Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Λίγο ακόμα “τυράκι” από συνέντευξηστην ΄Οπρα Γουίνφρεϊ

IN FOCUS

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Λίγο ακόμα “τυράκι” από συνέντευξηστην ΄Οπρα Γουίνφρεϊ

Μόλις κυκλοφόρησε το 3ο teaser της πολυαναμενόμενης συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, που ολοκληρωμένη θα προβληθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου από το αμερικάνικο δίκτυο CBS και ήδη έχει αρχίσει να προκαλεί πανικό στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, με το Παλάτι να κινεί ιστορίες που αφορούν στην συμπεριφορά της δούκισσας του Σάσεξ, ως προς εργαζόμενους, όταν ζούσε ακόμα εκεί.

04.03.2021 | 14:37

Στο teaser βλέπουμε την Όπρα Γουίνφρεϊ να ρωτάει την Μέγκαν Μαρκλ: «Πώς νιώθεις που  το παλάτι θα ακούσει την αλήθεια σου σήμερα;» και η δούκισσα απαντά: «Δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να περιμένουν ότι, μετά από όλο αυτό το διάστημα, θα παραμέναμε σιωπηλοί όταν το Παλάτι έχει ενεργό ρόλο στην διαιώνιση ψευδών ειδήσεων για εμάς. Κι, αν αυτό συνοδεύεται με τον κίνδυνο να χάσουμε πράγματα, θέλω να πω, και το εννοώ ότι πολλά έχουν ήδη χαθεί».

Στο καινούργιο teaser της συνέντευξης, η Μέγκαν Μαρκλ από όσα λέει στην ΄Οπρα Γουίνφρεϊ φαίνεται ότι δεν φοβάται τις συνέπειες, που θα προκύψουν, αφού παραδέχεται ότι «πολλά έχουν ήδη χαθεί».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανησυχούμε προφανώς πολύ από το δημοσίευμα τού «The Times», που αναφέρεται στις φήμες που θέλουν πρώην μέλος του προσωπικού του Παλατιού να υπέστη εκφοβισμό από την δούκισσα του Σάσεξ. Το Παλάτι έχει εφαρμόσει πολιτική αξιοπρέπειας στην εργασία εδώ και αρκετά χρόνια και δεν ανέχεται και δεν θα ανεχθεί εκφοβισμό ή παρενόχληση στο χώρο εργασίας. Κατά συνέπεια, η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού μας, θα εξετάσει τις περιπτώσεις, που αναφέρονται στο άρθρο. Μέλη του προσωπικού που συμμετείχαν σε εκείνη τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που έχουν φύγει από το Παλάτι θα κληθούν να συμμετέχουν στην έρευνα.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version