Παντρεύτηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη

ΔΙΕΘΝΗ

Παντρεύτηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη

O γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης, που είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού, έγινε ξαφνικά σήμερα στο κάστρο του Ουίνδσορ

17.07.2020 | 21:27

Σε μία μυστική τελετή, που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο κάστρο του Ουίνδσορ, η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον Ιταλό επιχειρηματία Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Ο γάμος επρόκειτο να γίνει στις 29 Μαϊου στο παρεκκλήσι του Σεντ Τζέιμς, αλλά είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό

Στην τελετή παρέστησαν περίπου 20 άτομα, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί η λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους. Ο γάμος έγινε στο βασιλικό παρεκκλήσι στο κάστρο του Ουίνδσορ για να είναι παρούσα και η γιαγιά της νύφης, βασίλισσα Ελισάβετ κι ο παππούς της πρίγκιπας Φίλιππος, που βρίσκονται εκεί εδώ και μήνες λόγω κορονοϊού. 

 

 

Μετά τον γάμο, η βασίλισσα Ελισάβετ έχρισε ιππότη, κρατώντας όμως απόσταση ασφαλείας, τον βετεράνο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Τόμ Μουρ, γνωστό ως Κάπτεν Τομ.

 

Στον γάμο παρέστη ο πατέρας της πριγκίπισσας Βεατρίκης, πρίγκιπας Άντριου με τη μητέρα της, Σάρα Φέργκιουσον και μάλλον και η μικρότερη αδερφή της πριγκίπισσας Βεατρίκης, η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ.

 

Προφανώς θα παρέστη και η οικογένεια του Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, ο οποίος είναι βαθύπλουτος κτηματομεσίτης.

 

Είναι ο δεύτερος γάμος του Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, ο οποίος έχει έναν 4χρονο γιο.

 

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Ιταλός κτηματομεσίτης είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα πριν από 10 μήνες, όταν ο γαμπρός είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με ένα πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι, όταν έκαναν διακοπές στην Ιταλία.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version