Τζίτζι Χαντίντ: το πιο περίεργο πασχαλινό κουνελάκι

ΔΙΕΘΝΗ

Τζίτζι Χαντίντ: το πιο περίεργο πασχαλινό κουνελάκι

Σίγουρα δεν είναι ένα από τα πασχαλινά κουνελάκια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, αλλά η η Τζίτζι Χαντίντ επέλεξε να ανεβάσει αυτές τις φωτογραφίες για το φετινό, ασυνήθιστο Πάσχα.

13.04.2020 | 20:30

Αντί για χαρούμενα πασχαλινά κουνελάκια και σοκολατένια αυγά, η Τζίτζι Χαντίντ μοιράστηκε με τους 52.000.000 followers της στο Instagram τη φωτογράφηση που είχε κάνει για το TheLoveMagazine.

 

Το 2018 οι συνεργάτες μου είχαν προβλέψει ένα Πάσχα με πολλή καραντίνα για το TheLoveMagazine”, γράφει η Τζίτζι Χαντίντ.

 

 

Η 24χρονη Τζίτζι Χαντίντ έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στις οποίες λέει ότι δεν περνάει η ώρα στην καραντίνα.

 

 

 

Η Τζίτζι και η αδελφή της Μπέλα Χαντίντ περνούν την καραντίνα μαζί με τη μητέρα τους, Γιολάντα, που έχει μία καταπληκτική φάρμα.

 

 

Αντίθετα λοιπόν με τις θλιμμένες φωτογραφίες, η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ, περνούν πολύ ωραία στη φάρμα της μαμάς, σκαρφαλώνοντας σε δέντρα και κάνοντας ιππασία.

 

Η Μπέλα Χαντίντ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, μία σούπερ σέξι φωτογράφηση που έκανε για την Ιταλική Vogue μέσω FaceTime.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τι ανέβασαν το Πάσχα οι celebrities

 

Η μητέρα των top models Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, ήταν κι εκείνη μοντέλο και μάλιστα φέτος, ύστερα από 30 χρόνια απουσίας από το χώρο της μόδας, ανέβηκε στη πασαρέλα με τις κόρες της στο Παρίσι.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version