Βασίλισσα Ελισάβετ: Η απάντησή της στα λεγόμενα του Χάρι και της Μέγκαν

IN FOCUS

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η απάντησή της στα λεγόμενα του Χάρι και της Μέγκαν

Με μια επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι του Μπάκινγχαμ, έρχεται η απάντηση στα λεγόμενα του Χάρι και της Μέγκαν στη δίωρη συνέντευξη που παραχώρησαν- αφιλοκερδώς- στην Όπρα Γουίνφρεϊ για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

10.03.2021 | 14:47

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όλη η οικογένεια λυπάται που μαθαίνει πόσο δύσκολα υπήρξαν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και την Μέγκαν. Τα ζητήματα, που θίγονται, ειδικά για την φυλετική διάκριση, είναι ανησυχητικά. Ενώ ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια σε ιδιωτικό επίπεδο. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειας».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Times» , μετά τις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η Βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο και τον εγγονό της πρίγκιπα Γουΐλιαμ για να συντονίσουν μια απάντηση. Η ομάδα του Μπάκιγχαμ είχε ήδη προετοιμάσει μια δήλωση με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα και να φέρει πιο κοντά τις δύο πλευρές.

Με την συγκεκριμένη ανακοίνωση, γραμμένη με τον γνωστό φλεγματικό τρόπο, καταγράφει τα γεγονότα και καταδεικνύει τη διάθεση της Βασιλικής Οικογένειας να έχει ανοιχτές γέφυρες επικοινωνίας και ομόνοιας με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ αλλά και τον γιο τους.

Πάντως όλα δείχνουν να είναι ακόμα στην αρχή και η ιστορία θα γραφτεί σε πολλά κεφάλαια.

Ο Πρίγκιπας Χάρι έσπασε τα δεσμά που τόσο πιέζουν όσα μέλη της βασιλικής οικογένειας θέλουν να ζήσουν πιο συνηθισμένα, πιο «ανθρώπινα» έχοντας εκείνα τον έλεγχο της ζωή τους.

Μπορεί τα χρήματα που προνόησε να του αφήσει η μητέρα του να τον βοήθησαν ώστε να αποκτήσει με τη γυναίκα του το υπέροχο σπίτι έξω από το Λος Άντζελες, αλλά πρέπει να εργαστεί για να έχει η οικογένειά του την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής που επιθυμεί. Αυτό σημαίνει ότι και με το Netflix θα συνεργαστεί και με το Spotify για τα δικά τους podcast αλλά και με την Όπρα Γουίνφρεϊ θα κάνουν εκπομπές με θέματα ψυχολογίας και ευ ζην.

Κι αφού η Βασιλική Οικογένεια δεν κατάλαβε- σύμφωνα πάντα με τον Χάρι και την Μέγκαν -ότι το «χρώμα της θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό «διαπραγματευτικό χαρτί» με την Κοινοπολιτεία και αφού «κουμάντο» στις αποφάσεις δείχνουν να παίρνουν αυτοί που «κινούν» τα νήματα στο Παλάτι και όχι η ίδια η οικογένεια- κάτι που έχει φανεί καθαρά και στη σειρά «The Crown»- έχουν να ειπωθούν και να συμβούν πολλά.

Άλλωστε ποιος δεν αγαπά- ακόμα και να μισεί- τα παραμύθια με τους Βασιλιάδες, τις πριγκίπισσες και τους πρίγκιπες…

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version