Ριάνα: Η πλουσιότερη γυναίκα της μουσικής

ΔΙΕΘΝΗ

Ριάνα: Η πλουσιότερη γυναίκα της μουσικής

Η 32χρονη Ριάνα κατακτά τον κόσμο φορώντας τα εσώρουχά της.

13.05.2020 | 14:31

Η Ριάνα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην λίστα του πλούτου στη Μεγάλη Βρετανία. Η διάσημη σταρ της μουσικής φιγουράρει στη λίστα «The Sunday Times Rich List», που αναδεικνύει τους πλούσιους της Βρετανίας και μπορεί να χαίρεται πολύ καθώς η  εκτιμώμενη περιουσία της ανέρχεται στα 468 εκατομμύρια λίρες.

Τα κέρδη της τραγουδίστριας οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη μάρκα καλλυντικών Fenty Beauty, όπου το μερίδιο της , κατέχει το 15%, έχει υψηλή αξία καθώς ανέρχεται στα 351 εκατομμύρια λίρες.

 

«Μας εξέπληξε», λέει ο Ρόμπερτ Γουότς, ο οποίος καταρτίζει την ετήσια λίστα των Sunday Times και συμπληρώνει «Ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν ότι η Ριάνα ζει  στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα έχει την ευκαιρία να μπορεί να πει ότι είναι η πρώτη μουσικός  που έγινε  δισεκατομμυριούχου στο Ηνωμένο Βασίλειο”.

Η Ριάνα, που έγινε 32 ετών τον Φεβρουάριο, είναι μία εξαίρεση νιάτων και μικρής ηλικίας μεταξύ των πλουσιότερων μουσικών της Βρετανίας που η φήμη και η δοξασμένη καριέρα τους οφείλεται στην επιτυχία που γνώρισαν τις δεκαετίες του 1960 και 1970.

 

Ανάμεσα στους 40  «υψηλά αμειβόμενους» μόνο ο Εν Σίραν και η Αντέλ είναι «μικροί σε ηλικία» με περιουσίες 200 εκατομμυρίων λιρών και 150 εκατομμυρίων λιρών αντίστοιχα.

Πιο κάτω στη λίστα υπάρχουν και κάποιες επιπλέον είσοδοι- από τη νέα γενιά των pop stars– όπως αυτή της  24χρονης Ντούα Λίπα που εμφανίζεται να έχει περιουσία που ανέρχεται στα 16 εκατομμύρια  λίρες.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version