Τζένιφερ Λόπεζ – Άλεξ Ροντρίγκεζ: δύο videos που δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι

ΔΙΕΘΝΗ

Τζένιφερ Λόπεζ – Άλεξ Ροντρίγκεζ: δύο videos που δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι

Δύο αξιοζήλευτα βίντεο ανέβασαν στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ κι ο Άλεξ Ροντρίγκες για να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εκατομμύρια ζευγάρια...ζήλεψαν!

15.02.2020 | 16:23

Έρωτας, αληθινή αγάπη, τρυφερότητα, γέλια, θαυμασμός, αλληλεγγύη, κοινή προσπάθεια, ενθάρρυνση, επιβράβευση, οικογένεια…όλα υπάρχουν σε αυτό το εκπληκτικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ.

 

Στο βίντεο ακούγεται το υπέροχο τραγούδι της Edith Piaf C’est L’Amour.

Να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Αυτό είναι ευτυχία. Γεμίζεις τόσο πολύ την καρδιά μου και σε αγαπώ τόσο πολύ. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Αρσενικό μου, κάνεις τα μεγαλύτερα όνειρά μου πραγματικότητα! #αγάπη #οικογένεια”, έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ στο βίντεο που ανέβασε για τους 113.000.000 followers της.


Ο Άλεξ Ροντρίγκες ανέβασε για τους 3.600.000 followers του ένα άλλο βίντεο με το οποίο γιορτάζει την αγάπη του για τη Τζένιφερ Λόπεζ, ένα βίντεο με επίσημες εμφανίσεις, σκηνές από την κουζίνα τους και το σαλόνι τους όπου είναι με πυτζάμες, προπονήσεις και πολλές αγκαλιές και φιλιά.

Στην ανάρτησή του ο Άλεξ Ροντρίγκεζ γράφει:

Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη γυναίκα που με κάνει καλύτερο άνθρωπο, στην πρωταθλήτρια και σούπερ-σταρ μου. Κάθε μέρα μαζί σου είναι ευλογία και είμαι τόσο τυχερός. Τι ωραία χρονιά είναι ήδη αυτή και έπεται τόση πολλή ευτυχία. Σε αγαπώ”.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version