Ο πρίγκιπας Χάρι τραγουδάει με τον Τζον Μπον Τζόβι

ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρίγκιπας Χάρι τραγουδάει με τον Τζον Μπον Τζόβι

Στα περίφημα Abbey Road Studios τραγούδησε ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τον Τζον Μπον Τζόβι για φιλανθρωπικό σκοπό

28.02.2020 | 16:30

Να σκέφτεσαι ότι είσαι στην κρεβατοκάμαρά σου”, είπε ο Τζον Μπον Τζόβι στον πρίγκιπα Χάρι για να τον κάνει να χαλαρώσει πριν από την ηχογράφηση του single Unbroken για τους σκοπούς της οργάνωσης Invictus Games. Κι ο πρίγκιπας Χάρι, που πριν από λίγες μέρες ζήτησε να τον αποκαλούν σκέτο “Χάρι”, πήρε μια βαθιά ανάσα και το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του.

 


Ο Χάρι φορούσε ένα στενό μαύρο τζιν και μπλε πουκάμισο με ανοιχτά τα επάνω κουμπιά και φάνηκε να διασκεδάζει πολύ στην ηχογράφηση.

 

Ο Τζον Μπον Τζόβι και ο Χάρι συναντήθηκαν στο παγκοσμίως γνωστό στούντιο, όπου ηχογράφησαν albums τους οι Beatles.

Ο πρίγκιπας και ο ροκάς τραγούδησαν με τη συνοδεία της χορωδίας των Invictus Games, των διεθνών αγώνων που γίνονται με τη συμμετοχή στρατιωτικών που έχουν τραυματιστεί ή είναι ασθενείς. Το ίδρυμα Invictus Games Foundation ιδρύθηκε από τον Χάρι.

 

Στις αναρτήσεις τους στο Instagram, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έγραψαν για μία ακόμα φορά #WeAreInvictus (Είμαστε Ανίκητοι), παρά τα αρνητικά σχόλια που είχαν την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησαν, καθώς θεωρήθηκε “σπόντα” προς τη βασιλική οικογένεια. 

O Τζον Μπον Τζόβι δημιούργησε το Unbroken με στόχο να δοθεί δημοσιότητα στους βετεράνους που ζουν με μετατραυματικό στρες. Ο διάσημος μουσικός αγαπάει τον στρατό, καθώς και οι δύο του γονείς ήταν πεζοναύτες.

 

Το Unbroken θα υπάρχει στο νέο άλμπουμ του Τζον Μπον Τζοβι και η single εκδοχή του για φιλανθρωπικούς σκοπούς θα περιλαμβάνει και τη χορωδία των Invictus Games.

 

Όλα αυτά, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα φθάνει στη Βρετανία και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία θα παραστεί σε όλες τις “βασιλικές της υποχρεώσεις” μέχρι και την Πρωταπριλιά, οπότε και τίθεται σε ισχύ το Megxit.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version