Πεντάστερη κρητική φιλοξενία

ΚΟΣΜΙΚΑ

Πεντάστερη κρητική φιλοξενία

«Πρεμιέρα» καλοκαιριού με την καλύτερη απόδραση. Στην Κρήτη εκεί όπου αναπνέει η ψυχή και οι μέρες είναι πάντα ξεχωριστές. Γιατί όποιος γνωρίσει και αγαπήσει την Κρήτη, την αγαπά για πάντα.

27.06.2021 | 23:11

Ένας ακόμα πολύ βασικός λόγος για να απολαύσουμε τις ομορφιές του νησιού ήταν η πρόσκληση από το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, ένα υπέροχο ξενοδοχείο χτισμένο αμφιθεατρικά στον κόλπο του Μιραμπέλλο, μεταξύ Ελούντας και Πλάκας, με θέα την Σπιναλόγκα.

Το 1ο οικολογικό ξενοδοχείο, που μοιάζει με αετοφωλιά, περήφανος αετός είναι κι ο ιδιοκτήτης του Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης, είναι άψογα εναρμονισμένο με το περιβάλλον με όμορφους ολάνθιστους κήπους και καλαίσθητα δωμάτια με θέα, πριβέ πισίνες και όλες τις ανέσεις ενός luxury καταλύματος.

Από την πρώτη στιγμή που προσγειωθήκαμε στο Ηράκλειο όλα έδειχναν ότι η απόδραση στο νησί θα ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Οι άνθρωποι που μας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, η θερμότατη υποδοχή στο ξενοδοχείο και κυρίως ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ο ιδιοκτήτης του Royal Marmin Bay Boutique& Art Hotel, Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης, που πέρα από το ό,τι είχαν σχεδιάσει μαζί με την P.Rmanager, Ελένη Αντωνιάδου, για να περάσουμε καλά, έκανε κάθε επιθυμία μας πράξη, με αποτέλεσμα μέχρι και αρνιά από τα Ανώγεια θα έρθουν μέσα σε ένα βράδυ στην Ελούντα για να στηθεί το κρητικό γλέντι με αντικριστά, έκανε την παραμονή μας στο υπέροχο ξενοδοχείο μάθημα φιλοξενίας. Γιατί όλα γίνονταν αβίαστα, με αγάπη και περίσσευμα ψυχής. Έτσι άλλωστε μεγάλωσε ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, κάτι που έγινε σαφές με το που γνωρίσαμε και τους υπέροχους γονείς του, Μηνά και Μαρία.

 

Γόνος ξενοδοχειακής οικογένειας, ο Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης μυημένος από μικρός στην τέχνη-γιατί περί τέχνης πρόκειται- της φιλοξενίας, δημιούργησε ένα ξενοδοχείο που από την πρώτη κιόλας στιγμή νοιώθεις σαν να έχεις ξαναβρεθεί εκεί καθώς έχει μία ιδιαίτερη ενέργεια.

Το πρώτο βράδυ το ραντεβού αρχικά δόθηκε στην πισίνα για το πρώτο επίσημο καλωσόρισμα με ένα champagne cocktail και στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο στο «Samurai Sushi Bar», με το ένα πιάτο να είναι καλύτερο από το άλλο.

 

Η επόμενη ημέρα, μας βρήκε όλους να απολαμβάνουμε τον απόλυτο συνδυασμό «θάλασσα- ήλιο-μασάζ» και κρητικό φαγητό που εννοείται ότι συμπεριελάμβανε φυσικά ρακή, κολυκοθοανθούς γεμιστούς και χοχλιούς με χόντρο!

Το βράδυ, στο εστιατόριο «Poseidon», ο Lorenzo Stallone-της γνωστής οικογενείας- δημιούργησε ένα ξεχωριστό μενού οκτώ πιάτων που συνδυάστηκαν άριστα με τα κατάλληλης γεύσης κρασιά. Με ζωντανή μουσική, πολύ κέφι, ανεβασμένη διάθεση το γλέντι δεν άργησε να στηθεί με τον οικοδεσπότη να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδά «Ήτανε μια φορά».

Κυριακή πρωί και το ραντεβού είχε δοθεί στην παραλία όπου επιβιβαστήκαμε σε ένα υπέροχο ξύλινο καΐκι κι απολαύσαμε όχι μόνον τη βόλτα μας στην Σπιναλόγκα αλλά και ένα μαγικό μπάνιο στις σπηλιές απέναντι από το νησί. Επιστρέψαμε ontime καθώς τα αντικριστά ετοιμάζονταν και οι σούβλες μας περίμεναν.

 

Ο Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να περάσει όλη η παρέα αληθινά υπέροχα. Δίχως …φασαρίες, δίχως εντυπωσιασμούς. Από καρδιάς!

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version