Τα Φιλαράκια: Reunion με 2,5 εκατομμύρια δολάρια αμοιβή για τον καθέναν

ΔΙΕΘΝΗ

Τα Φιλαράκια: Reunion με 2,5 εκατομμύρια δολάρια αμοιβή για τον καθέναν

Ένα τελευταίο επεισόδιο της σειράς Τα Φιλαράκια ετοιμάζεται και το συνολικό κόστος αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια δολάρια

08.02.2020 | 14:32

Οι τελευταίες διαπραγματεύσεις γίνονται, για να αποφασιστούν οι λεπτομέρειες της εμφάνισης του cast μίας από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών και Τα Φιλαράκια εκτιμάται ότι θα πάρουν περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας.

Το ποσό ακούγεται τεράστιο, αλλά οι παραγωγοί εκτιμούν ότι αυτό το reunion θα αποφέρει πολύ περισσότερα.

 

Θα συμμετέχει και η Έλεν Ντε Τζενερις

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο reunion θα συμμετέχει και η Έλεν Ντε Τζενέρις, η οποία είναι καλή φίλη της Τζένιφερ Άνιστον. Η “Ρέιτσελ” άλλωστε ήταν η πρώτη καλεσμένη στο εκπληκτικό σόου της Ελεν Ντε Τζενέρις και ήταν αυτή που την αντικατέστησε ως παρουσιάστρια όταν χρειάστηκε να λείψει μία μέρα από το στούντιο.

 


Υπάρχουν πληροφορίες ότι η “βασίλισσα των talk shows” μπορεί να κάνει τις συνεντεύξεις στη Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεϊ Κοξ, τη Λίζα Κούντροου, τον Μάθιου Πέρι, τον Ντέιβιντ Σουίμερ και τον Ματ Λεμπλάνκ σε αυτή την πανάκριβη παραγωγή.

Ο χορός των εκατομμυρίων

Πριν από λίγο καιρό τους είχαν προσφέρει 1.000.000 δολάρια στον καθέναν για να εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά ύστερα από 16 χρόνια, αλλά είχαν αρνηθεί την πρόταση. Αυτή ήταν η αμοιβή του καθενός για κάθε επεισόδιο τις δύο τελευταίες σεζόν.

Τώρα διαπραγματεύονται αμοιβές από 2,25-3 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας, ενώ το συνολικό κόστος της παραγωγής αναμένεται να φθάσει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.


Εκπρόσωπος του HBO πάντως διέψευσε δημοσιεύματα ότι ζητάνε 3-4 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για να δεχθούν να εμφανιστούν στο reunion.

Η παρουσία τους στα social media ήταν σημάδι για το reunion

Ακόμα κι ο Μάθιου Πέρι, που απείχε μέχρι προχθές, άνοιξε λογαριασμό στο Instgram και μάλιστα μέσα σε 24 ώρες είχε πάνω από 1,8 εκατομμύρια followers.

 

Τώρα που έκανε και την πρώτη του ανάρτηση, γράφοντας “Τόσο έχω ενθουσιαστεί που είμαι επιτέλους στο Instagram. Πάμε λοιπόν!”

 


Συνολικά τα Φιλαράκια έχουν στο Instagram 50.000.000 followers και τον τελευταίο καιρό ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες από την πετυχημένη σειρά, στέλνοντας μάλλον το μήνυμα ότι μπορεί όντως να εμφανιστούν και πάλι μαζί στη μικρή οθόνη για ένα ωριαίο σόου.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version