Θερινό σινεμά με φόντο τον Λυκαβηττό

PRESS RELEASE

Θερινό σινεμά με φόντο τον Λυκαβηττό

Σε ένα ξεχωριστό θερινό σινεμά μεταμορφώθηκε ο 7ος όροφος του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεττανία, δίπλα στην πισίνα με θέα τον φωταγωγημένο λόφο του Λυκαβηττού.

09.06.2021 | 12:40

«Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι μες τα θερινά τα σινεμά, νύχτες που περνούν, που δε θα ξαναρθούν μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά …». Κι όμως ξαναέρχονται και μάλιστα και σε μέρη που δεν το περιμένεις όπως στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος “Μεγάλη Βρεταννία” που δημιούργησε την απόλυτη πρόταση για τις καλοκαιρινές βραδιές με την μαγεία του κινηματογράφου να πλημμυρίζει τον έβδομο όροφο του αθηναϊκού ξενοδοχείου.

Στο GBPool, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, δημιουργήθηκε το  Pool Your Cinema, που υποδέχεται τους επισκέπτες, ένοικους του ξενοδοχείου και μη, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας  και υποκλίνεται στην μαγεία του σελιλόϊντ.

 

Αγαπημένες κλασικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood έρχονται στη μεγάλη οθόνη τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού σε ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στην πισίνα με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει.

Και καθώς σε αυτό το σενάριο η γεύση έχει ρόλο πρωταγωνιστή, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με finger food, που συνοδεύσει το ποτό καθώς οι επισκέπτες χαλαρώνουν στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας. Χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπ κόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας.

Για να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, επισκεφθείτε το OnlineStore του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version