Yachting Awards 2019: Δόθηκαν βραβεία για πρώτη φορά

ΚΟΣΜΙΚΑ

Yachting Awards 2019: Δόθηκαν βραβεία για πρώτη φορά

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση Yachting Awards 2019 που τίμησε τους πρωταγωνιστές του Yachting, του Θαλάσσιου Τουρισμού και των Σκαφών Αναψυχής.

17.12.2019 | 14:52

Μόνο θαλασσινό αεράκι δεν μύρισε στο Ζάππειο, όπου όλα είχαν ετοιμαστεί για τα πρώτα βραβεία Yachting Awards2019 καθώς το σκηνικό ξεκινούσε από τα προπύλαια τα οποία κοσμούσαν ένα ιταλικό Riva Aquariva Cento. Ένα σκάφος, συνώνυμο της φινέτσας που πλαισιώθηκε από το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Mercedes EQC.

Στην εκδήλωση, την οποία τίμησαν, μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου καθώς και ισχυρές προσωπικότητες της Ελληνικής ναυτιλίας και της επιχειρηματικής σκηνής, βραβεύτηκαν εταιρείες και προσωπικότητες που συμβάλλουν με τη δραστηριότητά τους στην εξέλιξη και ανάπτυξη του Θαλάσσιου Τουρισμού, στην αγορά των Σκαφών Αναψυχής και στην οικονομία της χώρας.

Σύμφωνα, με τη διοργανώτρια εταιρεία και τον Γεράσιμο Γερολυμάτο, Director & Founder, η εκδήλωση ήταν «Ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες αποτελούν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό αλλά και στη νέα γενιά επιχειρηματιών που συνεχίζει με όραμα και φρέσκιες ιδέες».

Από την εκδήλωση δεν μπορούσε να λείπει κι ένα δείγμα υψηλής ναυπηγικής δεξιοτεχνίας.

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας έλαμψαν και φώτισαν μια σπουδαία και πολυεπίπεδη βιομηχανία, όπως αυτή των Σκαφών Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Μια βιομηχανία που τροφοδοτεί πολλές και διαφορετικές αγορές. Μια γόνιμη πλατφόρμα προβολής της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.

«Η εκδήλωση έχει ως στόχο να προβάλλει και να τιμήσει όλους όσους συμβάλλουν στην εξέλιξη και στη διαρκή ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, ενός πολύτιμου τομέα της οικονομίας μας. Η Ελληνική Επιχειρηματική Σκηνή του Yachting είναι από τις πιο δραστήριες και σημαντικές παγκοσμίως. Σκοπός μας, ως Ondeck Media, είναι να την αναδεικνύουμε συνεχώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό», συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Γερολυμάτος.

‘Όπως τόνισε κι ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, την επόμενη χρονιά ο χώρος του θαλάσσιου τουρισμού θα έχει μια πολύ διαφορετική εικόνα σημειώνοντας: «H Ελλάδα με τις μαγευτικές της θάλασσες και την πολυνησία της θεωρείται η «Μέκκα» του θαλάσσιου τουρισμού και αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας την επόμενη χρονιά.  Από του χρόνου, η Ελλάδα θα καταστεί το κέντρο του παγκοσμίου yachting» επεξηγώντας βέβαια ποιες αλλαγές χρειάζονται και ποιες συνεργασίες για να επιτευχθεί ο στόχος.

Το συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης, έκανε η δημοσιογράφος του Alpha, Βίκυ Χαντζή, απαστράπτουσα στη λαμπερή τουαλέτα της.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version