Σάκης Ρουβάς: Πρωταγωνίστησε σε λαμπερά εγκαίνια

ΚΟΣΜΙΚΑ

Σάκης Ρουβάς: Πρωταγωνίστησε σε λαμπερά εγκαίνια

Με άκρως λαμπερούς καλεσμένους έγιναν τα εγκαίνια του πρώτου  FlagshipStore του luxury brand υψηλής ωρολογοποιίας Breitling στην καρδιά της Αθήνας.

26.10.2021 | 18:51

Η Breitling, το ελβετικό luxury brand υψηλής ωρολογοποιίας διοργάνωσε μια γιορτή για τα εγκαίνια της καινούργιας της boutique στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

Αγαπημένοι φίλοι και λάτρεις του ελβετικού οίκου ρολογιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Breitling και μυήθηκαν στην #squadonamission φιλοσοφία του brand.

Το σκηνικό, που στήθηκε πάνω στον πεζόδρομο, εξίσου εντυπωσιακό με τον οίκο. Σανίδες του surf, ένα food truck με streetfood από τον chef Αθηναγόρα Κωστάκο κι ένα πρωτότυπο vespa bar με cocktails από την ομάδα του The Clumsies εντυπωσίασαν τους καλεσμένους και τους «σύστησαν» τη φιλοσοφία του brand, που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του στο παγκόσμιο στερέωμα επαναπροσδιόρισε την industrial chic πολυτέλεια στη σύγχρονη καθημερινότητα.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Breitling, Georges Kern, ο οποίος έκοψε μαζί με τον φίλο της Breitling Σάκη Ρουβά, την κορδέλα των εγκαινίων.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων κι οι: Λευτέρης Πετρούνιας- που έκανε την πιο άστοχη δήλωση της ζωής της αναφερόμενος στο #metoo στον χώρο του αθλητισμού- Έλλη Κοκκίνου, Φαίη Σκορδά, Θοδωρής Μαραντίνης, Τάκης Ζαχαράτος,  Σωτήρης Κοντιζάς, κ.α.

 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: PAPADAKIS PRESS)

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version