUTY

150 χρόνια Shiseido

Η Shiseido γιορτάζει 150 χρόνια ιαπωνικής καινοτομίας και ομορφιάς με την έκθεση «Life & Beauty Experience».  Ένας σύγχρονος φόρος τιμής στην αληθινή ομορφιά μέσα από την ιστορία, την φιλοσοφία και τις αξίες της φίρμας που σημαίνει Shi- Πηγή , Sei- Ζωή, Do- Οίκος.

06.10.2022 | 21:21

Οι επίσημες παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν στο Athens Art Link, με τους ανθρώπους της Shiseido να τιμούν την αληθινή ομορφιά με ένα «Life & Beauty Experience», μια έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία, την πολιτιστική της κληρονομιά, την φιλοσοφία και τις αξίες που την χαρακτηρίζουν.

Με πλήρη αφοσίωση στην αξία της ιαπωνικής φιλοξενίας Omotenashi, όλοι όσοι παραβρεθήκαμε  είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια βιωματική ξενάγηση στα επιτεύγματα-σταθμούς της μάρκας και  να θαυμάσουμε την Ikebana, την ιαπωνική παραδοσιακή ανθοδετική τέχνη, όπως παρουσιάστηκε από τα μέλη της Σχολής Ohara της Ιαπωνίας.

Η Shiseido, στο πλαίσιο της γιορτής,  παρουσίασε το νέο ισχυρό δίδυμο ορών Βio-Performance Skin Filler Serums, με τη πρωτοποριακή MolecuShift Technology που αξιοποιεί τις δυνάμεις του υαλουρονικού οξέος περισσότερο από ποτέ. Για πρώτη φορά στην καλλυντική βιομηχανία, δύο οροί Night Infill and Day Full Expansion, αλληλοσυμπληρώνονται και επιτυγχάνουν την μέγιστη απόδοση υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, επαναφέροντας την σφριγηλότητα, τον όγκο και την ελαστικότητά του.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO PANOULIS. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ)

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version