Ο Τζον Λέτζεντ απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές στην καραντίνα

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τζον Λέτζεντ απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές στην καραντίνα

Ο Τζον Λέτζεντ, που ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου και το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν κάνουν την κοινωνική αποστασιοποίηση να μοιάζει σαν παραμύθι για τα παιδιά τους

02.04.2020 | 09:20

Ο Τζον Λέτζεντ, η Κρίσι Τέιγκεν, η Λούνα και ο Μάιλς μοιράστηκαν με τους followers τους στο Instagram μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία από την καραντίνα και ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου έγραψε! “Σύσκεψη του Συμβουλίου”.

 

 

Η Κρίσι Τέιγκεν, που έχει εξαιρετικό χιούμομρ, ανέβασε και μία φωτογραφία της από την πασαρέλα και έγραψε “Επέτειος δέκα ετών από αυτά τα στήθη και αναπαυθείτε εν ειρήνη δοντάκια μου”.

 

 

Όταν η Κρίσι Τέιγκεν ενημέρωσε τους 12,5 εκατομμύρια ακολούθους της στο Twitter ότι χρειάζεται επειγόντως μαρούλι ρομάνα, ο YouTuber Κρις Κλέμενς που είχε πολλά λαχανικά δέχθηκε να ανταλλάξει το μαρούλι του με μισό από το banana bread που είχε φτιάξει η Κρίσι, αλλά και δύο κομμάτια πίτα και κρασί. Η Κρίσι κι ο Τζον τηρούν πάντα τους κανόνες της κοινωνικής αποστασιοποίησης κι έτσι η ανταλλαγή έγινε σε ένα άδειο πάρκινγκ όπου φόρτωσαν τα τρόφιμα σε ένα αυτοκινητάκι των παιδιών τους, το οποίο έσπρωξαν, χωρίς να πλησιάσουν τον διάσημο YouTuber. 

 

Ο Τζον Λέτζεντ και η Κρίσι Τέιγκεν, κάθε μέρα οργανώνουν κάτι όμορφο για τα παιδιά τους.

Συχνά χορεύουν και τραγουδάνε.

Διαβάστε επίσης: Η αλυσίδα καλοσύνης της Τζένιφερ Λόπεζ στο νέο της σόου Thanks a Million 

 

 

Ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από τις πιο ωραίες στιγμές στην καραντίνα, μεταξύ των οποίων και ένα βίντεο στο οποίο ο Τζον Λέτζεντ, που είναι τραγουδιστής και ηθοποιός, τραγουδάει το Hands to Myselft της Σελένα Γκόμεζ, στον γάμο που οργάνωσαν για τα αρκουδάκια της κόρης τους. 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version