Σάρα Τζεσικα Πάρκερ: Η νέα της μπουτίκ με παπούτσια και αξεσουάρ

FASHION

Σάρα Τζεσικα Πάρκερ: Η νέα της μπουτίκ με παπούτσια και αξεσουάρ

Στο κέντρο της Νέας Υόρκης, εκεί που ήταν το κατάστημα του Manolo Blahnik, άνοιξε η νέα μπουτίκ της SJP Collection και είναι υπέροχη

08.07.2020 | 22:07

Είναι ό,τι είχε ονειρευτεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Γεμάτη χρώματα, με μοναδικό στυλ, κήπο και την υπογραφή της σε κάθε λεπτομέρεια, η νέα μπουτίκ της SJP Collection άνοιξε σήμερα τις πόρτες της.

Φορώντας μία μπαντάνα αντί για μάσκα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εξυπηρέτησε μόνη της τις πρώτες τυχερές πελάτισσες που μπήκαν για να ψωνίσουν, τηρώντας αυστηρότατα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Η Κέρι Μπράντσο του “Sex & The Cityείχε εμμονή με τα ψηλοτάκουνα του Manolo Blahnik και επέλεξε την πρώην μπουτίκ του για να ανοίξει το κεντρικό της κατάστημα.

 

Εδώ και χρόνια έχει επιλέξει και έναν στενό συνεργάτη του Manolo Blahnik για να γίνει συνεταίρος της στη SJP Collection.

 

Ο Τζορτζ Μαλκεμους, πρώην γενικός διευθυντής του Manolo Blahnik στην Αμερική είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την εταιρία της από το 2014. Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ είναι χειροποίητα και φτιάχνονται στην Ιταλία.

 

Σε όλους τους τοίχους υπάρχουν πολύχρωμα κομψά παπούτσια και σε ένα τοίχο μία φωτογραφία της σε φυσικό μέγεθος.

Το νέο, όμορφο σπίτι μας είναι γεμάτο συναισθήματα για προφανείς λόγους. Ο καιρός που πέρασα με τον Τζορτζ Μαλκεμους και η αγάπη μου για την ιστορία του συγκεκριμένου κτιρίου, με ενέπνευσαν για να γίνει ζεστό και φιλόξενο αυτό το πολυπόθητο μέρος”, είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Αν και εύχομαι να μπορούσατε να γεμίσετε κάθε εκατοστό της νέας μπουτίκ της SJP Collection, λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για να είναι οι πελάτισσές μας ασφαλείς”, είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

 

Στη νέα μπουτίκ, εκτός από ονειρεμένα παπούτσια και τσάντες, πωλούνται γυαλιά ηλίου, κεριά, αρώματα, βιβλία και πετσέτες θαλάσσης.

 

Μπορείτε να δείτε ορισμένα από είδη από τη SJP Collection, μεταξύ των οποίων και τα περίφημα ζευγάρια με δύο διαφορετικά παπούτσια της Κέρι Μπράντσο, εδώ:

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version