Ρόμεο Μπέκαμ: Έγινε 18 ετών και είναι ίδιος ο πατέρας του

ΔΙΕΘΝΗ

Ρόμεο Μπέκαμ: Έγινε 18 ετών και είναι ίδιος ο πατέρας του

Με σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες γιόρτασαν στα social media τα 18α γενέθλια του γιου τους οι Βικτώρια κι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

02.09.2020 | 12:57

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λατρεύει τα παιδιά του και συνεχώς ανεβάζει φωτογραφίες τους. Στην πιο πρόσφατη με τους γιους του, έγραψε “Δεν υπάρχει τίποτα σαν τον δεσμό πατέρα-γιων” αν και όλοι ξέρουν ότι η μεγάλη του αδυναμία είναι η κόρη του Χάρπερ Σέβεν.

Οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες

 

Ήταν ο πρώτος που ευχήθηκε δημοσίως στον Ρόμεο Μπέκαμ για τα 18α γενέθλιά του, με ένα βίντεο που έχει σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες. Στη ανάρτησή του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γράφει: “Χαρούμενα 18 μικρέ μου άντρα (που δεν είναι τόσο μικρός πλέον). Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Ποτέ μην εγκαταλείψεις τα όνειρά σου και τους στόχους σου. Μεγαλώνοντας έχεις γίνει ο πιο ωραίος άνθρωπος κι αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που σε κράτησα στα χέρια μου μέχρι τώρα που ναι, παραδέχομαι τελικά ότι ο γιος μου είναι πιο ψηλός από εμένα. Χρόνια πολλά φίλε”. Το βίντεο που ανέβασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξεκινά με λευκό, αλλά περιέχει υπέροχες φωτογαφίες με τον Ρόμεο.

 

Στο αντίστοιχο βίντεο της Βικτώρια Μπέκαμ, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

 

Χαρούμενα 18α γενέθλια Ρόμεο. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για τον νεαρό μας άνδρα. Είσαι όμορφος μέσα κι έξω και σε αγαπάμε τόσο πολύ. Η πιο γλυκιά, ευγενική ψυχή, είσαι τα πάντα για εμάς”, έγραψε η περήφανη μητέρα Βικτώρια Μπέκαμ.

 

 

Μοιάζει πολύ με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο 18χρονος Ρόμεο Μπέκαμ μοιάζει πολύ με τον πατέρα του και λατρεύει κι εκείνος το ποδόσφαιρο, αλλά και το τένις.

 

Στις διακοπές τους στην Ελλάδα, συχνά έκαναν μαζί προπόνηση.

 

 

Ο Ρόμεο Μπέκαμ είναι τρελά ερωτευμένος με το κορίτσι του, τη Μία Ρέγκαν, η οποία μοιάζει με την αρραβωνιαστικιά του μεγάλου του αδελφού, τη Νίκολα Πελτζ.

 

Ο Ρόμεο, που είναι σταρ των social media και έχει ήδη 2,8 εκατομμύρια followers στο Instagram έχει δουλέψει ως μοντέλο για οίκους όπως Burberry.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version